Gość: m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:19 Wczoraj bez zapowiedzi przesunal relacje rozdania Paszportow z 21q na 22.30. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gizmo Re: Wildstein nie lubi Polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:28 Trzeba gorąco kochać Politykę by w ogóle to w telewizji pokazywać. A 22.30 jest o wiele lepsza niż 21 bo o 21 to ludziska filmy oglądają. Chyba że rozdanie Paszportów chcielibyście oglądać zamiast filmów, ale to chyba lepiej od razu pokazac "Stawkę większą niż życie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wildstein nie lubi Polityki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 20:43 Coz kwestia gustu, ja czekalam na rozdanie paszportow. WOle to niz 333345 odcinek szmirowatego serialu przerywanego reklamami. Ale jak powiedziala Janion - kultura wysoka wymiera... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Wildstein nie lubi Polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:07 No cóż, w obserwacji kultury wysokiej nie kieruję się programem TV. Co prawda lekturą Polityki też nie. Powiem coś jeszcze gorszego - to co mówi Janionowa nie robi na mnie większego wrażenia. Choć pewne jej wypowiedzi mnie szczerze rozśmieszają. Nb - śmierć kultury głoszą Janion, Skarga i kilku innych staruchów hołubionych przez GW. Problem polega na tym, że kultura ma ich w życi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Wildstein nie lubi Polityki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:13 No fakt, z wypowiedzi jasno wynika, ze kulturę wysoką wylącznie obserwujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Wildstein nie lubi Polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 23:36 A ty co z nią robisz? Produkujesz? Za pomocą cytatów z Janion i obserwacji programów w TV? No to masz rację - twoja umarła. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Wildstein nie lubi Polityki 11.01.07, 06:34 Gość portalu: gizmo napisał(a): > A ty co z nią robisz? Produkujesz? Posiada ją. Odpowiedz Link Zgłoś
tw.szfaja Re: Wildstein nie lubi Polityki 11.01.07, 18:25 Posiada ją. Zgadzam się z dr.szfajcnerem vel dr.freudem. Odpowiedz Link Zgłoś
tvv.szfaja Re: Wildstein nie lubi Polityki 12.01.07, 17:25 Gość portalu: gizmo napisał(a): > w obserwacji kultury wysokiej nie kieruję się programem TV. zgadzam sie z gizmo, dziedzczncytadelafinansjery, szwwncjer, dykut22, towarzy.sz, szejking truth - wysokiej kulturty w TVP juz nie uswiadczysz. Co najwyzej Semke, Ziemkiewicza i Gargas. Znajdziesz ja w Ubeckich teczkach Kurtyki i Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Wildstein nie lubi Polityki 11.01.07, 09:41 No cóż kultura wysoka z załozenia jest elitarna i największym dla niej zagrozeniem jest umasowienie. Dlatego nie należy rozpaczać, że jakieś wydarzenie kulturalne ma małą widownię a raczej, że ta mała widownia bywa wydarzenia tego pozbawiana bo jest mała. No a gdyby Wildstein rzeczywiście "Polityki" nie lubił, to by z tymi "Paszportami" zrobił to samo, co z psem Szarikiem. A przeciez nie zrobił, bo Szarika w TVP nie było dawno, a "Paszporty" dopiero co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Wildstein nie lubi Polityki IP: 212.87.13.* 12.01.07, 15:14 z tego co wiem to akurat tvp nie przerywa nawet szmirowatych seriali reklamami... Odpowiedz Link Zgłoś
tvv.szfaja Re: Wildstein nie lubi Polityki 12.01.07, 17:21 Gość portalu: gizmo napisał(a): > Trzeba gorąco kochać Politykę by w ogóle to w telewizji pokazywać. Zgadzam sie z gizmo, dr.freud, dr,szancer, sfaja, dyskut22, cooper, i dziedzicznacytadelafinansjery. Trzeba kochac polityke, bardziej zone. Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Wildstein nie lubi Polityki 11.01.07, 19:57 ale polityka polubiła Wildsteina.Teraz go kaczory wywalą,bo słabo sie wysługiwał.No i po co ci Broneczku to było? Odpowiedz Link Zgłoś