semperignotus 11.04.08, 08:50 tej paniusi się należało już dawno Nie jestem małpką -odparowała Doda , gdy Olejnik próbowała ją namówić ,ze ta coś ciekawego pokazała Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
semperignotus Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 08:56 przy okazji napisałem poprawne nazwisko Dody , bo już nieloty z prawicy podciągają ją pod jakiegoś gościa z MO a gdyby nawet zresztą - policja jest potrzeba w każdym systemie prawiczki niedługo zrobią ze złodzieji bandytów prześladowanych za PRL Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 o te nieloty z prawicy (hłehłehłe...;))) ci szło?? 11.04.08, 23:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=78154045&a=78156340 prawica pełnOM gEMbOM...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 08:56 semperignotus napisał: > tej paniusi się należało już dawno > > Nie jestem małpką -odparowała Doda , gdy Olejnik próbowała ją namówić ,ze ta > coś ciekawego pokazała To faktycznie ciezki nokaut. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 08:58 ripost Dody było więcej i z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 09:25 Z klasa?Donies wiecej.Nie ogladam Dody poniewaz uwazam ze to osobnik plci zenskiej kompletnie bez sex appealu i klasy.Taka gumowa lalka. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 09:46 No to znalazła się w odpowiednim towarzystwie. Ja to samo myślę o Olejnikowej. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 16:29 elena4 napisała: > No to znalazła się w odpowiednim towarzystwie. > Ja to samo myślę o Olejnikowej. Tylko ze Doda z seksu zyje. Olejnik nie. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 17:29 Z seksu? Co sugerujesz? Jedna i druga pracuje w show biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 23:31 elena4 napisała: > Z seksu? Co sugerujesz? > Jedna i druga pracuje w show biznesie. Kłamiesz. Doda pracuje w show biznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 po co gadac z tym trolem??? 11.04.08, 23:51 dziewczyna w wieku 22 lat osiągnęła to co ten jełop w 100 życ nie da rady...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov O! ciec333 sie odezwał 12.04.08, 00:57 w donoszeniu masz prawie tak samo dobry wynik jak robienie z was idiotów przez dode. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: O! ciec333 sie odezwał 12.04.08, 01:12 sorry. Ze mnie doda nie robi idiotki. Z ciebie monisia i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: O! ciec333 sie odezwał 12.04.08, 01:22 elena4 napisała: > sorry. Ze mnie doda nie robi idiotki. Z ciebie monisia i owszem. Znów kłamiesz. Ze mnie idiotki nie zrobisz nawet ty:-) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: O! ciec333 sie odezwał 12.04.08, 01:37 elena4 napisała: > Ło matko!!!! ???? Dziwi Cię ze ktos Ci powiedział dobranoc? U Was w PiSie.... Odpowiedz Link Zgłoś
wesolyromekmmv Re: po co gadac z tym trolem??? 13.04.08, 07:51 bard333 napisał: > dziewczyna w wieku 22 lat osiągnęła to co ten jełop w 100 życ nie da rady...;)) > ) Trzeba przyznać , że przypadek tego trolla jest wyjątkowo ciężki. Zwraca też uwagę jego duża bezkarność na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 16:35 Najlepsza puenta była na koniec,MOnika do Doroty:Tylko nie Monisia,Monika jestem!! "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 10:36 ma wysokie IQ nie to co większość polityków Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 16:32 semperignotus napisał: > ma wysokie IQ > nie to co większość polityków Nie zadałeś se pytania KTO jej robił testy? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 16:43 Te 156 pkt jej IQ i danie jej przez polską mensę dyplomu,pochodzi z ogólnopolskiego testu na inteligencję wykonanego w TVN.Ja nie chwalący się,miałem lepszy wynik,ale w tym teście punkty liczono przy pomocy współczynnika wiekowego. "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: witaj w klubie...;)) 12.04.08, 00:02 Doświadczenie(mądrość), ten dar nieba mamy gdy już nam go nie potrzeba(SJ Lec).Podziwiam tą frelkę szczególnie za to że bez bogatych i wpływowych rodziców,doszła do czegoś naprawdę wysokiego.Choć nie przepadam za rodzajem muzyki jaki uprawia,to jednak ma w sobie coś optymistycznego na tle tego polskiego piekiełka. "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 radosne, świeże dziewcze...:))) od dziecka widać 12.04.08, 00:12 że musiała sama o siebie zadbać... i tak jej zostało bez względu na jej wyreżyserowane zachowanie, wolę na nia patrzeć i słuchać niż pani major, ksywa dla niepoznaki "monisia"...;))) i ma tez kilka niełzych kawałków... choć u mnie w aucie znajdziesz wszystko, od bacha, przez poezje, do ramstein...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: radosne, świeże dziewcze...:))) od dziecka wi 12.04.08, 00:23 A ja przez lata próbowałem sobie przypomnieć wykonawczynię piosenki z filmu:Nakarmić kruki.Przez lata bo pomyliłem C Saurę z Almodovarem.Ale na FK off nick pomogła mi w tej zagwozdce muzycznej.Wykonawczynią była Jeanette.Jak zajrzałem na youtube,to znów wszedłem w klimaty piosenki hiszpańsko-języcznej.Od Malagenii,La Palomy po ;Alamo;! Muzyczne pozdro przesyłam i w klimacie Lecha Kissa Stawskiego:Biała mewa. "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 12.04.08, 00:54 elwer-pancerfaust44 napisał: > Te 156 pkt jej IQ i danie jej przez polską mensę dyplomu,pochodzi z > ogólnopolskiego testu na inteligencję wykonanego w TVN.Ja nie > chwalący się,miałem lepszy wynik ... No to faktycznie sądząc po tobie,to jej niby wysokie IQ jest do dupy .... Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 12.04.08, 00:59 A ty to chyba jesteś docent pażdziernikowy(21 X),bardziej chamski i głupszy od tych marcowych z 68. "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 12.04.08, 01:05 elwer-pancerfaust44 napisał: > A ty to chyba jesteś docent pażdziernikowy(21 X),bardziej chamski i > głupszy od tych marcowych z 68. Dobrze że napisał to elwer IQ wyższzym od Dody ( nie chwaląc cie), bo bym sie przejał. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 12.04.08, 01:11 Ty nie czujesz bluesa,ty czujesz tylko chamskie bluzgi./Ześ słaby,to się srożysz,ale mnie daremnie trwożysz!Ustąpię jednak ,choć obelgę zniosłem,bo sprawy nie chcę mieć z osłem(Wilno 1835-Znicz). "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 12.04.08, 01:36 elwer-pancerfaust44 napisał: > Ty nie czujesz bluesa,ty czujesz tylko chamskie bluzgi. Ńa chama, chamstwo jest adekwatnym środkiem. (Gdybys nie miał IQ wyzszego niż Doda, to może byś zauwazył ze ja starm sie nie rozpoczynąc dyskusji z tobą. Ale nie styty masz, jak sam piszesz ...) Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Doda RABczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 16:15 masuma napisał: > Tak się nazywa hahahahahaha o to juz byla awantura na tegorocznych Swirach a Szymon Majewski w ostatnim swoim programie nabijal sie z tego, ze ona nie lubi jak sie jej przekreca nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl interesujące było co innego 11.04.08, 10:52 a mianowicie podjęta przez Zanussiego próba przerzucenia czegoś w rodzaju mostu między kulturą a podkulturą Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: interesujące było co innego 11.04.08, 16:28 figi.gov.pl napisała: > a mianowicie podjęta przez Zanussiego próba przerzucenia czegoś w > rodzaju mostu między kulturą a podkulturą "Przelecenie" zgrabnej laski nazywa sie teraz "przerzucaniem mostu". Faktycznie - ten Kaczyński trwake zmienił Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl co, jak widać na załączonym obrazku 11.04.08, 16:39 będzie zadaniem herkulesowym Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: co, jak widać na załączonym obrazku 11.04.08, 23:33 figi.gov.pl napisała: > będzie zadaniem herkulesowym Nie wiem o co ci chodzi. Cytowanie tego fragmentu wypowiedzi, do którego się odnosimy nie jest takie złe. Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Jaki nokaut? 11.04.08, 16:37 Ktos tu oszalał. Jaki nokaut? Tym razem jednak nudy na pudy i dziwie sie, ze Dode wzieła do swego swietnego programu p.Monika. Raz mówiła jej przez "ty",a raz przez "pani", nie wiem więc,w jakiej są zażyłosci. Ale to mnie najmniej obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl a jaki miała makijaż 11.04.08, 16:56 Monia to omal z zazdrości nie pękła, ale dobrze jej tak, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Zanussi ratuje się Dodą 11.04.08, 17:00 Mam tu inna uwagę. Zanussi bierze ją do filmu. Juz taka bida u niego? Mozna pędzic ludzi do filmu o JP II,ale z innymi gorzej. Doda to jakas postac dla nastolatek...Moze jej udzial w filmie sciagnie widzów? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: bardzo trafna uwaga 11.04.08, 17:15 Chodzą słuchy że Krzyś jest ten tego nie za bardzo hetero seksualny.Więc Barbi polskiego seksu go trochę uwierzytelni w vjego obrazie prawdziwego Polaka-katolika co to tylko z.... "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl siema, elwer 11.04.08, 17:18 to się nazywa być we właściwym czasie na właściwym miejscu! Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Szczerbatą zatykało jak Cycatka ... 11.04.08, 17:34 ... wdeptywała ją w ziemię. Obie mają mózg rosówki. Na połowę dzielony. Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: siema, elwer 11.04.08, 17:36 Siema figi Giwi,no i Prosit! "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl lepiej zaglądać do rozporka? 11.04.08, 17:42 … a Giwi to ty zostaw, bo za mały staż masz, żeby coś w tym temacie kumać Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: lepiej zaglądać do rozporka? 11.04.08, 17:45 Jo nie kumam w temacie??Żech już stary-zibcig jary i czworo wnucząt! "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
figi.gov.pl Re: lepiej zaglądać do rozporka? 11.04.08, 17:51 "Chodzą słuchy że Krzyś jest ten tego nie za bardzo hetero seksualny.Więc Barbi polskiego seksu go trochę uwierzytelni w vjego obrazie prawdziwego Polaka-katolika co to tylko z...." to gdzieś ty, elwer, te słuchy zasłyszał - w klubie dżentelmenów? Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Zanussi ratuje się Dodą 11.04.08, 18:11 >...Zanussi bierze ją do filmu. Juz taka bida u > niego? Mozna pędzic ludzi do filmu o JP II,ale ... Doda przejęła rolę JPII. W następnym zaprosi tych dwóch z Kanady. Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Zanussi ratuje się Dodą 11.04.08, 19:48 Zanussi tez musi z czegos zyc , nadzieja , ze Doda na filmie sciagnie majtki zapewni frekfencje . . Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 Zanussi nawet nie wie istnieniu barskiej... ajwaj! 11.04.08, 23:32 toz to skandal, że Zanussi do filmu bierze śliczne, świerze dziewcze, które cieszy jego oko i daje mu radość, jaką nawet monisia (ksywa major) by mu nie dała, nawet gdyby kolagen się w jej ustach zagotował... od tarcia oczywiście...;))) o zasłuzonych krzewicielkach idei gruzińskich, pilnych tępicielkach stonki, kułaków, wichrzycieli wszelakich i wrogów klasy robotniczej nie wspominając...:))) Zroumiałbym jeszcze gdyby wziął do filmu jakiegoś chłopaka, który np marzy o tym by urodzić bliźniaki (tfu!) co ja gadam...;))) trojaczki (ok?), a tak... kobiete...? i do tego mężatke!!! całe jego szczcęście, że sie rozwiodła, w innym przypadku Zanussiego filmy (filmy... hehehe...;)) należałoby niezwłocznie spalić...:)) chyba, że wziąlby do filmu barska i nakręcił odcinek o Ince, która maltretowała różanskiego... nieprawdaż... pani barska...? Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 hieniuś...:))) Pan Zanussi może mieć do czynienia 12.04.08, 01:19 z kim sobie chce... są ludzie, których sie nie ocenia, tylko czerpie doświadczenie i przyjemność przebywania z nimi... ty tego nie zrozumiesz, jesteś jak świnia, która siedząc w swojej gnojówie oazy nie dostrzeże...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov No i patz eleno4 jak ten dupek333 12.04.08, 01:26 robil z Ciebie idiotkę, pouczając byś nie dyskutowała ze mna, a sam dyskutuje! Ot cała wiarygodność tego durnego obszczymura333. Pozdrawiam i dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 hieniuś... juz dawno sie odkryłeś... zrobisz 12.04.08, 01:47 karierę w tefałen...;) żaden wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
wesolyromekmmv Re: A co Ty jestes baba durniu333 13.04.08, 07:49 doc.torov napisał: > > czy homoseksualista? Szukasz odpowiedniego partnera durniu forumowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: No i patz eleno4 jak ten dupek333 12.04.08, 15:03 Bo bard to gentleman i chcial mnie ochronić. Zapomniał, że ja jestem niezły sierżant. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: No i patz eleno4 jak ten dupek333 12.04.08, 17:06 elena4 napisała: > Bo bard to gentleman i chcial mnie ochronić. Dziwnie tam u was w PiSie... Gentelmani łżą jak sutenerzy, co co roba w takim razie ich podopieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: No i patz eleno4 jak ten dupek333 12.04.08, 17:56 Chodzą na psychoterapię po wyjściu spod wpływów gentelmanów- aferałów z PO i LID. Odpowiedz Link Zgłoś
semperignotus Re: Doda Robaczewska znokautowała Olejnik 11.04.08, 20:00 pieniądz nie śmierdzi. Zanussi nie jest głupi. Doda to na pewno żadna aktorka, ale publiczność napędzi Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Doda znokautowała zootechnik Olejnik 11.04.08, 22:00 Trafił swój na swego.Ten sam poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk448 Czekamy na . nad i z Frytką, 11.04.08, 22:12 następnie z Wiśniewskim, Górniak. Sorry ale Olejnik już dawno straciła "zęba" i jest merytorycznie kiepska. W chwili obecnej takiej Paradowskiej nie sięga do pięt. Sorry Moniczka ale czas Cię posunął a uczyć się trzeba całe życie inaczej się cofasz w rozwoju i zostaje Ci świat Dody, Frytki i Górniak. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk448 Re: Czekamy na . nad i z Frytką, 11.04.08, 22:15 kamyk448 napisał: > następnie z Wiśniewskim, Górniak. > Sorry ale Olejnik już dawno straciła "zęba" i jest merytorycznie kiepska. > W chwili obecnej takiej Paradowskiej nie sięga do pięt. > Sorry Moniczka ale czas Cię posunął a uczyć się trzeba całe życie inaczej się c > ofasz w rozwoju i zostaje Ci świat Dody, Frytki i Górniak. .... i posła Olejniczaka :) Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Czekamy na . nad i z Frytką, 11.04.08, 23:29 Ale towarzycho Moniki córki pułkownika.Jak nie chałtura, to albo agentura lub ministrantura.Swojskie klimaty czyli mutacja lub klimakterium,takie coś:ni pies ni wydra,ni kalendarz ni klepsydra. "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Doda ma na nazwisko Rabczewska! 12.04.08, 01:37 Doda nie wystraszyła się Olejnikowej i nie udawała kogoś innego tylko dlatego, że zaproszono ją do tvn24. Za to jej chwała! Odpowiedz Link Zgłoś
sole23 Re: Doda ma na nazwisko Rabczewska! 12.04.08, 14:55 moim zdaniem pokazala tak naprawde jaka jest,nie mozna od niej duzo oczekiwac,widzieliscie co bylo przed programem? www.plejada.pl/17234,0,tylko_u_nas,najnowsze,1,doda_byla_w_kropce,wideo.html#autoplay Odpowiedz Link Zgłoś
stef111 Olejnik..... nielubiana 12.04.08, 08:24 ... i nikomu z naczelnych redaktorów to nie przeszkadza ????? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Olejnik..... nielubiana 12.04.08, 08:26 Przeszkadza,ale co oni mogą jak się boją MO. "Wymóżdżajmy!Niech każdy od narodzin,Gazetę i szklany ekranik przed sobą ma.Niech weń w nie patrzy codziennie kilka godzin....Mózg wyparuje sam z jego łba.(Gall Anonim z Polski). Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Olejnik..... nielubiana 12.04.08, 17:09 stef111 napisał: > ... i nikomu z naczelnych redaktorów to nie przeszkadza ????? Przeciez w PiSowskich medach jej nie ma! Pozostałe potrafia docenić fachowość, a nie uległość i lizanie dupsk w stylu Karnowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Nie widziałem k.o. słyszałem bełkot 12.04.08, 17:32 niezrozumiały tej słodkiej idiotki. Czy tak może mówić aktorka? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Cycatka nauczyła rozumu Szczerbatą. 12.04.08, 21:42 Szczerbata z nerwów dostała całonocnej sraczki. Odpowiedz Link Zgłoś
wesolyromekmmv Re: Cycatka obnażyła marność Szczerbatki. 13.04.08, 07:48 lech.niedzielski napisał: > Szczerbata z nerwów dostała całonocnej sraczki. W każdym razie z nerwów zaczęła mówić "na per pani" mimo wcześniejszej rozmowy "na Ty" i dopiero jak się uspokoiła wróciła do formułki per Ty. Odpowiedz Link Zgłoś