piasek3 07.09.06, 15:54 Planuje zapisac syna do zlobka na Koszykowej od przyszlego roku. Oczywiscie juz jestem zdenerwowana na sama mysl o tym. Czy ktos posyla tam swoje pociechy? Bardzo chcialabym uslyszec opinie na temat tego zlobke. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka8008 Re: zlobek na Koszykowej 11.11.06, 13:08 Moja ninia chodzi tam od kwietnia eszlego roku i uważam,ze jest REWELACYJNY,coreczka mojej przyjaciolki tez poszla do tego roku. Panie są super,obiady na czas,dzieci ubrane,najedzone,pilnowane,wysikane czyste,rysują,jest świetna P.psycholog!kierowniczka zlobka teżnaprawde warto tam zapisac maluszka.oplaty ok 190zl +chusteczki co miesiąc,bo dzieci zasmarkane jak to w zlobku. aha,jak ma temp-dzwoią do ciebiei dają cos na gorączke jak sie zgodzisz czynny 6.30 do 17.30.nasze wychodzą prawie ostatnie ok 17.15 nawet.są kontrole stomatologiczne,są teatrzyki,zabawy,prezenty na święta,duzo zajęc,urozmajedzone jedzenie,i raporty z początku codzienne-co sie dzialo z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś