Gość: macam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 11:36 A ja mam Żonę i syna - bezcenne :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: embustero Najbogatsi władcy świata IP: *.chello.pl 02.09.07, 08:27 "Jeszcze tylko jeden monarcha z Azji znalazł się w rankingu" ciekawe jaka mapa wisi w redakcji wyborczej, skoro król Arabii Saudyjskiej nie mieszka w Azji? Może jest to mama na której Wielki Izrael obejmuje 90 % globu, a te 10% pozostałe miejsce jest opisane jako barbarzyńcy? Odpowiedz Link Zgłoś
jozue.com Re: Zapomnieli o Rydzyku ;-) 02.09.07, 10:47 Zapomnieli o Rydzyku wszak ma rząd dusz i wielkie imperium medialne ;-P wcale nie śmieszne? . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z pijanego gangu Zwyrodnialcy w policyjnych mundurach . IP: 62.233.214.* 02.09.07, 15:31 ==== Zwyrodnialcy w policyjnych mundurach . Policjanci po służbie pobili bezdomnego? O pobicie bezdomnego mężczyzny oskarżyła dwóch funkcjonariuszy policji ze Świdnika prokuratura w Lublinie. Policjanci nie byli na służbie, wracali pijani z imprezy towarzyskiej. Grozi im do 3 lat więzienia - poinformował zastępca szefa Prokuratury Okręgowej w Lublinie Andrzej Lepieszko. Do pobicia doszło w nocy 30 maja w Świdniku. 29-letni Ireneusz Sz. i 28-letni Rafał S., funkcjonariusze tamtejszej komendy policji, wracali z towarzyskiej imprezy, w której uczestniczyli także inni policjanci. Obaj mieli ponad 1,4 promila alkoholu w organizmie. Zaatakowali bezdomnego, który leżał na ulicy. Bili i kopali go po całym ciele. Spowodowali u mężczyzny wstrząs mózgu, podbili mu oczy, porobili siniaki na twarzy i tułowiu. Dowodem w sprawie są ślady krwi pobitego, które zostały znalezione na butach policjantów - powiedział Lepieszko. Funkcjonariusze początkowo nie przyznawali się do winy. Gdy prokuratura skierowała wniosek o ich aresztowanie, powiedzieli przed sądem, że tamtej nocy mogli bić mężczyznę, ale nie pamiętają, bo byli pijani. Zastosowano wobec nich poręczenie majątkowe po 5 tys. zł i dozór policji. Obaj są zawieszeni w czynnościach służbowych. Ich sprawę rozpatrzy Sąd Okręgowy w Lublinie. (bart) Wiadomość wydrukowana ze stron: wiadomosci.wp.pl (PAP) 2007-08-27 Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z pijanego gangu Zwyrodnialcy w policyjnych mundurach . IP: 62.233.214.* 02.09.07, 15:33 ==== Zwyrodnialcy w policyjnych mundurach . Policjanci po służbie pobili bezdomnego? O pobicie bezdomnego mężczyzny oskarżyła dwóch funkcjonariuszy policji ze Świdnika prokuratura w Lublinie. Policjanci nie byli na służbie, wracali pijani z imprezy towarzyskiej. Grozi im do 3 lat więzienia - poinformował zastępca szefa Prokuratury Okręgowej w Lublinie Andrzej Lepieszko. Do pobicia doszło w nocy 30 maja w Świdniku. 29-letni Ireneusz Sz. i 28-letni Rafał S., funkcjonariusze tamtejszej komendy policji, wracali z towarzyskiej imprezy, w której uczestniczyli także inni policjanci. Obaj mieli ponad 1,4 promila alkoholu w organizmie. Zaatakowali bezdomnego, który leżał na ulicy. Bili i kopali go po całym ciele. Spowodowali u mężczyzny wstrząs mózgu, podbili mu oczy, porobili siniaki na twarzy i tułowiu. Dowodem w sprawie są ślady krwi pobitego, które zostały znalezione na butach policjantów - powiedział Lepieszko. Funkcjonariusze początkowo nie przyznawali się do winy. Gdy prokuratura skierowała wniosek o ich aresztowanie, powiedzieli przed sądem, że tamtej nocy mogli bić mężczyznę, ale nie pamiętają, bo byli pijani. Zastosowano wobec nich poręczenie majątkowe po 5 tys. zł i dozór policji. Obaj są zawieszeni w czynnościach służbowych. Ich sprawę rozpatrzy Sąd Okręgowy w Lublinie. (bart) Wiadomość wydrukowana ze stron: wiadomosci.wp.pl (PAP) 2007-08-27 Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z pijanego gangu Zwyrodnialcy w policyjnych mundurach . IP: 62.233.214.* 02.09.07, 15:32 00\\\ Zwyrodnialcy w policyjnych mundurach . Policjanci po służbie pobili bezdomnego? O pobicie bezdomnego mężczyzny oskarżyła dwóch funkcjonariuszy policji ze Świdnika prokuratura w Lublinie. Policjanci nie byli na służbie, wracali pijani z imprezy towarzyskiej. Grozi im do 3 lat więzienia - poinformował zastępca szefa Prokuratury Okręgowej w Lublinie Andrzej Lepieszko. Do pobicia doszło w nocy 30 maja w Świdniku. 29-letni Ireneusz Sz. i 28-letni Rafał S., funkcjonariusze tamtejszej komendy policji, wracali z towarzyskiej imprezy, w której uczestniczyli także inni policjanci. Obaj mieli ponad 1,4 promila alkoholu w organizmie. Zaatakowali bezdomnego, który leżał na ulicy. Bili i kopali go po całym ciele. Spowodowali u mężczyzny wstrząs mózgu, podbili mu oczy, porobili siniaki na twarzy i tułowiu. Dowodem w sprawie są ślady krwi pobitego, które zostały znalezione na butach policjantów - powiedział Lepieszko. Funkcjonariusze początkowo nie przyznawali się do winy. Gdy prokuratura skierowała wniosek o ich aresztowanie, powiedzieli przed sądem, że tamtej nocy mogli bić mężczyznę, ale nie pamiętają, bo byli pijani. Zastosowano wobec nich poręczenie majątkowe po 5 tys. zł i dozór policji. Obaj są zawieszeni w czynnościach służbowych. Ich sprawę rozpatrzy Sąd Okręgowy w Lublinie. (bart) Wiadomość wydrukowana ze stron: wiadomosci.wp.pl (PAP) 2007-08-27 Z pijanego gangu : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Najbogatsi władcy świata IP: *.143.c86.petrotel.pl 02.09.07, 09:46 a ja mam 1200 zł miesiecznie i na koncie przez 4 lata oszczedzania 3 tyz zł i jestem szczesliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdifndfi przedruk z FORBES.COM to co GW potrafi najllepiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 09:53 zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrq Najbogatsi władcy świata IP: *.resetnet.pl 02.09.07, 10:37 a co z sheikiem bahrajnu?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Najbogatsi władcy świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 10:41 I tak wszyscy do piachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qlfon 2 uwagi do artykulu.... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 02.09.07, 10:52 1."Z kolei suweren Dubaju, przez świat biznesu często zwany jest "prezesem Dubai Inc.". Jego rząd w tym roku kupił akcje wielkiego brytyjskiego banku HSBC a także Deutsche Banku." - a imie i nazwisko tego kogos? 2. ksiestwo Monako a nie "monako" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: 2 uwagi do artykulu.... IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.07, 12:21 jak juz to Monaco Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: 2 uwagi do artykulu.... 03.09.07, 11:34 Zdecydowanie Monako. Nazwy państw piszemy w wresji spolszczonej jeśli taką posiadają Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: 2 uwagi do artykulu.... 03.09.07, 11:34 Zdecydowanie Monako. Nazwy państw piszemy w wresji spolszczonej jeśli taką posiadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nuna Re: a nasz Adam M. nie dostał się na listę :( IP: *.pools.arcor-ip.net 02.09.07, 11:44 To moze dali by mi skromne 250 tys. € na domek dla mojej rodzinki :), mebli juz nie wliczam tylko domek, maly przytulny z ogrodkiem z tylu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod Re: a nasz Adam M. nie dostał się na listę :( IP: *.adsl.alicedsl.de 02.09.07, 11:57 ja ci tez nie dam, lotto ostatnia nadzieja potrzebujacych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bidaznedza i co z tego? niech maja IP: *.icpnet.pl 02.09.07, 11:55 Trumna nie ma kieszeni :) Odpowiedz Link Zgłoś
kyos królestwo Suazi 02.09.07, 11:57 "w środkowej Afryce" -????? w środkowej Afryce to trzy dekady temu szalał Bokassa I Suazi leży w południowej Afryce Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: królestwo Suazi 02.09.07, 12:10 Moze by nasz Kaczor sie zakwalifikowal ? Ale nie ma konta ?! ehhhh...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczoland Atakuje Re: królestwo Suazi kontra "Kaczoland" IP: *.dhcp.embarqhsd.net 02.09.07, 15:19 Wlasnie... czy kiedykolwiek poznamy prawde na temat roznych spolek oraz fundacji, w ktorych swoje tluste paluszki maczali Kaczynscy? Coz... przecie oni tacy biedni, iz podobno na nowe buty musza brac pieniadze od mamusi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolszewik Najbogatsi władcy świata IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.07, 12:25 Do kopalni z nimi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irini Najbogatsi władcy świata 02.09.07, 13:48 Najbardziej podoba mi się król Arabii Saudyjskiej, ponieważ ja też mam okulary i podobają mi się konie arabskie. Nie wiem,co się dzieje z redaktorem tego artykułu, chochlik mu lata po stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ia Re: Najbogatsi władcy świata IP: *.2-0.pl 02.09.07, 14:09 Najbogatsi są rothschildowie, potem rockefelerowie a potem jeszcze kilka innych rodzin a dopiero potem rody królewskie. Zastanówcie sie - jak to jest że prawie wszystkie państwa na świecie są zadłużone - jak myślicie u kogo - włąśnie głównie u tych pierwszych. Proponuje sobie wpisać na youtube zapytanie rothschilds timeline i oglądnąć sobie tam 18 częściowy wykład o rothschildach a zobaczycie kto naprawde rządzi światem. Jak potem poszperacie jeszcze troche po necie przekonacie się, że to prawda. Truth is not told, it is realized. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Najbogatsi władcy świata IP: *.acn.waw.pl 02.09.07, 23:35 Gość portalu: Ia napisał(a): > Najbogatsi są rothschildowie (...) > zobaczycie kto naprawde rządzi światem. No i? Jakieś wnioski? Czy może zwykły, rydzykowy wniosek? Już tak jest w kapitalizmie, że wszystko należy do kogoś, prawda? Mogło by należeć do Polaków, gdybyśmy się mniej kłócili i mniej bujali w patriotycznych obłoczkach a bardziej przykładali się do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc portalu A Najbogatsi władcy świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 14:58 "Bogactwo z reguły oznacza wystawny tryb życia i drogie hobby." Szwedzi sa tu chyba wyjątkiem... niektórzy z ich milionerów żyją nad wyraz skromnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczoland Atakuje Re: Najbogatsi władcy świata IP: *.dhcp.embarqhsd.net 02.09.07, 15:24 A czy - na przyklad - Bill Gates prowadzi "wystawny tryb zycia"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sears Krolowa Anglii i Fidel Castro to mafie narkotykowe IP: *.nap.wideopenwest.com 02.09.07, 15:42 ale anglicy maja sie czym chwalic..i sa dumni ..z krzywdy ludzkiej...ale takie jest zycie...tam gdzie wielkie pieniadze tam sa narkotyki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chłop z mniasta Piniendze to nie wżystko . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 15:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Kaczynski tz niczego sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 16:16 z tego co pamietam, ze swoja fundacja znajduje sie na 25 miejscu najbogatszych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Najbogatsi władcy świata 02.09.07, 17:10 jaki jest cel takich artykulow,Polacy uwielbiaja liczyc cudze pieniadze, czy to jest hobby narodowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Najbogatsi władcy świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 17:30 mniklasie ! Czepiaj się tramwaju a nie Polaków. Kolejny, który widzi wyjątkowe zło w Polakach. Skąd ta Twoja opinia o Polakach mniklasie ? Na całym świecie ludzie są bardzo ciekawi jak żyja bogaci i liczą pieniądze bogatych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: 80% władców IP: *.acn.waw.pl 02.09.07, 23:36 emelem1 napisał: Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę. Mam coś do Twojej kolekcji: raz krzyżem, raz dzwonkiem czarną stonkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ----- ---- IP: *.dip.t-dialin.net 02.09.07, 21:07 ciekawe czy takie ch..e z azji oprocz slabosci do kuni arabskich i gry w polo maja jeszcze slabosc do ben ladena Odpowiedz Link Zgłoś
eurofabrika_com Najbogatsi władcy świata 03.09.07, 20:11 Glaskanie mojej myszki - bezcenne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś