monikak0 14.09.04, 09:48 proszę powiedzcie mi coś na ten temat który jest dobry,którego unikać mój synek niedługo skończy 4 miesiące a ja muszę wrócić do pracy i nie wiem co robić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mast1 Re: żłobki w Gdyni 14.09.04, 13:46 Do niedawna (i chyba nadal tak jest) był tylko JEDEN żłobek w Gdyni - na ul. Jana z Kolna chyba...Słyszałam o nim same dobre opinie. ale to tylko ze słyszenia....Jednak ja dla takiego maluszka bardziej polecam opiekunkę, sama nie zdecydowałabym się na złobek dla dziecka mniejszego niż ok. 1,5 r. Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: żłobki w Gdyni 14.09.04, 14:13 Przychylam się do zdania Mast. Mój starszy syn poszedł do żłobka w wieku 1.5 roku a młodszy miał ponad 2 lata. Generalnie jestem zdania, że dziecko powinno już umieć chodzić. Jeśli jednak nie możesz lub nie chcesz mieć opiekunki - to dla niemowlaka proponuję żłobek państwowy. Faktycznie w Gdyni jest tylko jeden. W Gdańsku wybór jest wiekszy - dobry jest żłobek na ul. Startowej na Zaspie. Tu masz opinie na temat żłobka w Gdyni: www.trojmiasto.pl/ob.phtml?id_ob=4412&akcja=wyniki#wyniki Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Do mast. 14.09.04, 14:15 Hej! Jak się czuje Maciuś? Michaś jednak złapał trochę katarku. Nie byliśmy jeszcze u lekarza. Narazie daję wit. C i wapno. Może się nie pogorszy... Pozdrowienia, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
malylos Re: żłobki w Gdyni 12.10.04, 21:01 Moje dziecko chodzi to tego jedynego żłobka na Wójta Radkego i jestem zadowolona. Zaczęliśmy chodzić jak mała nie miała 5 miesiecy. Jest fajnie, porządne panie dbające o dzieci, dzieci robią postępy w rozwoju bardzo widoczne. Warto nauczyć dziecko jeść łyżeczką to może pomóc w karmieniu gdy maluszek jest piersiowy ..Jakby coś to proszę pytać. Odpowiedz Link Zgłoś