Dodaj do ulubionych

Brudząca Wyborcza

IP: 80.72.34.* 28.07.06, 12:04
Czy zauważyliście podłą jakość druku od kiedy Wyborcza kosztuje 1.50 ?
Chwila czytania i druk jest rozmazany, ręce są brudne, a jeśli poleżała na kolanach, to i ubranie jest brudne.
Rozumiem, że trzeba coś wykombinować, żeby się opłacało, ale nie w ten sposób ! To jest oburzające i typowe w tym kraju. Bo w Polsce nie myśli się, żeby było dobrze zrobione. To jest kraj, w którym najczęściej słyszy się - może być. W efekcie otoczeni jesteśmy bylejakością, prowizorą, tandetą i brudem !
Między innymi dlatego mam już dość tego kraju.
Obserwuj wątek
    • nakazim Re: Brudząca Wyborcza 28.07.06, 13:30
      Gość portalu: a_b napisał(a):

> Czy zauważyliście podłą jakość druku od kiedy Wyborcza kosztuje 1.50 ?
      > Chwila czytania i druk jest rozmazany, ręce są brudne, a jeśli poleżała na
      kola
      > nach, to i ubranie jest brudne.
      > Rozumiem, że trzeba coś wykombinować, żeby się opłacało, ale nie w ten
      sposób !Przed czytaniem Gazety należy umyć ręce i kolana. Druk zawsze brudzi,
      jeżeli osobie pocą sie z podniecenia rózne części ciała!
      > To jest oburzające i typowe w tym kraju. Bo w Polsce nie myśli się, żeby
      było
      > dobrze zrobione. To jest kraj, w którym najczęściej słyszy się - może być. W
      ef
      > ekcie otoczeni jesteśmy bylejakością, prowizorą, tandetą i brudem !
      > Między innymi dlatego mam już dość tego kraju.
    • Gość: prasowy brudy zawsze się razem łączą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 13:54
      • Gość: dusia Re: brudy zawsze się razem łączą ! IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.06, 14:35
        Co widac w koalicji.
        • Gość: gość z kim GW jest w koalicji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:52
          • mily_panocek Re: z kim GW jest w koalicji? 29.07.06, 10:33
            z Tygodnikiem Powszechnym i NIE
    • Gość: garfield2 a moja Wyborcza śmierdzi czosnkiem. Dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 16:56
      • dziedzicznacytadelafinansjery Re: a moja Wyborcza śmierdzi czosnkiem. Dlaczego? 28.07.06, 17:01
        Może jak z zakupów wracałeś, to włożyłeś ją do torby z warzywami?
        • dr.szfajcner Re: a moja Wyborcza śmierdzi czosnkiem. Dlaczego? 28.07.06, 20:16
          dziedzicznacytadelafinansjery napisał:

> Może jak z zakupów wracałeś, to włożyłeś ją do torby z warzywami?

Bo "twoja wyborcza" to Springer Zeitung?
          • dziedzicznacytadelafinansjery Re: a moja Wyborcza śmierdzi czosnkiem. Dlaczego? 28.07.06, 21:40
            Ja pomagam człowiekowi znaleźć odpowiedź na nurtujące go pytanie, a ty się mnie
            czepiasz. Zadnych cajtungów nie czytam, czytam tylko polskie gazety.
            • dr.szfajcner Re: a moja Wyborcza śmierdzi czosnkiem. Dlaczego? 29.07.06, 11:34
              dziedzicznacytadelafinansjery napisał:

> Ja pomagam człowiekowi znaleźć odpowiedź na nurtujące go pytanie, a ty się
              mnie
              > czepiasz. Zadnych cajtungów nie czytam, czytam tylko polskie gazety.

To nie bylo do ciebie dziedziczny.
              Glupiejesz na tym forum, pewnood postow szokujacej...
    • znj2 Re: Brudząca Wyborcza 28.07.06, 22:04
      Ale dureń!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka