Dodaj do ulubionych

Łódź-Prywatny Złobek

01.03.07, 10:18
Drogie Mamusie!!!!

Przymierzam się do otwarcia prywatnego żłobka w Łodzi. Chciałbym żeby był
zlokalizowany blisko dużych zakładów pracy. Czy myslicie że otwarcie
prywatnego żlobka w Łodzi jest dobrym pomysłem?Ile maksymalnie musiałby
kosztować żłobe żebyście wysłały tam swoje pociechy? Co jest dla ws
najważniejsze w złobku i jak wyobrażacie sobie żłobek gdzie wasze pociechy
spędzją 3/4 dnia, gdzie sięrozwijają i poznają swiat.

Będę bardzo wdzięczna za wszystkie rady i sugestie.

Wierzę i mam nadzieję, że uda mi się stworzyć b bajkowy świat dzieckasmile
Obserwuj wątek
    • tuciaa Re: Łódź-Prywatny Złobek 05.03.07, 10:58
      Witam,
      mysle ze pomysl jest swietny, szczegolnie, ze szykuje nam sie podobno wyz
      demograficzny. Mysle, ze zlobek nie moze byc drogi, bo inaczej kobitki wolalyby
      siedziec w domciu ze swoimi pociechami, niz pracowac.
      mysle ze 250-300zl to maksymalna kwota jaka moglaby byc.
      chyba,ze na przyklad mozna by zrobic opcje drozsza, dla zamoznych mamus z
      jakimis dodatkowymi bajerami.
      ale wersje podstawowa, to moim zdaniem musi byc kolo 200zl.
      ciekawa jestem, czy juz poczynilas jakies kroki?
      • liwia27 Re: Łódź-Prywatny Złobek 05.03.07, 11:41
        witam,
        dziękuję za uwagi na pewnowezmę je pod uwagę. Pierwsze kroki juz za mna mam
        nadzieje ze najpózniej za pół roku bede p"rzecinac wstege" w moim żlobku wink
    • paulinka91 Re: Łódź-Prywatny Złobek 05.03.07, 14:07
      najprościej odpowiedzieć że koszt nie powienien być większy jak dla mie niż 500
      zł. Natomiast przede wszystkim chodzi o opiekę o to żeby cieci były karmione
      nie zmuszane do niczego przytulone jak płaczą i jakby trzeba było któeś ponosić
      to też była by taka opcja. Co do zajęć dodatkowych to chyba nie koniecznie, ale
      fajne zabawy rysowanie wycicnanie a nawet malowanie rękami i chodzenie na
      spacery oraz duży ogród to minimum

PAulina
      • rybka789 Re: Łódź-Prywatny Złobek 29.03.07, 20:41
        jak bedzie przecinanie wstegi napisz napewno odwiedze i może i mój syn
        przyjdzie do was
        • sylpal13 Re: Łódź-Prywatny Złobek 22.04.07, 19:13
          byłabym skłonna zapłacić do 700 zł, ważne żeby był otwarty od 7 do 18, i zależy
          ile dzieci przypadałoby na opiekunkę, myślę, z eto bardzo dobry pomysł. Ja
          rodzę w lipcu i już widzę, ze będzie problem po macierzyńskim co zrobić z
          małym, opiekunkę zaufaną cieżko znaleźc, a najlepiej zeby był to ktoś kto
          zajmie się takz erozwojem umysłowym dziecka a nie tylko przwinie i da jeść.
          jesli powstanie, poproszę o namiar, skorzystam.
          • liwia27 Re: Łódź-Prywatny Złobek 24.05.07, 09:55
            witam
            odpisałm na priva

pozdrawiam
            • kszydlo Re: Łódź-Prywatny Złobek 11.06.07, 10:32
              Witam,
              Czy może otworzyłaś juz Liwio złobek. Byłabym bardzo bardzo zainteresowana.
              Żłobki poubliczne maja fatalne warunki a od połowy sierpnia chciałabym posłać
              sowjego rocznego synka. Jesli już działa czy zacznie działać niedługo to proszę
              dać znać, no i gdzie bedzie, w której części Łodzi.
              Pozdrawiam,
              Kasia Szydło
              • liwia27 Re: Łódź-Prywatny Złobek 24.06.07, 14:23
                Witam Kasiu,

bardzo sie ciesze ze jest zainteresowanie tym żlobkiem i przedszkolem w
                jednym. Wlasnie koncze batalie z urzedami, otwarcie zlobka przewiduje
                najpozniej na koniec wrzesnia co do lokalizacji to podejrzewam ze bedzie to
                widzew ewentualnie lodz gorna, jezeli mialabys jakies pytania to prosze o
                kontak na adres e-mail monika.walkowska@interia.pl.pozdrawiam serdecznie

przepraszam za literówke
    • ata99 Re: Łódź-Prywatny Złobek 18.06.07, 12:50
      Witam! właśnie wertuje internet w poszukiwaniu dobrego miejsca dla mojego synka
      od września. Proszę o info(agatacie@interia.pl) czy jest możliwość ulokowania u
      Ciebie półrocznego maluszka i na jakich warunkach. Pozdrowienia.
      • martol79 Re: Łódź-Prywatny Złobek 21.06.07, 12:59
        hej , czy we wrzesniu ruszy Twój żłobek ? jestem zainteresowana , jesli możesz
        to daj znac coś więcej na priva . Od jakiego wieku dzieci będą przyjmowane w
        jakich godzinach będzie działał i gdzie będzie zlokalizowany? Dziekuje z góry i
        pozdrawiam .
        • liwia27 Re: Łódź-Prywatny Złobek 24.06.07, 14:29
          witam,

Witam Kasiu,

bardzo dziękuję za zainteresowanie moim żlobkiem i przedszkolem w jednym.
          Wlasnie koncze batalie z urzedami, otwarcie zlobka przewiduje najpozniej na
          koniec wrzesnia co do lokalizacji to podejrzewam ze jednak poprzestanę na
          widzewie ewentualnie Łódz gorna, jeżeli mialabyś jakies pytania to proszę o

Bardzo przepraszam za literówkęwink
          witam,

witam,

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka