waldek1946 Re: Super-samochody agentów CBA 17.10.06, 09:53 Po co nam to wszystko! JesteS chory człowieku! Te pieniądze lepiej rozdać biednym!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lemur Czyli to będą zwykłe samochody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:55 Mam czteroletnie auto, które ma to wszystko co "te super limuzyny". Nie wiem, czym jeździ ten "diennikarz" co to pisał, że uważa, że taki wyposażenie to jakiś wypas. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1946 Re: Czyli to będą zwykłe samochody 17.10.06, 09:58 Gość portalu: Lemur napisał(a): > Mam czteroletnie auto, które ma to wszystko co "te super limuzyny". Nie wiem, > czym jeździ ten "diennikarz" co to pisał, że uważa, że taki wyposażenie to jaki > ś > wypas. Dziennikarz pisze dobrze.Ty masz ćoś z głową. Za pieniądze podatników kupuje się łatwo. Naród żyje w nędzy!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: althus75 Re: Super-samochody agentów CBA IP: 83.145.104.* 17.10.06, 09:56 Boze (obojetnie ktory) to smieszne, zalosne nawet, ze jakis dziennikarzyna podnieca sie, a i stara podniecic czytelnikow) "afera podgrzewanych lusterek" :- )) Nie twierdze, ze pomysl zakladania samego biura jest sluszny, czy nie sluszny, ale nie radio cd czy klimatyzacja stanowia tu sedno sprawy :-) Panis dziennikarzy(ku), Panski kraj w Europie juz, a i PRL umarl dawno temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Super-samochody agentów CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:57 Chyba mój poprzednik sam nie wierzy w to co pisze, skody w CBA przecież dopiero by się to rzucało w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechanik Super-samochody agentów CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 09:58 Ktoś kto pisał ten artykuł nie ma pojęcia o motoryzacji. Te wszystkie "bajery" dostaje się teraz w standardzie. A turbo w każdym nowoczesnym dieselu jest turbodoładowanie. Swoją drogą bardzo mało palą te nowe silniki diesela. Widać jak ten tekst jest zmanipulowany przez potulną szefostwu agorową dziennikarkę. Lepiej zająłby sie tym Andrzej Kublik on też czasami pisał do Wysokich Obrotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Super-samochody agentów CBA IP: *.aster.pl 17.10.06, 11:26 Moim zdaniem ma pojęcie tyle tylko, że to jest manipulacja Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
irini Super-samochody agentów CBA 17.10.06, 10:00 Żeby nie było tak, jak w książce Orwella "1984", gdzie np. zamiast Ministerstwa Wojny było Ministerstwo Pokoju itd. czyli wszystko na opak. Odpowiedz Link Zgłoś
a.ba samochody wcale nie super tylko po co to CBA ??? 17.10.06, 10:07 To jest dublowanie istniejących struktur: prokuratury itp. Zamast naprawić istniejące służby wymiaru sprawiedliwości tworzy się nowe. Jak się nie da naprawić to może stare zlikwidować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HGRT Super-samochody agentów CBA IP: *.ols.vectranet.pl 17.10.06, 10:10 Redaktor piszacy kpi sobie z inteligencji czytajacych i do tego ma dobre samopoczucie warte wykpienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel cba Super-samochody agentów CBA IP: *.vlan85.dengo.lubman.net.pl 17.10.06, 10:13 wystarczy taczka tylko z gómowym kołem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Super-samochody agentów CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 10:13 Faktem jest, że opisane w artykule "luksusy" niczym nadzwyczajnym w dzisiejszym świecie są, ale, o ile ja się znam na "tanim państwie", zamiast Octavii z turbodieslem kupią nowiutkie BMW 5 z 3-litrowymi benzynami, których wytankowanie pochłonie majątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyk bzdetny artykul IP: *.com.pl 17.10.06, 10:15 zero konkretow wazne jest by mądrze wydawac kase, ale jesli klimatyzacja czy radio w samochodzie maja byc dowodem na nieslychany luksus... jak juz sie chce krytykowac cba to powinny podane byc zamawiane modele, z cena jednostkowa za samochod, z wyszczegolnionym wyposazeniem. wtedy czytelnik moglby ocenic, a tak to jest to bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak Re: bzdetny artykul IP: 217.153.145.* 17.10.06, 10:18 Artykuł bzdetny, to prawda, ale czy nie wystarczyłyby im fiaty Panda? Do realizacji jakich to ustawowych obowiązków jest niezbędny silnik z turbodoładowaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_ce67 Super-samochody agentów CBA IP: *.crowley.pl 17.10.06, 10:21 no tak, najlepiej jakby kupili używane trabanty. paranoja - przecież el. lusterka i szyby, klima i radio to ciut wyżej niż standart, dobrze, że o abs-u nie zaliczono do tych luksusów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: General Super-samochody agentów CBA IP: 193.178.143.* 17.10.06, 11:00 Hahahahahhahaha, ale mi superauta, ja nie moge. No regulacje kierownicy beda nawet mialy - rozpusta. Odpowiedz Link Zgłoś
yvesl Supersamochody hahaha,czym jeżdzi redaktor GW? 17.10.06, 11:03 Supersamochody hahaha,czym jeżdzi redaktor GW? Trabantem? Wymienione przez redaktorka luksusy to minimalny standard. Szukasz kretynski redaktorku, paszkwila na silę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GBK Super-samochody agentów CBA IP: *.telnet.krakow.pl 17.10.06, 11:04 To, ze w Polsce m.in. ABS nie jest elementem wyposazenia absolutnie obowiazkowego kazdego samochodu swiadczy tylko o naszej "trzecioswiatowosci". Nie wyobrazam sobie pracy jako urzednik panstwowy, pracy ktora z tego, co rozumiem ma sie odbywac w niemalym wymiarze "za kolkiem", przy uzyciu samochodu bez klimatyzacji... Nie robmy z tego czegos wielkiego, zbednego, superluksusowego. Rozsadny samochod klasy kompakt z silnikiem typu turbodiesel (oszczednosc) i klimatyzacja mozna kupic juz za niewiele ponad 50 tys. PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
bilette Re: Super-samochody agentów CBA 17.10.06, 11:09 co nie zmienia faktu ze bedzie to kolejny przykład jakie to ...TANIE PAŃSTWO...- auta, laptopy, komórki, biura, etc.- BUUUUHAHAHAHAHAH HEJ FRAJERZY KTO Z WAS JESZCZE W TO WIERZY ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "normalnosc" w PL Super-samochody agentów CBA IP: *.ztpnet.pl 17.10.06, 11:10 Hehe, pewnie autorka artykulu pomyka do pracy w cinquecento, wiec jak jakis woz ma klime i regulowana kierownice, to jest juz "super-samochodem"! Nie ma to jak "normalnosc" (np Cinquecento) i "nadzwyczajnosc" (np Renault Megane II) po polsku! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni Super-samochody agentów CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:12 No tak tojest tanie państwo wg. PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeee Re: Super-samochody agentów CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:25 GW to taka szmatława gazeta, która z niczego chce zrobić WIELKIE COŚ, a czym niby mają jeździć???? dzisiaj każdy diesel posiada turbo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Super-samochody agentów CBA IP: *.solaris.ds.polsl.pl 17.10.06, 11:16 Ciężko, żeby lewicowa gazeta bez ironii pisała o czymś co ma walczyć z korupcją. To tak jakby skazaniec dobrze pisał o swoim kacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawisza ciemny Re: Super-samochody agentów CBA IP: *.rochd3.qld.optusnet.com.au 17.10.06, 12:02 Gazeta nie jest lewicowa, rzad jest lewicowy narodowo-sojalistyczny. Chcecie placic frajerzy za te auta to wasza sprawa, ale nie narzekajcie, ze wam jest zle, i nie oczekujcie ze korupcja zniknie. W kazdym normalnym panstwie samochocdy dla rzadu maja usuniete wszystkie dodatki stanowiace luksusowe wyposazenie, cokolwiek to jest, poniewaz rzady normalnych panstw szanuja cudze pieniadze czyli pieniadze podatnikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uprzejmy Super-samochody agentów CBA IP: 86.71.108.* 17.10.06, 11:29 A to klimatyzacja, odtwarzacz i inne detale to jakieś szaleństwo? Jeżdżę dość starym samochodem, w którym to wszystko jest. Dla mnie to standard, a nie jestem żadnym krezusem. Ale niektórzy pewnie by się cieszyli, gdyby w CBA używano starych maluchów, albo zgoła rowerów, co? Aha, i to nie są żadne limuzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Super-samochody agentów CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:35 LUDZIE TO MA BYC LUKSUS? hahahaha widac ze Gazeta ma sie czego bac skoro tak pedzi biuro antykorupcyjne! czarny PR wre! i nie mowcie mi ze te pieniadze nalezy rozdac biednym - biedni je przejedza, a inwestowanie w tego typu sluzby w najbardziej skorumpowanym kraju UE to raczej oszczednosci - wydamy na nich 120 milionow rocznie, a oni udaremnia przekretow za 500 mln bo od tego maja byc. Z tego mozna dac 120 milionow dla biednych zeby przejedli a reszte znowu inwestowac i tak sie kraj rozwija. a jak ktos sie boi to juz kwestia jego sumienia (pozdrowienia dla Gazety) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Super-samochody agentów CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:30 Jestem Policjantem i nie potrzebuje komputerów, samochodów, komórek - to wszystko w pracy mam moje prywatne. To chore państwo ale i tak będę ich ścigał i ....przestępców. DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek haha! niesamowity luksus. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:44 Taaak. Rzeczywiście super limuzyny to będą no i do tego nowoczesne komputery a nawet komórki... Fiu!Fiu! W głowkach się służbom przewraca. Powinni jeżdzić kilkunastoletnimi rzęchami ściągmniętymi za kilka tysięcy złotych zza odry no i zamiast komórek dać im telefony stacjonarne na biurko niech się po mieście nie szwendają. A komputery? Po co? maszyny do pisania wystarczą. Rzecz jasna żadnego internetu! Gdzie ta Wyborcza widzi luksus? Być może "Pani - Autorka Tekstu" nie posiada wogóle samochodu, ale to co napisano w artykule to już w Polsce nie jest luksus... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan_niezbedny Super-samochody agentów CBA IP: *.wroclaw.mm.pl 17.10.06, 11:46 taaa.. najważniejsze żeby rozdmuchać sensację.. mam wrażenie że gazeta wyborcza powoli stacza się do poziomu Faktu, w ktorym kazde auto z klimatyzacją jest nazywane mercedesem za milion złotych :) a tymczasem w.w. samochody dla CBA to mogą być np. Skody Fabie 1,4 TDi (turbodoładowany diesel to standard w dzisiejszych czasach). Aaaale sensacja jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doctor Re: Super-samochody agentów CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:47 Wow, jaki super-rząd, takie i super-samochody. Mój Kadett z 1989 też ma podgrzewane lusterka i co? Odpowiedz Link Zgłoś