Dodaj do ulubionych

Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k...

• Gość: Dexter Już działa... IP: *.chello.pl 09.05.09, 17:10
      Przed chwilą zalogowałem się do serwisu ebgz.pl. Wszystko wydaje się być w
      porządku, zaraz idę do bankomatu sprawdzić czy działa.
    • Gość: gość Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.chello.pl 09.05.09, 17:14
      TRZYMAM KCIUKI!!!
    • Gość: abc Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.net.stream.pl 09.05.09, 17:30
      Czy może ktoś wie czy bankomaty (w Częstochowie) już działają?
    • Gość: bąbel Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.09, 18:17
      czy ktoś wie czy juz dzialaja bankomaty???
    • Gość: misiek666 Wlasciwie to dobrze sie stalo... IP: *.stk.vectranet.pl 09.05.09, 19:25
      dzis rano mialem isc na panienki, nawet sie zaanonsowalem, po czym podchodze
      do bankomatu i co? ZONK :)
      w kazdym razie zabawy nie bylo, 200 zaoszczedzone.
    • carpaccio4 was to można przerabiać na wiele sposobów 09.05.09, 19:32
      jak nie na bank to na księdza czy jakieś inne zobowiązania publiczne. szkoda mi
      was, ale skoro sami chcecie to trudno aby ktoś wam zabraniał.
    • Gość: zdanus Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.05.09, 19:48
      Odkorkowało się w końcu ale ja i tak w poniedziałek zamykam rachunek w bgz
    • Gość: odchodze_z_BGŻ 0 zł ? U mnie -560 zł i to na wyjeździe.. IP: *.xdsl.centertel.pl 09.05.09, 21:31
      Po 8:00 udało mi się zalogować z telefonu na panel konta i ujrzałem debet.
      -560 zł! Gdzie na moim koncie nie mam opcji debetu i dzień wcześniej wpłynęła
      wypłata. Myślę sobie co jest grane. Sprawdzam gdzie są moje plastiki od ściany
      płaczu. Całe szczęście przy sobie. Jestem kilkaset kilometrów od domu, w baku
      pusto, pada deszcz, cały dzień przede mną. Tak, mam urlop.
      Po co miałem brać kasę z bankomatu dzień wcześniej skoro w większości miejsc
      płacę kartą? No, jak zapałki w kiosku kupuję to się przydadzą drobne.
      Obleciałem kilka pobliskich placówek banku. Wszystkie zamknięte. W końcu dziś
      sobota. Pod każdym bankomatem BGŻ stoją sfrustrowani ludzie. Nie wiedzą o co
      chodzi. Nikomu z obecnych nie udało się skontaktować z bankiem poprzez
      infolinie. Miałem niesamowitą chęć poskakać po samochodzie z nalepką banku
      BGŻ. Powstrzymałem się. Może niepotrzebnie?
      Wyskrobałem z kieszeni żelaźniaki i poszedłem coś zjeść. Głupio kogoś prosić o
      bułkę skoro człowiek pracuje i dzień wcześniej dostał wypłatę.
      Mija dzień. Wieczór się zbliża. Myślę spróbuję coś kupić na kolację i zapłacić
      kartą. Jak jeszcze się nie uporali w tym banku z problemem to się najwyżej
      zbłaźnię. Jest mi już wszystko jedno. Podchodzę do kasy. Słyszę - błąd.
      Transakcja odrzucona. No, tak. Zaczynam się odchudzać. Dobranoc.
      Posiadanie konta internetowego w BGŻ - 0 zł. Korzystanie z karty Maestro
      2zł/miesięcznie. Wrażenia z dzisiejszego dnia bezcenne.
    • Gość: der Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k... IP: 78.88.25.* 09.05.09, 22:00
      głupoty piszecie .
      ja płaciłem dzis kartą z BGZ !!! :)
      jak mi nie zaksiegowali to dobrze :)
    • Gość: maxi Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 01:05
      Ludzie, czy wy nie macie kont w 2 bankach wlasnie na wypadek takich awarii??!!
      • Gość: Emil Re: Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.05.09, 08:28
        A czy pomyślałeś że nie każdy tyle zarabia co Ty i nie stać na
        utrzymanie dwóch kont.Jkabyś zarabiał najniższą krajową to byś
        wiedzial.
        • Gość: maxi Re: Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 09:19
          Jedno zakladasz w mBanku, drugie w Aliorze. Oba bezpłatne, więc nie wiem o czym
          piszesz. Pewnie tych bezplatnych jest jeszcze wiecej.
    • Gość: Dzikus Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.acn.waw.pl 10.05.09, 13:33
      Tylko kretyn trzyma całą kasę w banku. Nic mnie tak nie wku...a jak jakiś palant
      kupujący masło przy użyciu karty. Polacy to takie bezmózgi którzy myślą, że
      technologia ich całkowicie wyręczy i jest całkowicie pewna. Mam nadzieję, że to
      zajście spowoduje, że zmniejszy się liczba idiotów blokujących kasy w sklepach,
      którzy nie umieją zapłacić gotówką za kilka bułek.
    • Gość: kala Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k... IP: 77.252.170.* 10.05.09, 16:04
      Mnie i innych mało o zawał to nie przyprawiło !!!!!!!!!!i tylko
      przepraszamy ,dowiedziałam się od pana z BGŻ, że jeden z kierowców
      Tira nie został wypuszczony ze stacji benzynowej po zatankowaniu
      paliwa, nie mógł zapłacić kartą !!!!!!!!skandal .
    • Gość: malybladyzestres Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.4web.pl 11.05.09, 09:51
      Jeszcze bardziej prowadźcie polityczno-prorodzinną politykę kadrową to na pewno
      w Banku będzie lepiej i takich sytuacji będzie więcej. Zwalniacie fachowców lub
      pozwalacie aby odchodzili przez niekompetentnych szefów, którzy bank znają
      jedynie z reklamówki telewizyjnej. Inicjatywa zabrania konta nie jest dobra bo
      gdzie pójdziesz? Lepiej jest traktować bank jak elektroniczną portmonetkę, i po
      staremu wypłatę do kieszeni a kartę do szuflady. Może gdy tak zaczną robić
      klienci to banki dostrzegą nas? Teraz to jesteśmy łakomym pokarmem dla ich
      wypasionych brzuchów i dewiza "Kurskiegio" ciemny lud to kupi sie sprawdza.
    • Gość: zwierzak Nie potwierdzam IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 11.05.09, 10:59
      Logowałem się wczoraj, tak jak i przed chwilą dzisiaj na swoje konto w eBGŻ i nadal mam pełną kwotę, którą posiadałem. Czyli awarii nie uległ cały system bankowy tak jak wy mówicie, tylko jego część.
      • Gość: malybladyzestres Re: Nie potwierdzam IP: *.4web.pl 11.05.09, 12:41
        Nie ważne stojąc w kolejce z pełnym koszykiem i nie móc zapłacić? Zanim wyjaśni
        się, że to błąd Banku co ludzie pomyślą. Kochanka wyczyściła mu konto? A może
        żona się mści ale zajął czas przy kasie nie mógł tego załatwić w domu, a ja
        stoję i czekam.
    • Gość: KasiaP Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: 193.108.194.* 11.05.09, 12:45
      bez paniki i podburzania - po co się nakręcacie- każdy może mieć
      problemy- troche wyrozumiałości i cierpliwości
    • Gość: joko Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k... IP: *.agrosnova.pl 12.05.09, 12:02
      a ja zgubiłem kartę pare dni wcześniej. Jakie mnie zdziwienie ogarnęło kiedy
      zobaczyłem 0 na koncie FUCK
    • Gość: zaloguj się Awaria w banku BGŻ. "Saldo 0 zł na wszystkich k.. IP: *.backiel.com.pl 25.05.09, 12:02
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka