Gość: Dexter Już działa... IP: *.chello.pl 09.05.09, 17:10 Przed chwilą zalogowałem się do serwisu ebgz.pl. Wszystko wydaje się być w porządku, zaraz idę do bankomatu sprawdzić czy działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.chello.pl 09.05.09, 17:14 TRZYMAM KCIUKI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.net.stream.pl 09.05.09, 17:30 Czy może ktoś wie czy bankomaty (w Częstochowie) już działają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bąbel Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.09, 18:17 czy ktoś wie czy juz dzialaja bankomaty??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek666 Wlasciwie to dobrze sie stalo... IP: *.stk.vectranet.pl 09.05.09, 19:25 dzis rano mialem isc na panienki, nawet sie zaanonsowalem, po czym podchodze do bankomatu i co? ZONK :) w kazdym razie zabawy nie bylo, 200 zaoszczedzone. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 was to można przerabiać na wiele sposobów 09.05.09, 19:32 jak nie na bank to na księdza czy jakieś inne zobowiązania publiczne. szkoda mi was, ale skoro sami chcecie to trudno aby ktoś wam zabraniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdanus Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.05.09, 19:48 Odkorkowało się w końcu ale ja i tak w poniedziałek zamykam rachunek w bgz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odchodze_z_BGŻ 0 zł ? U mnie -560 zł i to na wyjeździe.. IP: *.xdsl.centertel.pl 09.05.09, 21:31 Po 8:00 udało mi się zalogować z telefonu na panel konta i ujrzałem debet. -560 zł! Gdzie na moim koncie nie mam opcji debetu i dzień wcześniej wpłynęła wypłata. Myślę sobie co jest grane. Sprawdzam gdzie są moje plastiki od ściany płaczu. Całe szczęście przy sobie. Jestem kilkaset kilometrów od domu, w baku pusto, pada deszcz, cały dzień przede mną. Tak, mam urlop. Po co miałem brać kasę z bankomatu dzień wcześniej skoro w większości miejsc płacę kartą? No, jak zapałki w kiosku kupuję to się przydadzą drobne. Obleciałem kilka pobliskich placówek banku. Wszystkie zamknięte. W końcu dziś sobota. Pod każdym bankomatem BGŻ stoją sfrustrowani ludzie. Nie wiedzą o co chodzi. Nikomu z obecnych nie udało się skontaktować z bankiem poprzez infolinie. Miałem niesamowitą chęć poskakać po samochodzie z nalepką banku BGŻ. Powstrzymałem się. Może niepotrzebnie? Wyskrobałem z kieszeni żelaźniaki i poszedłem coś zjeść. Głupio kogoś prosić o bułkę skoro człowiek pracuje i dzień wcześniej dostał wypłatę. Mija dzień. Wieczór się zbliża. Myślę spróbuję coś kupić na kolację i zapłacić kartą. Jak jeszcze się nie uporali w tym banku z problemem to się najwyżej zbłaźnię. Jest mi już wszystko jedno. Podchodzę do kasy. Słyszę - błąd. Transakcja odrzucona. No, tak. Zaczynam się odchudzać. Dobranoc. Posiadanie konta internetowego w BGŻ - 0 zł. Korzystanie z karty Maestro 2zł/miesięcznie. Wrażenia z dzisiejszego dnia bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k... IP: 78.88.25.* 09.05.09, 22:00 głupoty piszecie . ja płaciłem dzis kartą z BGZ !!! :) jak mi nie zaksiegowali to dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 01:05 Ludzie, czy wy nie macie kont w 2 bankach wlasnie na wypadek takich awarii??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.09, 08:28 A czy pomyślałeś że nie każdy tyle zarabia co Ty i nie stać na utrzymanie dwóch kont.Jkabyś zarabiał najniższą krajową to byś wiedzial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 09:19 Jedno zakladasz w mBanku, drugie w Aliorze. Oba bezpłatne, więc nie wiem o czym piszesz. Pewnie tych bezplatnych jest jeszcze wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzikus Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.acn.waw.pl 10.05.09, 13:33 Tylko kretyn trzyma całą kasę w banku. Nic mnie tak nie wku...a jak jakiś palant kupujący masło przy użyciu karty. Polacy to takie bezmózgi którzy myślą, że technologia ich całkowicie wyręczy i jest całkowicie pewna. Mam nadzieję, że to zajście spowoduje, że zmniejszy się liczba idiotów blokujących kasy w sklepach, którzy nie umieją zapłacić gotówką za kilka bułek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kala Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k... IP: 77.252.170.* 10.05.09, 16:04 Mnie i innych mało o zawał to nie przyprawiło !!!!!!!!!!i tylko przepraszamy ,dowiedziałam się od pana z BGŻ, że jeden z kierowców Tira nie został wypuszczony ze stacji benzynowej po zatankowaniu paliwa, nie mógł zapłacić kartą !!!!!!!!skandal . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malybladyzestres Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.4web.pl 11.05.09, 09:51 Jeszcze bardziej prowadźcie polityczno-prorodzinną politykę kadrową to na pewno w Banku będzie lepiej i takich sytuacji będzie więcej. Zwalniacie fachowców lub pozwalacie aby odchodzili przez niekompetentnych szefów, którzy bank znają jedynie z reklamówki telewizyjnej. Inicjatywa zabrania konta nie jest dobra bo gdzie pójdziesz? Lepiej jest traktować bank jak elektroniczną portmonetkę, i po staremu wypłatę do kieszeni a kartę do szuflady. Może gdy tak zaczną robić klienci to banki dostrzegą nas? Teraz to jesteśmy łakomym pokarmem dla ich wypasionych brzuchów i dewiza "Kurskiegio" ciemny lud to kupi sie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzak Nie potwierdzam IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 11.05.09, 10:59 Logowałem się wczoraj, tak jak i przed chwilą dzisiaj na swoje konto w eBGŻ i nadal mam pełną kwotę, którą posiadałem. Czyli awarii nie uległ cały system bankowy tak jak wy mówicie, tylko jego część. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malybladyzestres Re: Nie potwierdzam IP: *.4web.pl 11.05.09, 12:41 Nie ważne stojąc w kolejce z pełnym koszykiem i nie móc zapłacić? Zanim wyjaśni się, że to błąd Banku co ludzie pomyślą. Kochanka wyczyściła mu konto? A może żona się mści ale zajął czas przy kasie nie mógł tego załatwić w domu, a ja stoję i czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KasiaP Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: 193.108.194.* 11.05.09, 12:45 bez paniki i podburzania - po co się nakręcacie- każdy może mieć problemy- troche wyrozumiałości i cierpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joko Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k... IP: *.agrosnova.pl 12.05.09, 12:02 a ja zgubiłem kartę pare dni wcześniej. Jakie mnie zdziwienie ogarnęło kiedy zobaczyłem 0 na koncie FUCK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaloguj się Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.backiel.com.pl 25.05.09, 12:02 up Odpowiedz Link Zgłoś