Dodaj do ulubionych

Steczkowska w Gali

IP: 81.210.121.* 01.12.03, 14:19
I min. za to właśnie nie lubię tych wszystkich ogłupiających gazet.
www.gala.pl/apps/gala/a/tekst.jsp?place=bizz_gala_moda_kat&news_cat_id=119&news_id=2484

Hebanowe włosy i... śnieżnobiała cera? Myślałam, że śnieznobiały to bardzo
biały a nie żółty... ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: justynas snieg byl w tle to sie redakcji pomylilo;) IP: 5.3.1R* / *.rupa.it 01.12.03, 17:38
      A mnie interesuje, dlaczego Steczkowska tak sie upiera przy tym, ze z niczego
      zrobil jej sie calkiem konkretny biust bez pomocy chirurga. Twierdzi, ze po
      ciazy, no, ale taki biut trwa tylko tak dlugo jak karmienie piersia.
      • kajtek43 Re: snieg byl w tle to sie redakcji pomylilo;) 05.12.03, 12:46
        A niech sobie ma. Ja natomiast pamiętam inną obrzydliwą rzecz, którą rzeczona
        panna zrobiła: dla jakiegoś pisma, obraźliwie zwanego kobiecym, upozowała swą
        rozpacz na grobie Ojca w ten sposób, by wyraźnie było widać markę butów, które
        nosi w tej żałobie. No cóż, jeśli ktoś ma talent, niekoniecznie idzie to w
        parze z inteligencją (vide Violetta Villas)
        • mamosz Re: snieg byl w tle to sie redakcji pomylilo;) 07.12.03, 01:38
          Filigranowa figura spowita w tiule oraz futro z norek za 6000,aco by bylo
          gdyby miala 1.80? KRETYŃSTWO w czystej postaci!!!!!
    • julia.julia Re: Steczkowska w Gali 07.12.03, 11:51
      Ludzie, zajmijcie sie swoimi sprawami, zamiast jechac na tę kobietę. Znacie ją?
      Znacie sytuację?
      Zastanawiam się, dlaczego ona wzbudza taką niechęć?
      Przecież to bardzo utalentowana osoba, ma piekny głos, a jej zycie prywatne nie
      powinno nas chyba obchodzic. no, chyba, że własne jest az tak bardzo
      nieciekawe...
      • zosia9 Re: Steczkowska w Gali 07.12.03, 12:25
        Julio Nina Andrycz powiedziała kiedyś że wszystko ludzie ci wybaczą- oprócz
        sukcesu. I jak widać jest to prawda
        • julia.julia Re: Steczkowska w Gali 07.12.03, 14:16
          > Julio Nina Andrycz powiedziała kiedyś że wszystko ludzie ci wybaczą- oprócz
          > sukcesu. I jak widać jest to prawda.

Oj widać, widać... na każdym kroku ;-)
          Ninę Andrycz uwielbiam!
          • Gość: baba Re: Steczkowska w Gali IP: *.acn.waw.pl 07.12.03, 22:33

Tak naprawde, to nie tyle Steczkowska jest tu krytykowana, tylko debilne,
            grafomanskie teksty jakie sie w takich pisemkach serwuje.
            Krytykow i obroncow kolorowego szajsu zapraszam do watku o kolorowych
            czasopismach.
            • mamosz Re: Steczkowska w Gali 08.12.03, 02:22
              No wlaśnie Steczkowska jest b,utalentowana,ładna i widać w potrzebie
              finansowej,ze zamiast pracować twórczo bierze udzial w mnostwie takich
              idiotycznych sesji a to Justynka w bluzeczce Vivy,a to jako Matka Boska z
              dzieciątkiem,a to spowita w aksanity i kiry na grobie ojca a to we futrze i
              tiulach w jakimś innym szmatlawcu,Szkoda takiej utalentowanej dziewczyny na
              takie rozmienianie sie na drobne.A może to strach że zapomną.Nina Andrycz nie
              wyziera z kazdego kąta ma z 90 lat i denerwujaca maniere,a nawet Wy ją tu
              cytujecie. Klasa to jest cos o czym Justynka niestety zapomina.
      • Gość: Jezy Re: Steczkowska w Gali IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 15:13
        Znamy ja na tyle, na ile ona sie pokazuje w tych pismach. Nie zmuszamy jej do
        opisywania swojego zycia, jesli nie chce aby komentowano jej zycie, to niech
        nagrywa plyty, a nie udziela sie w kolorowych gazetkach.
        • kajtek43 Re: Steczkowska w Gali 10.12.03, 16:08
          Ja też mam wrażenie, że jakoś tak ktoś, kto się "wyciera" po takich głupawych
          pismach, traci coś ze swojej klasy. Dlaczego Anna Dymna nie występuje w
          reklamach? Dlaczego Jan Nowicki nie sprzedał pewnej sieci komórkowej pomysłów
          na swoje lisy do Piotra Skrzyneckiego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka