Dodaj do ulubionych

Do red. Sekielskiego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.06, 13:50
Zwracamy się z uprzejmą prośbą o opublikowanie "taśm prawdy" w całości. tzw.
obszerne fragmenty już znamy. Teraz pora na całość, no chyba , że w TVN panuje
cenzura, ale przecież to niemożliwe.....Taka wiarygodna stacja. Zasłynęła
dokumentalnym serialem o pewnym super-detektywie, w którym robiono dokrętki. A
może i tu były jakieś dokrętki redaktorze Sekielski?
Obserwuj wątek
    • Gość: antex Re: Do red. Sekielskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 18:23
      I niech pan nieco schudnie redaktorze, bo mi pan dzieci straszy!
      • Gość: świętoszek Re: Do red. Sekielskiego IP: *.acn.waw.pl 27.09.06, 19:02
        Proszę wziąć przykład z redaktora Semki!
        • modotv Tonący brzydko się chwyta 27.09.06, 20:11
          Skoro już brak agrumentów, to zaczynamy się uciekać do złośliwostek na temat
          tuszy red. Sekielskiego? Marna obrona.
    • Gość: mk Re: Do red. Sekielskiego IP: *.aster.pl 28.09.06, 02:36
      W czwartkowej GW są pełne stenogramy... ty chamie (to w związku z aluzjami do
      tuszy kogokolwiek)
      • stefanmichnik Majorze Sekielski... 28.09.06, 03:15
        ...jesteśmy z was dumni! Razem z pułkownikiem Morozowskim zostajecie nominowani
        do tytułu dziennikarza roku i odnoszę wrażenie że będziecie bezkonkurencyjni.
        Zadanie wykonane na piątkę!

Towarzysze z bezpieczeństwa
        • Gość: kura Nie wolno ubliżać nikomu od majorów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 09:14
          bez dowodów, ani naśmiewać się zjego tuszy. Jest dośc argumentów merytorycznych
          by uznać red. Sekielskiego za za mało wierygodnego. Powtarzam, nie interesują
          mnie stenogramy z Wyborczej. ja chcę zobaczyć całość "taśm prawdy".Jakoś po
          wpadce z dokumentalnym serialem o detektywie Rutkowskim, nie za bardzo ufam
          TVN.Poza tym nie przekonuje mnie geneza tych taśm. Co innego mówi "Joanna D'Arc
          " polskiego parlamentaryzmu, a co innego panowie dziennikarze. Jeszcze jedna
          uwaga. Każdy kto wchodzil do domu poselskiego wie, ze nawet jeśli kogoś
          wprowadza poseł, to każdy gość jest legitymowany i spisywany. Na pewno nazwisko
          technika, który instalacji dokonał jest w książkach gości straży marszałkowskiej.
          • stefanmichnik Re: Nie wolno ubliżać nikomu od majorów 28.09.06, 12:45
            ja sie nie nasmiewam. powtarzam tylko co juz od jakiegos czasu powtarza miasto.
            Oczywiscie wina Sekiela nie jest tak wielka. Moglby byc pulkownikiem jak
            Morozowski!:)
            • kura56 Re: Nie wolno ubliżać nikomu od majorów 28.09.06, 12:56
              w moim poście była ironia. Media prywatne są i pozostaną niezlustrowane. Panom
              Wjchertowi i Walterowi też strach w oczy widocznie zajrzał skoro sie zdecydowali
              na taką grubymi nićmi szytą prowokację. Raz jeszcze apeluję do walerowców.
              Pokażcie wszystkie taśmy, a nie tylko te wycinki, które uzasadniają waszą tezę.
              Poza tym interesuje mnie czy zatrudnianie rodziny Kwaśniewskich en bloc nie nosi
              znamion korupcji? Czy nie jest to spłata jakichś odsetek od prowizji za koncesje
              dla TVN?
      • Gość: shocking truth Re: Do red. Sekielskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:55
        Gość portalu: mk napisał(a):

> W czwartkowej GW są pełne stenogramy...
        Przez kilka dni byłem odcięty od mediów. Czy ktoś mógłby trochę szerzej
        wyjaśnic: czy GW drukuje wszystko (jeszcze nie czytałem dzisiejszej
        wybiórczej)? co TVN ukrywa?
    • Gość: T. kompleksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:23
      Ale was skręca, ze to nie wy ujawniliście taką aferkę. Ale was zazdrosć zżera,
      biedne dziennikarzyny, co? Potraficie tylko smarować na forum pod pseudonimami.
      Ach, te kompleksy marnego pióra...
      I Radio M. i PIS pozwalają wam siedzieć na tym liberalnym forum? Nie macie awersji?
      • kura56 Pogięło cię 28.09.06, 13:29
        Do reszty, Tomaszu Sekielski? Ja pytam kiedy ujawnisz wszystkie taśmy, wzorze
        rzetelności, a nie tylko te , które najbardziej odpowiadały twoim mocodawcom z
        TVN i WSI.
        • stefanmichnik Pogielo go 28.09.06, 14:20
          Ja tam padlinozerca dziennikarzem nie jestem i tylko zal mi Cie majorze
          Sekielski. By utrzymac swoja rodzine oraz jamniczke Franie musisz grzebac sie w
          gownie i realizowac zlecenia wojskowych. A taki byles dobry chlopak i uczciwy!
    • Gość: galt przekaz TVN vs. TVP IP: 12.41.112.* 28.09.06, 14:56
      Akurat ogladalem doniesienia z tych dwoch kanalow i nie da sie nie zauwazyc
      absolutnej tendencyjnosci po stronie TVN. Nie znam dobrze topografi politycznej
      polskich mediow, ale TVN niewatpliwie prowadzi swoja gre i sprawia wrazenie
      manipulatora. Ich czas relacji i podkrecanie sensacyjnego rzekomej "korupcji"
      bylo najwieksze. Nie zadali ani jednego pytania o motyw p. Berger, o jej
      motywacje polityczne i przeszlosc rzucajaca cien na jej wiarygodnosc, nie
      wspomniano, ze jakby na to nie patrzec premier odrzucil oczekiwania korupcyjne
      p. Renaty. TVN - naciska na sensacyjnosc i sugeruje konsekwentnie roruchy na
      ulicach. W TVP przekaz byl duzo bardziej proporcjonalny i zbalansowany.

Wczoraj skasowalem swoja subskrypcje do TVN.
      • Gość: kura Re: przekaz TVN vs. TVP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 15:05
        a ja ich nie ogladam od wpadki z detektywem Rutkowskim. Bandziora wylansowali
        na bohatera narodowego, jedynego sprawiedliwego.Inna gwiazda tej stacji, niejaki
        Supron , ma także powiazania z mafią. Niech sie lepiej zajmą korupcją we
        własnych szeregach, bo nie wierzę , ze ten biznes z Rutkiem nie był obopólnie
        korzystny.
        • Gość: galt jaka motywacje ma TVN IP: 12.41.112.* 28.09.06, 15:53
          nie znam tej sprawy.
          Nie znajac tez TVN zastanawiam sie jedynie czy TVN ma motywacje polityczna czy
          tez poprostu gonia za sensacja naginajac koperte tolerancji spolecznej.

Jaki media sa uwazane w Poslce za najbardziej bezstronne politycznie?
          • kura56 Re: jaka motywacje ma TVN 28.09.06, 16:08
            Ja ci mogę dpowiedzieć. W właściwie to sam sie zorientujesz jak Maciereiwcz w
            poniedziałek ogłosi opinii publicznej swój raport o likwidacji WSI.
            • Gość: Keko Re: jaka motywacje ma TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:16
              Oczywiście. Nawet jeśli nie było tam nic na Morozowskiego, Siekielskiego i
              jeszcze ze stu dziennikarzy oraz właścicieli ITI, to do poniedziałku odpowiednie
              dokumenty się znajdą.

Jeszcze powiedz, ptaku, czy ci dziennikarze zmanipulowali słowa Lipińskiego, gdy
              mówi, że to Sejm, czyli z naszych pieniędzy, będzie spłacać długi nieudaczników
              z Samoobrony.
              • Gość: ? Re: jaka motywacje ma TVN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:19
                Nie wiem jak z szanownymi redaktorami, ale na właścicieli ITI cos na pewno
                jest. Sama jestem ciekawa ile prawdy jest w plotkach o tym skąd wzięli kasę na
                swe inwestycje.
      • Gość: ja ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 18:58
        Nie ma to jak brak tendencyjności w radiu M.:)) Wczoraj w swoich wiadomościach
        pokazywali planszę z tłumaczeniem, co to jest UKŁAD.
        • Gość: Kura Re: ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 19:14
          Oglądałeś? Ja nie. Nie oglądam w ogóle.
          • Gość: tonia Re: ? IP: 212.75.118.* 28.09.06, 19:53
            T napisał"
            Ale was skręca, ze to nie wy ujawniliście taką aferkę. Ale was zazdrosć zżera,
            biedne dziennikarzyny, co? Potraficie tylko smarować na forum pod pseudonimami.
            Ach, te kompleksy marnego pióra...
            I Radio M. i PIS pozwalają wam siedzieć na tym liberalnym forum? Nie macie awersji?"

Zgadzam sie - to zazdrosne ludki z TVP, którym PISuar gęby pozamykał. I zazdrość
            zżera, a naśmiewanie sie z tuszy - jest żenujące i świadczy o chorym umysle -
            może Sekielski jest chory - nie zastanowiłes sie deblonie???????
            • stefanmichnik Major Sekielski? 28.09.06, 19:56
              Zdrow jak ryba!
            • Gość: ? Re: Tonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 21:08
              A ty to pewnie Morozowski jesteś. Zero merytoryczenj dyskusji tylko: a uwas
              murzynów biją.
    • jaceq Re: Do red. Sekielskiego 29.09.06, 01:02
      > może i tu były jakieś dokrętki redaktorze Sekielski?

Prawdopodobnie były. Korumpujący Adaś wypadał zbyt przekonywująco na żywca.
      • Gość: / Re: Do red. Sekielskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 05:54
        Adaś Michnik?
    • ewka5 Re: Do red. Sekielskiego 29.09.06, 07:13
      rozumiem, ze spodziewasz sie, ze w niepublikowanych materialach jest cala
      wielka rozmowa pana ministra z pania posel (poslanka)

O Naprawie Rzeczpospolitej,

szczegolnie o walce z korupcja, ktore to haslo - obok Boga, Honoru i Ojczyzny -
      PiS mial na sztandarach wyborczych, ze tak to ujme.

Tego sie spodziewasz?
      No blagam Cie, czlowieku, obudz sie. Albo dorosnij.
      • Gość: / Re: Do red. Sekielskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 07:44
        A ty ewka też z jaczejki TVN? Ja chcę znać wszystkie zapisy. Bo taka wiarygodna
        stacja która dokumentalny serial o Rutkowskim emitował przez kilka lat, choc
        wiedziała, ze jest powiązany z układem wiedeńskim, mogła dopuścić się różnych
        "krecji medialnych". Jeszcze trochę i pan Sołtysik znów nam będzie tłumaczył,ze
        to nie żadne "taśmy prawdy" tylko docu soap.
    • Gość: T. samobój IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 07:13
      No jeśli chodzi o wygląd, to waszych szefów z PIS nikt nie przebije:), hehehe
      • Gość: ? Re: samobój IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 07:45
        Redaktorze Sekielski. W pańskim wypadku czepianie się wyglądu jest szczególnie
        nie na miejscu. Doradzam kupno lustra.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka