esteban666 AntyNaziFront!! 06.05.08, 10:17 Tle ofiar i tyle walki o to zeby wypedzić nazistów z tego kraju... Pozniej tyle samo walki z komuchami... Jednak głupota powraca ze zdwojoną siłą... Co ma wspólnego piłka z jakąś pomyloną polityką i tymi wszystkimi pustakami ogolonymi na stadionach?? Tak więc do zobaczenia na ulicy Naziolki!! Głupotę trzeba tępić i czasem ubić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betterdeadthanred gazeto! zajmij sie tym! on nawołuje do mordowania! IP: *.chello.pl 06.05.08, 12:53 na tle politycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Rasiści kopią piłkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 10:17 pzpn i tak nic nie zmieni bo sam jest pelen rasistow i idiotow... moim zdaniem uefa powinna wykluczyc polske z rozgrywek miedzynarodowych na kilka lat za takie wybryki, a spolka Orange Ekstraklasa powinna zostac postawiona przed sadem przez polski rzad za szerzenie antysemickich, rasistowskich i neonaqzistowskich hasel na stadionach... w koncu spolka OE jest odpowiedzialna za kluby, ktore sa odpowiedczialne za kibicow... POLSKA LIGA TO KPINA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Rasiści kopią piłkę IP: *.toya.net.pl 06.05.08, 10:18 wypad na parade gejow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Re: Jak im zabierzecie piłkę będą kopać inną rasę. IP: *.magma-net.pl 06.05.08, 18:31 Ja bym zostawił im jednak kopanie piłki i kluby. Lepiej niech rasiści kopią na boisku niż na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Rasiści kopią piłkę IP: *.ssnet.pl 06.05.08, 10:18 GKS Katowice to banda małp, to są nie normalni nie wyżyci psychole :/ :/ wszystkich psycholi z Gieksy ( i nie tylko z gieksy, wszystich pseudokibiców) na pole i rozstrzelać tak jak w Katyniu :/ Rasisty cholerne zasrane tylko wizerunek psują debile Odpowiedz Link Zgłoś
fizykoterapeuta Rasiści kopią piłkę 06.05.08, 10:20 Należy zrównać PZPN z ziemią. To jest żenujące. Zresztą, kluboaw piłka nożna powinna zostać bezterminowo wstrzymana, bo jak na razie przynosi więcej szkód niż pożytku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klf Alan Ngamayama to Polak urodzony w Poznaniu IP: *.man.poznan.pl 06.05.08, 10:26 Do autora tekstu: Alan Ngamayama z Warty to nie żaden Nigeryjczyk, to Polak urodzony w Poznaniu, syn Polki i Zairczyka. Może warto się zainteresować przygotowując tekst? Skąd ten Nigeryjczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betterdeadthanred rasistom z GW to się nie mieści w głowie IP: *.chello.pl 06.05.08, 13:11 Gość portalu: klf napisał(a): > Do autora tekstu: > Alan Ngamayama z Warty to nie żaden Nigeryjczyk, to Polak urodzony w Poznaniu, > syn Polki i Zairczyka. > Może warto się zainteresować przygotowując tekst? Skąd ten Nigeryjczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biały Rasiści kopią piłkę IP: 217.153.125.* 06.05.08, 10:43 czyżby pan koźmiński chciał ukarać łks dwa razy za to samo? nie wystarczy wysoka kara finansowa i brak publiczności na meczach do końca sezonu ( więc dalsza kara finansowa ) na meczach o życie ( utrzymanie ), czyżby odbierając nam punkty chciał pomóc w ten uczciwy sposób naszym rywalom w walce o utrzymanie, np widzewowi który na tych samych derbach eksponował szmatę przedstawiającą nagrobek z żydowską symboliką i napisem łks 1908-2008 - czyż to nie jest życzenie śmierci żydoswkiemu łks-owi? dlaczego dziennikazre wyborczej z łodzi ( chyba spod łodzi ) wszczynając larum z mysoną zignorowali ten antysemicki występ swoich kolegów w szalikach widzewa? i dlaczego jakaś ( głupia to fakt) koszulka czy flaga jest przedmiotem odgrzewanych nonstop przez wyborczą artykułów a bandyci w koszulkach widzewa którzy przez cały mecz derbowych rzucali kamienie, race i tłukli sie z policją mają w wyborczej status męczenników! Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz [...] 06.05.08, 10:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beauford ciekawe jakby tych cwaniaczkow ze sfastyka.... IP: *.carlnfd4.nsw.optusnet.com.au 06.05.08, 10:51 zamiescic na dzien w oswiecimiu jako wiezni to srali by ze strachu i blagali o litosc, biedne dzieci naogdlodali sie filmow i cwaniakuja, jakby poznali cisze w komorze gazowej to by sie juz nigdy w zyciu nie podniesli, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michniol adam Rasiści kopią piłkę IP: 217.153.66.* 06.05.08, 10:53 niestety imigranci to coraz większy problem w naszym kraju... trza cos z tym zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Pokazana na zdjęciu flaga jest 06.05.08, 10:54 niedokładną kopią WOJSKOWEJ flagi R3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nep Jaki klub? IP: 81.15.171.* 06.05.08, 10:57 Może ktoś podać przykład zachodniego klubu, który został ukarany odjęciem punktów za rasistowskie zachowanie pseudokibiców (a takich zachowań tam ne brakuje np. Włochy czy Hiszpania)? Odpowiedz Link Zgłoś
bambussi Bastia 06.05.08, 12:26 Bastia, grajaca obecnie w II lidze francuskiej, została w tym sezonie ukarana odjęciem 3 punktów za rasistowskie zachowania swoich kibiców... co nie zmienia faktu, że podpinanie pod rasizm wszystkiego co się da jest lekkim nadużyciem (buczenie na blondyna czy łysego byłoby zwykłym chamstwem, a nie żadnym antybondynizmem czy łysizmem ale buczenie na murzyna to już rasizm? a gdyby to murzyni buczeli na murzyna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okti rasizm nigdy nie zginie!! IP: *.punkt.pl 06.05.08, 11:00 można uciszyć kibiców zastraszając ich jakimiś idiotycznymi sankcjami, ale prawdziwy rasizm jest głęboko w duszach białych patryiotów i będzie się po każdej sankcji pogłębiał. jedynym rozwiązaniem problemu jest takie, że kluby będą zatrudniać wyłącznie białych piłkarzy, żeby nie rozwścieczać kibiców i nie prowokować u nich narastania poglądów rasistowskich. jeśli ze stadionów znikną odgłosy afrykańskich małp i znikną rasistowskie transparenty i flagi to i tak rasizm nigdy nie zginie, niech się nikt nie łudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani co ty pie..sz????? IP: 150.254.164.* 06.05.08, 11:27 rasizm trzeba niszczyć ogniem, jesli inaczej nie odzie. A bezmózgowia trzymające tą flagę już dawno powinny gnić w jakimś obozie pracy, zapuszkowani na conajmniej 10 lat. Zdziwiłbys się jak szybko by wtedy znikł rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz.mackiewicz Rasiści kopią piłkę 06.05.08, 11:02 ludzie!! przeciez te artykuly o police noznej to pisze jakas pewnie tempa pi.. ktora nigdy nie byla na stadionie w zyciu i gowno wie o pilce noznej po co dawac sie tak manipulowac ? jaki rasizm co wy piperzycie za glupoty skoro nigdy na meczu nie byliscie. skad sie biora tacy glupcy co wszystkiemu przyklaskuja jak ktos cos napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratata Re: Rasiści kopią piłkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 12:41 Malo ci przykladow na rasistowskie zachowania? Malo flag ze swasta wisi na trybunach? Malo lysych idiotow nosi koszulki z nr 88? I jak juz to pisze sie tępa, ty tępa strzało. Odpowiedz Link Zgłoś
skaflok to mendo zglos to do prokuratury 06.05.08, 14:48 albo wezwij policje a nie placzesz na forum lewackiej gazety ;D btw. sprawa simona mola to tez rasizm ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie widać Re: Rasiści kopią piłkę IP: *.pskn.east.verizon.net 06.05.08, 14:51 Na mecze tenisowe w Warszawie przychodziło oglądać światowej sławy zawodniczki: Demendiewą, Kużniecową, Davenport czy Radwańską, garstki ludzi. Na jedną piłkę nogą kopaną, za którą ugania się po boisku 20 kopiących się nawzajem i bezpardonowo wzajemnie kontuzjującym zawodników przychodzą tysiące na trybunach, gdzie chamstwo, agresją, ordynarny język i wyzwiska są wpisane w ten "piękny" sport. Jaka publiczność, taki sport. W Stanach i nie tylko na piękne mecze tenisowe przychodzą właśnie tysiące, a i na każde inne przychodzą dziesiątki tysięcy ze swoimi rodzinami i dziećmi. Bo to jest tylko show, który ma służyć masowej rozrywce, a nie wyzwalać dzikie instynkty. A tak się dzieje w chamskim, zapyziałym kraju, zwanym naszą ojczyzną: Polską. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: survivor2 polska piła kopana IP: *.pskn.east.verizon.net 06.05.08, 14:52 Na mecze tenisowe w Warszawie przychodziło oglądać światowej sławy zawodniczki: Demendiewą, Kużniecową, Davenport czy Radwańską, garstki ludzi. Na jedną piłkę nogą kopaną, za którą ugania się po boisku 20 kopiących się nawzajem i bezpardonowo wzajemnie kontuzjującym zawodników przychodzą tysiące na trybunach, gdzie chamstwo, agresją, ordynarny język i wyzwiska są wpisane w ten "piękny" sport. Jaka publiczność, taki sport. W Stanach i nie tylko na piękne mecze tenisowe przychodzą właśnie tysiące, a i na każde inne przychodzą dziesiątki tysięcy ze swoimi rodzinami i dziećmi. Bo to jest tylko show, który ma służyć masowej rozrywce, a nie wyzwalać dzikie instynkty. A tak się dzieje w chamskim, zapyziałym kraju, zwanym naszą ojczyzną: Polską. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżodżo Rasiści kopią piłkę IP: *.cable.ubr06.stav.blueyonder.co.uk 06.05.08, 11:04 A dlaczego ta po.. instytucja zwana UEFA nie robi nic w PZPN-nie gdzie korupcja jest jeszcze gorsza niż rasizm na stadionach.Bo oni są przecież krystalicznie czyści i nic nie można im powiedzieć.Moim skromnym zdaniem minister Drzewiecki powinien wziąć ich wszystkich za mordę i pokazać kto tu rządzi.Chciał to zrobić Lipiec,ale sam był umoczony.Przecież PZPN i UEFA to jedna i ta sama zgnilizna.Państwo w Państwie i nie do ruszenia.Bo jak w przysłowiu:"Rusz gó.. to zacznie śmierdzieć" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Rasiści kopią piłkę IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 11:13 Wybiórcza trzyma poziomek. Najlepsza ta fotka ze swastyką. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Rasiści kopią piłkę 06.05.08, 11:15 Rasizm, antysemityzm w Polsce sa podsycane przez Kosciol, ktory milczal podczas powojennych pogromow Zydow, milczy teraz podczas faszystowskich wystapien: Nowak w kosciolach, burdy faszystowskie, Mlodziez Wszchechpolska, Stronnictwo Narodowe, pogrobowcy OZON-u, swastyki i hitlerowskie gesty na stadionach. Do tego dochodzi nieudolna policja i jeszcze gorsza prokuratura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikar Re: Rasiści kopią piłkę IP: 83.238.7.* 06.05.08, 12:34 ...a ja z kolei znam takiego, któremu wszystko się kojarzy z d..ą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Djibril Re: Rasiści kopią piłkę IP: *.cust.tele2.pl 07.05.08, 13:40 Od Kościoła to ty się odpie.. lewacki pomiotku. Policja jest sprawniejsza niż ci się zdaje, a widzę że gó.. o Polskich kibicach wiesz, skoro piszesz bzdury. To prokuratorów i PZPN-u wina jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Rasiści kopią piłkę IP: *.sta.vectranet.pl 06.05.08, 11:17 wy nawet nie jesteście polakami naziści mordowali waszych dziadków a wy robicie teraz to samo sram na tom waszą hitlerowską mendę ja jestem polakiem jak kiedyś nie bądą sie odbywały mecze piłkarskie przez takich jak wy to wy wtedy zostaniecie odpowiednio ocenieni przez prawdziwych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRAWDA a ja ci prawde powiem Polsko!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 11:21 bez sensu jest karanie kibiców, bo tak naprawde ich to nie ruszy ani przed niczym nie powstrzyma. Lepiej ukarac klub, w koncu jest dla nich najwazniejszy, a jak ukaraja to juz tamci nie beda mieli po co przychodzic na stadion bo meczu i tak nie bedzie :)a tak przede wszystkim to trzeba tym kibicom przeprowadzic lekcje historii, bo to co robia jest bezmyslne. Twierdza ze sa patriotami, nie toleruja innych nacji, ale gdyby serio byli patriotami to nigdy w zyciu nie posługiwaliby sie hitlerowskimi flagami i hasłami!!!! oni chyba nie wiedza ze z reki tego człowieka zgineło tysiace polakow, ich rodakow, ich rodziny! traktował ich jak smiecie, smiał sie z tego ze sa polakami! i z wielka przyjemnoscia odbieral zycie w naprawde bestialski sposob!!! powinni brzydzic sie nazizmem! na słynnym portalu "nasza klasa" sama widzialam jak znajome mi twarze szerza rasistowskie hasła na swoich kontach! to załosne! jak mozna byc tak głupim człowiekiem?! nie lubicie czarnych? to czemu słuchacie ich muzyki??? czemu chodzicie w ciuchach które produkuja? to wstyd dla naszego kraju! najgrsze jest to ze nie tylko kibice sa tak ograniczeni umysłowo, bywa ze nawet normalni obywatele potrafia wyskoczyc z jakims rasistowskim textem, bylam swiadkiem wielu przypadków! nie podoba mi sie to ze w moim kraju ludzie nie potrafia sie szanowac! nie potrafia docenic nikogo! przeciez ci piłkarze graja dla nich!!!! dla ich druzyny! a tak ogolnie to mysle ze rasizm wynika tez z tego ze jakis debil napisal kiedys wierszyk o "murzynku bambo" moim zdaniem, to byl raczej zły pomysł bo głupi polski naród nie potrafil sobie poradzic z przekazem tego wiersza i zaczał sobie z tego zartowac! do tego dochodzi fakt ze w zacofanej polsce kiedys trudno bylo spotkac czlowieka o innym kolorze skóry. A jak sie juz go widzialo to gapilo sie na niego jak na ufo! "bo co to sie stało do naszego zacofanego kraju przyjechal obcokrajowiec, na dodatek jakis taki czarny, to jakis odmieniec, to nie taki sam człowiek jak my!" moge sie zalozyc ze wiele osob tak sobie wlasnie myslało. Dobrze ze mamy teraz media, internet, tyle dobrze...niech ci zacofani polacy zobacza sobie jak wygladaja ludzie z roznych czesci swiata! jesli tak bardzo wam przeszkadza czarny człowiek to pozamykajcie sobie granice, pozamykajcie dla nich uczelnie, tylko nie zdziwcie sie jak z czasem nie bedziec mieli co do pyska włozyc, bo wlasnie obcokrajowcy daja wam najwiecej zarobic!!! oczywiscie piszac to nie mialam na mysli wszystkich polaków, bo wiem i wierze w to ze sa tacy, dla ktorych kolor skóry nie stanowi problemu! uffff.... no to sie rozpisalam, i bardzo wkurzylam! choc mam nadzieje ze do kogos ten wpis trafil i choc troche ten ktos moze przyznac mi racje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsurani bezmózgów z tą flagą zrównałbym z asfaltem IP: 150.254.164.* 06.05.08, 11:25 takie megaimbecyle nie mają prawa żyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Paradoks kibla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 11:34 * Naśmiewają się z czarnoskórych a sami zachowują się jak małpy i bydło * Śpiewają hymn Polski ale tylko pierwszą zwrotkę (reszty nie znają), tzw. patrioci których jak zapytasz o czym jest hymn Polski to nawet nie są w stanie zdania na ten temat powiedzieć * Wywieszają antysemickie flagi i solidaryzują się z nazizmem a ich dziadkowie padali jak muchy ofiarami antysemityzmu i nazizmu * Większość żyje w hermetycznym ciemnogrodzie - na Legii jak małpy wchodzą na ogrodzenie (fortece) dzielącą bydło od piłkarzy * Na mecz przyjdź z dzieckiem...tato a co to znaczy chu... w d..ę, je...ć ży..w ??? Jak dla mnie to zwierzyna i myślę że kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje ten brud z ulicy. Pozdrawiam prawdziwych kibiców! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Paradoks ignoranta IP: *.chello.pl 06.05.08, 11:39 na Legii jak małpy > wchodzą na ogrodzenie (fortece) dzielącą bydło od piłkarzy jak na większości stadionów na świecie, tzn jak na każdytm ,gdzi e jest takie ogrodzenie. od razy widać, że o tym , o czym się wypowiadasz pojęcie masz mgliste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SF Re: Paradoks ignoranta IP: 212.160.172.* 06.05.08, 11:44 Być może wszędzie tam, gdzie ogrodzenia muszą być, kibole to bydło ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: Paradoks ignoranta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 11:55 Gość portalu: gg napisał(a) jak na większości stadionów na świecie, tzn jak na każdytm ,gdzi e > jest takie ogrodzenie. od razy widać, że o tym , o czym się > wypowiadasz pojęcie masz mgliste hmmm...przeczytaj uważniej to co napisałes i zastanów się nad tym. Byłeś kiedys na lekcji języka polskiego? Chętnie bym podyskutował ale Twoje zdanie jest ciężkie do rozszyfrowania. Rozumiem może jestes obcokrajowcem i jeszcze słabo po Polsku piszesz ale uwierz mi próbowałem nawet od konca to czytac i "za Chiny" nie potrafie rozszyfrowac o co ci chodzi. Dla ciekawostki dodam że w Wlk Brytanii zamiast fortecy jest biała linia...przekroczenie jej grozi bardzo surową karą pieniężną. Na przestrzeni 10 lat znalazło sie 4 śmiałów którzy ją przekroczyli. Jeden nawet musiał swoje nowe auto sprzedać aby zapłacić ten mandacik. A tak na marginesie może by tak tą klatke pod prąd podłączyć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Paradoks ignoranta IP: *.chello.pl 06.05.08, 12:56 > hmmm...przeczytaj uważniej to co napisałes i zastanów się nad tym. > Byłeś kiedys na lekcji języka polskiego? Chętnie bym podyskutował > ale Twoje zdanie jest ciężkie do rozszyfrowania. Rozumiem może > jestes obcokrajowcem i jeszcze słabo po Polsku piszesz ale uwierz mi > próbowałem nawet od konca to czytac i "za Chiny" nie potrafie > rozszyfrowac o co ci chodzi. to nie moja wina, że jesteś taki tępy, a do tego te rasistowsko- szowinistyczne uwagi... brzydko ... > Dla ciekawostki dodam że w Wlk Brytanii zamiast fortecy jest biała > linia...przekroczenie jej grozi bardzo surową karą pieniężną. Na > przestrzeni 10 lat znalazło sie 4 śmiałów którzy ją przekroczyli. > Jeden nawet musiał swoje nowe auto sprzedać aby zapłacić ten > mandacik. > taaaaak... w premiership... > > A tak na marginesie może by tak tą klatke pod prąd podłączyć:)) tak jak na twoim pastwisku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: Paradoks ignoranta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 13:34 Gość portalu: gg napisał(a): > to nie moja wina, że jesteś taki tępy, a do tego te rasistowsko- > szowinistyczne uwagi... brzydko ... Rasitowsko-szowinistycznych uwag nie napisałem, brzydzę się zwierzyną która ma takie poglądy. Podejrzewam że masz głowe tylko po to aby deszcz do szyi ci nie padadał, ale uwierz mi zdania które napisałes/aś w pierwszym poście maja się stylistycznie nijak do rzeczywistośi. Jeszcze raz powtórze: przeczytaj swój pierwszy post i postaraj się go zrozumieć. Bądź przy tym obiektywny/a (jeśli wiesz co to znaczy). Pisząc na forum musisz pisać zrozumiale. Zapytałem czy jesteś Polakiem ponieważ gdybys był obcokrajowcem zrozumiałbym twoje błędy stylistyczne. Sam często kalecze nieświadomie jęz. hiszpański i nic w tym złego nie ma (ucze się dopiero). Gość portalu: gg napisał(a): > tak jak na twoim pastwisku ? Nie mam pastwiska aczkolwiek patrząc na Polskie stadiony wyglądają jak pastwiska ogrodzone drutem kolczastym. Z ciekawości zapytam czy bywasz na polskich stadionach "pastwiskach"? Jeśli tak to jeszcze zapytam w jakiej roli wystepujesz czy w roli zwierzyny, pasterza, a może kibica??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Paradoks ignoranta IP: *.chello.pl 06.05.08, 13:42 Zapytałem > czy jesteś Polakiem ponieważ gdybys był obcokrajowcem zrozumiałbym > twoje błędy stylistyczne. przyganiał kocioł garnkowi, tyle na ten temat w jakiej roli > wystepujesz czy w roli zwierzyny, pasterza, a może kibica??? oczywiście kibica i oczywiście uwagi takich osób, jak ty , oi podłaczaniu pod prąd , o bydle itd. uwazam za kompletnie kretyńskie i pozbawione jakiegokolwiek sensu - jak kazdy, kto bywa na stadionach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madox Re: Paradoks ignoranta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 14:08 Skoro jestes kibicem to czemu tak zaciekle bronisz klatek w których tkwisz na meczach? Przecież w cywilizowanym kraju wystarczy narysować białą linię i ustanowic zakaz poparty karą grzywny. Zgodze się z forumowiczem "luke" powinni podłączyć siatke pod prąd, wtedy małpki wchodziłyby na własna odpowiedzialnosć. Byłem na niejednym meczu i z tego co widze to 60% to bydło nie oczerniając bydła. Jak dla mnie ktoś kto jest człowiekiem nie zachowuje się w taki sposób tzn. wchodzi na siatkę i sie na niej buja przeklinając i rzucając rasistowskie hasła. Poza tym przyspiewki typu klub x najlepszy jest , jest mistrzem jest potęgą są tak prymitwne że tylko bezmózg może to wymyśleć. Jeśli chodzi o poezje na stadionach to sorry ale straszna porażka. Ja śpiewam że legia jest potegą a kibic wisły że jest ku..ą i kto ma racje? Otóż zależy dla kogo? I błędne koło się zamyka. Syf, szambo i bydlęce zchowania. KONIEC KROPKA:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Paradoks ignoranta IP: *.chello.pl 06.05.08, 14:14 > Skoro jestes kibicem to czemu tak zaciekle bronisz klatek w których > tkwisz na meczach? gdzie napisałem, że ich bronię ? napisałem tylko,że nie ma nic dziwnego we włazeniu na nie , bo dzieje się to wszędziem, gdzie one są chodzi o to, ze podejrzewam, iż to raczej te klatki wywołują takie zachowanie, a nie na odwrót - , że takie zachowanie powoduje koniecznośc takich klatek > przyspiewki typu klub x najlepszy jest , jest mistrzem jest potęgą > są tak prymitwne że tylko bezmózg może to wymyśleć. Jeśli chodzi o > poezje na stadionach to sorry ale straszna porażka na wieczorek poetycki proponuje wybrac się w inne miejsce niż stadion > Ja śpiewam że legia jest potegą a kibic wisły że jest ku..ą i kto ma > racje? a to wg ciebie w tym chodzi o to, kto ma rację ? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madox Re: Paradoks ignoranta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 14:49 Gość portalu: gg napisał(a): > napisałem tylko,że nie ma nic dziwnego we włazeniu na nie , bo > dzieje się to wszędziem, gdzie one są haha dobre podejście masz. Skoro wszędzie tak robią to zaakceptujmy to. Skoro w Arabi Saudyjskiej mozna bezkarnie uderzyc kobietę to rzecz normalna i w Polsce też można i to nic dziwnego. Pomysl trochę i czy ja twierdze że na stadionach powinni poezje śpiewać??? Piszac poetycki miałem na myśli bardziej cywilizowany. Gość portalu: gg napisał(a): > a to wg ciebie w tym chodzi o to, kto ma rację ? a wg. mnie to zwierzęta, a zwierzyna nie ma nigdy racji. Jakbys troszeńke pomyslał to wiedziałbys ,iz ukazuje bezsens i marny teatr jaki się odgrywa na polskich stadionach oraz niektórych europejskich. Podam Ci dla przykładu Brazylię - kraj boryka się z wieloma problemami , przestępczosć bardzo wysoka - ale na stadionach panuje wielka impreza - wszyscy tańczą, bawią się, grają na instrumentach, robią sobie dziwne fryzury, malują sie, żartują, wygłupiają, śpiewają (bynajmniej nie teksty w stylu legia to jest potęga i widzew to stara k...), zawsze przeciwnik jest witany z ogromnym szacunkiem i przyjmowany jest jako GOŚĆ. Tyle że to tkwi w mentalności tych mieszkańców , oni kochaja piłke nożną. Mówi się że w Brazylii kochasz własną religie i piłkę nożną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betterdeadthanred paradoks totalitarysty IP: *.chello.pl 06.05.08, 14:59 > a wg. mnie to zwierzęta, a zwierzyna nie ma nigdy racji. a wg mnie w tym momencie dyskusja z tobą, jako typowym totalitarystą, uważającym innych od siebie za zwierzęta i odmawiajacym im przymiotu ludzkości jest bezcelowa jesteś dokładnie taki sam jak komuniści, czy naziści, tyle, że ubrany w politpoprawne piórka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betterdeadthanred Re: Paradoks ignoranta IP: *.chello.pl 06.05.08, 15:55 > Podam Ci dla przykładu Brazylię - kraj boryka się z wieloma > problemami , przestępczosć bardzo wysoka - ale na stadionach panuje > wielka impreza - wszyscy tańczą, bawią się, grają na instrumentach, > robią sobie dziwne fryzury, malują sie, żartują, wygłupiają, > śpiewają (bynajmniej nie teksty w stylu legia to jest potęga i > widzew to stara k...), zawsze przeciwnik jest witany z ogromnym > szacunkiem i przyjmowany jest jako GOŚĆ. Tyle że to tkwi w > mentalności tych mieszkańców , oni kochaja piłke nożną. Mówi się że > w Brazylii kochasz własną religie i piłkę nożną. uśmiałem się do ŁEZ poza tym dodajmy, że z tej miłości do siebie np strzelają tak , tak, z broni palnej przy nich nasza chuliganka to dziewczynki z zapałkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg na marginesie, panie "polonisto" IP: *.chello.pl 06.05.08, 13:21 > hmmm...przeczytaj uważniej to [PRZECINEK !] co napisałes i zastanów się nad tym. > Byłeś kiedys na lekcji języka polskiego? Chętnie bym podyskutował [PRZECINEK !] > ale Twoje zdanie jest ciężkie [BŁAD FRAZEOL.]do rozszyfrowania. Rozumiem [ PRZECINEK LUB MYSLNIK] może > jestes obcokrajowcem i jeszcze słabo po Polsku [ PO pOLSKU] piszesz [ PRZECINEK]ale uwierz mi > próbowałem nawet od konca to czytac i "za Chiny" nie potrafie > rozszyfrowac o co ci chodzi. > > Dla ciekawostki dodam [PRZECINEK] że w Wlk [KROPKA] Brytanii zamiast fortecy jest biała > linia...przekroczenie jej grozi bardzo surową karą pieniężną. Na > przestrzeni 10 lat znalazło sie 4 śmiałów [PRZECINEK]którzy ją przekroczyli. > Jeden nawet musiał swoje nowe auto sprzedać [PRZECINEK]aby zapłacić ten > mandacik. > > A tak na marginesie [PRZECINEK LUB MYSLNIK] może by tak tą klatke pod prąd podłączyć:)) PO WW. POPRAWKACH TWOJA WYPOWIEDŹ STANIE SIĘ W MIARĘ POPRAWNA, PANIE JĘZYKOZNAWCO Z KOZIEJ WÓLKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luke Re: na marginesie, panie "polonisto" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 13:50 Gość portalu: gg napisał(a): > PO WW. POPRAWKACH TWOJA WYPOWIEDŹ STANIE SIĘ W MIARĘ POPRAWNA, PANIE > JĘZYKOZNAWCO Z KOZIEJ WÓLKI Po 1) z lewej strony klawiatury jest klawisz caps lock [wyłącz go:) ] Po 2) nie mieszkam w Koziej Wólce, a czy mieszkaniec Koziej Wólki nalezy do gorszej kategorii mieszkańców naszego kraju??? Czy mieszkając na wsi i mając pastwisko ktos jest gorszy??? Po 3) Aby zaspokoić twoją ciekawość mieszkam w Warszawie( taka większa wieś) - szczerze mówiąc śmierdzi w tym mieście bardzo, ale czuje tez sentyment do tego miasta ponieważ tutaj sie urodziłem i wychowałem. Po 4) mi nie chodzi o przecinki, po prostu wytłumacz mi o co ci chodziło w pierwszym poście. Ja piszę zrozumiale skoro cytujesz mój post i jesteś w stanie na niego odpowiedzieć. Po 5) masz racje zrobiłem sporo błędów ale ze zrozumieniem tekstu nie ma problemu. Twój pierwszy post jest cieżki do rozszyfrowania, ponieważ każde zdanie w nim zawarte jest nielogiczne. Po 6) nie bulwersuj się i nie krzycz, wcisnięcie caps lock oznacza twoją frustrację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojzybombel Re: czlowieku lecz sie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 13:55 Szanowny Panie//Pani "gg" czytałem Pana//Pani pierwszy post - tragedia. Nie chce sie czepiac ale jak sie wypowiadasz na forum zanim zatwierdzisz wypowiedź to jeszcze raz ja przeczytaj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg padam na kolana przez panami stylistami IP: *.chello.pl 06.05.08, 14:15 co wy tu robicie ? nie powinniści esprawdzać matur ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłkarz od kiedy czarnuchy są pod ochroną ? IP: *.kolornet.pl 06.05.08, 11:36 a rasy ludzi istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnToN Re: od kiedy czarnuchy są pod ochroną ? IP: 159.41.1.* 06.05.08, 14:41 Tepyś jak obuch. Pogadaj raczej ze swoimi ziomalami od nalewki "robionej" na ławce pod blokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślę Rasiści kopią piłkę IP: 88.220.105.* 06.05.08, 11:39 A ja sobie patrzę z coraz większym zaciekawiniem na tą nowa akcję GW, pt. koniecznie znajdźmy rasizm na stadionach i tak sobie myślę, czy skoro karze się kibiców, kluby, sędziów, działaczy, czy jest jakaś kara dla bezmyślnych i manipulujacych opinią pismaków, no i wyszło mi że nie ma, mogę bezkarnie rozkręcać aferę, taki to urok tego zawodu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr.s Rasiści kopią piłkę IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.08, 11:41 Nie wiem, jakiego klubu kibice są przedstawieni na tym zdjęciu (Legia?) - ale doskonale widać ich twarze. Powinna się nimi zainteresować prokuratura. Odpowiedz Link Zgłoś
jureksobolewski Wyrzucic rasistow 06.05.08, 11:41 Sedzia powinien miec jaja i miec odwage obywatelska. Po czerwonej kartce (w mysl przepisow) dla obrazanego zawodnika powinien przerwac mecz z powodu zagrozenia i przszkadzaniu w przebiegu meczu przez kibicow. Niech sedziowie maja wreszcie jaja w kierunku normalnosci obywatelskiej a nie mafijnej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś