Gość: Lelekl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 08:38 Co o tym sądzicie ? Na pewno oryginalne. wiadomosci.onet.pl/1664135,327,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doc.holliday Re: Jan Rokita poprowadzi program TV 27.12.07, 14:05 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Co o tym sądzicie ? Na pewno oryginalne. Wątpię! Już występował w tego typu "lekkich" programach. Tego sławnego, ostatniego, nie widziałem. Zjechano go (program) straszliwie. Wcześniej był na przykłąd u Mazurka/Zalewskiego gdy lansowano ich w TVP1. Nędza! To samo w zabawie z badaniem IQ - tez marnie wypadł. Rokita powinien jak najszybciej wejść do PiS i robić z nich cywilizowaną partię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Jan Rokita poprowadzi program TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 14:32 Tu jest mowa o tym, że Rokita "ROBI" WŁASNY program. Znowu problemy ze zrozumieniem czy choroba filipińska ? Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Jan Rokita poprowadzi program TV 27.12.07, 18:12 Gość portalu: Lelekl napisał(a): > Tu jest mowa o tym, że Rokita "ROBI" WŁASNY program. Znowu problemy > ze zrozumieniem czy choroba filipińska ? Jak zwykle umysłowo chory czlowieku(?) nie wiesz co piszesz? Napisałeś: "Rokita poprowadzi program ...". Owszem przyznaje ze postanowiłem ci raz uwierzyć,(neutralny temat!) i oparłem odpowiedź się o tytuł wątku bez czytania tekstu podlinkowanego. Oczywiście Twój tytuł TYM RAZEM TAKŻE BYŁ KŁAMLIWY! Odpowiedz Link Zgłoś
siddartha1 Re: Jan Rokita poprowadzi program TV 27.12.07, 21:50 Jestem ciekawy, jeśli program powstanie. Konserwatywny punkt widzenia z Krakowa! A co do klasy Jana Rokity - nie mam wątpliwości - nie to co pani Kwaśniewska na TVN Style (p'propos IQ)! Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Re: Jan Rokita poprowadzi program TV 28.12.07, 00:59 siddartha1 napisał: > A co do klasy Jana Rokity - nie mam wątpliwości - nie to co pani > Kwaśniewska na TVN Style (p'propos IQ)! Fakt! Nie tylko jej Rokita ustępuje, ale także np. Dodzie. Odpowiedz Link Zgłoś