pirulo 10.01.07, 13:54 Gra zdecydowanie warta świeczki :) Czekam na tego rodzaju obiekt w Polsce :D piłeś? Nie jedź! nie piłeś? Napij się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: delfin Re: Surfowanie na basenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 16:50 Już myślałem, że chodzi o jakiś nowy sposób na dostęp do internetu, np. pod wodą :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf Surfowanie na basenie IP: *.chello.pl 10.01.07, 20:35 pirulo napisał: > Gra zdecydowanie warta świeczki :) Czekam na tego rodzaju obiekt w Polsce :D > Hahaha - w Polsce, to się ubawiłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
ele.gancki Re: Surfowanie na basenie 10.01.07, 23:57 I po co to komu? Jak ktoś chce surfować to w piątek wsiada w samolot leci na hawaje i w poniedziałem rano wraca. Substyt surfowania dla biedoty i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Odkryli Amerykę :) Jedźcie do Durbanu (RPA) i tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 07:37 w kompleksie Gateway coś takiego już zobaczycie. Byłem , widziałem i jest to coś extra do oglądania Odpowiedz Link Zgłoś