kasiasoltravel 25.02.08, 16:38 Czy istnieje jakieś jedno kompletne zestawienie żłóbków prywatnych? Gdy wpisuje hasło w google pokazują mi sie 2- 3 żłobki z słyszałam że jest ich dużo więcej. Będę wdzięczna za namiary! Dziękuję Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwia5000 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.08, 17:00 www.promyczek.org polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasoltravel Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.08, 17:27 Dziękuję ale mi chodziło o żłobki... Moja dzidzia ma rok dopiero. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
igulinda Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.08, 17:47 Różowa Chmurka nie jest żłobkiem ani przedszkolem. Jest tzw, Klubem Malucha, który opiekuje się dziećmi do 3 roku życia. Prywatnych żłobków raczej w Warszawie nie znajdziesz, zostaje Ci więc albo niania albo Klub Malucha. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiasoltravel Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.08, 23:12 Super, dziękuję za tyle informacji, szkoda tylko że nie ma żadnego Klubu Malucha bliżej Centrum... Wszystko daleko (( A Nianie są za drogie teraz i już... Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
martunia1901g ŻŁOBEK, Klub Malucha warszawa śródmieście 24.03.11, 13:59 Witam PILNIE!! poszukuję ŻŁOBEKA lub Klubu Malucha w warszawa najlepiej śródmieście Odpowiedz Link Zgłoś
kam249 Re: ŻŁOBEK, Klub Malucha warszawa śródmieście 18.12.11, 21:33 Witam zestawienie żłobków wpisanych do rejestru żłobków i klubów dziecięcych są to państwowe żłobki oraz kilka żłobków prywatnych które działają zgodnie z nową ustawą i są objęte nadzorem bip.warszawa.pl/Menu_podmiotowe/Urzad/Biura_Urzedu/PS/Ewidencje_rejestry/Rejestr+zlobkow+i+klubow+dzieciecych.htm Jednocześnie mogę polecić żłobek na granicy Żoliborz i Śródmieścia- na ul. Felińskiego 6 naprawdę fajne miejsce stworzone z myślą o dzieciach Odpowiedz Link Zgłoś
krzyska7 Bemowo Jelonki 24.11.10, 19:09 elemeledutki.c0.pl polecam bo b.indywidualne podejscie w zasadzie wszystko ustalają z rodzicami oliwia5000 napisała: > www.promyczek.org polecam Odpowiedz Link Zgłoś
igulinda Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.08, 17:27 chyba listy jako takiej nie ma Polecam Różową Chmurkę na Tarchominie, www.rozowachmurka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izuu7 ja polecam Tęczową Chatkę na Okęciu 25.02.08, 17:59 oddaję tam swoją pociechę i szczerze polecam. www.teczowachatka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
babsy Klubik na Bielanach 25.02.08, 18:57 Na Bielanach powstał klubik dla dzieci od 6 miesiąca do 3 roku życia, www.malesloneczka.republika.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
aammzz Re: Żłobek ,,TUBIŚ,, Gocław polecam 13.03.08, 08:53 Wspaniały żłobek i przedszkole.Mam tam dziecko już dwa lata jesteśmy zadowoleni.ul.Brygady Pościgowej 6.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzawawa Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 14.09.08, 20:57 Polecam bajkowy domek na gocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
gingers73 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 19.09.08, 08:03 a coś na Ursynowie??? Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia1 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 19.09.08, 17:24 a moze cos nowego na Jelonkach? lub na woli ale okolice ul. wolskiej, kasprzaka? Odpowiedz Link Zgłoś
ela_z_czworka Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.09, 15:24 Serdecznie polecam żłobek w centrum integracyjnym First Class na Bielanach. Bardzo ciepła, rodzinna atmosfera, kameralnie. Czyściutko i kolorowo. We wrześniu ruszy też przedszkole, więc nie będzie konieczności przenoszenia dziecka z miejsca na miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
agulka79-dwa Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.09, 21:46 Tak, Małe Misie to żłobek, my chodzimy na Madalińskiego, a znajomi na Hawajską, nie widziałam drugiego takiego, ale to nie znaczy, że inne są złe, bo tak na prawdę wszystko zależy od osób, które tam pracują. Odpowiedz Link Zgłoś
margot111 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 26.02.09, 19:38 Ja też polecam Madalińskiego. Super opiekunki i bardzo dobre warunki. Teraz powoli rozglądam się za przedszkolem i niestety takiego fajnego jak ten złobek nie udało mi się jeszcze znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
iska-1 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 27.02.09, 12:23 www.dzieci.warszawa.pl/baza-teleadresowa Odpowiedz Link Zgłoś
panlevi Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 17.03.09, 09:17 Żadnego takiego zestawienia chyba nie ma. Trzeba dobrze szukać w google i się znajdzie. Też mnie to bolało jak szukałem. Ja posyłam córkę do Mojego Słoneczka, www.mojesloneczko.com, to jest na Wilanowie. Jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesbial Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 17.03.09, 09:30 Polecam! www.slonecznepromyczki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pyska_1983 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 19.12.09, 22:23 Jeśli ktoś chce w przyszłym roku zapisać dziecko do takiego klubiku i szuka takiego miejsca na Pradze Południe, to bardzo proszę o kontakt na maila pyska1@tlen.pl Pozdrawiam i życzę radości z pociech Odpowiedz Link Zgłoś
nikola1211 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 11.05.10, 14:41 ja polecam Little Jumbo - www.littlejumbo.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
e-kropka Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 12.05.10, 23:53 Wyniki poszukiwań klubiku dla córki na Bemowie wrzuciłam na bloga klubymalucha.blogspot.com/ Jeśli córcia będzie częściej drzemać w dzień to dorzucę inne dzielnice, jeśli nie będzie drzemać to zajmie mi to trochę więcej czasu Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań Odpowiedz Link Zgłoś
miszka243 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 24.08.10, 16:21 Pewnie, że jest dużo więcej żłobków w Warszawie. Chociaż pytanie już trochę przedawnione to dla innych rodziców polecam takie zestawienie żłobków, które można znaleźć na tej stronie Żłobki prywatne Warszawa. Ja znalazłam odpowiedni żlobek i mogłam sobie łatwo porównać z innymi Odpowiedz Link Zgłoś
magdade25 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 13.10.11, 11:20 co za inicjatywa, że te same osoby zakładają strony z bazami różnorodnych tematów np.: e-zlobek24 e-biura24 szlendak24 oczywiście pod hasłem pomocy innym ludziom, w przypadku żłobków pomoc dla rodziców (żeby nie tracili czasu skoro jeden tata postanowił poświęcić swój cenny czas dla potrzebujących- w zasadzie dobrze, że są ludzie którzy bezinteresownie robią coś dla innych ). miejmy tylko nadzieję, że to nie zwykła komercja jak to czasami bywa. a baz/wykazów różnych placówek już jest dużo ( nawet na tym forum) więc argument, że pan tworzy coś wyjątkowego jest po prostu nieprawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
magdade25 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 13.10.11, 17:38 To jednak mnie pan nie zrozumiał. Pisałam, że to dobrze, że w tych czasach są osoby które chcą coś robić bezinteresownie dla innych było to raczej uznanie a nie krytyka. Nie było żadnych sugestii ani tym bardziej złych intencji (więc niepotrzebnie się tłumaczył), miałam tylko cichą nadzieję, że to nie kolejna komercja (gdzie najważniejszy jest jednak zysk) i tylko tyle. Nie śledzę pana stron, po prostu są obecne w niektórych miejscach i trudno nie skojarzyć podobnych nazw. a panu życzę powodzenia, czasu, cierpliwości i sukcesów pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
e-kropka Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 20.10.11, 23:24 Szukając klubiku dla córki znalazłam trochę adresów i wrzuciłam na stronę www.klubikimalucha.pl W miarę czasu strona się rozbuduje. Na razie choć trochę pomoże innym Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
on-na Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.10.11, 20:04 Szukam czegoś w Śródmieściu, albo w okolicach Galerii Mokotów... na Pradze chyba w ogóle łyso, nie ma nic. Odpowiedz Link Zgłoś
kam249 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 18.12.11, 21:43 Na ulicy Felińskiego 6 - granica żoliborza i śródmieścia jest nowy żłobek LaliBam Odpowiedz Link Zgłoś
bednar11b Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 17.11.11, 19:03 Polecam z całym sumieniem Złobek Wawer Odpowiedz Link Zgłoś
mam-ika Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 17.06.12, 20:45 Czy możesz napisać dlaczego go polecasz, jaka jest opieka? Odpowiedz Link Zgłoś
btw92 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 19.12.11, 19:13 Mój synek ma dwa latka i właśnie w tym roku musieliśmy z mężem zdecydować się na żłobek. Przyznam, że bardzo długo szukaliśmy idealnego prywatnego żłobka i w końcu jedna z pań poleciła nam żłobek Dolina Elfów na warszawskim Ursynowie. Przyznam szczerze, że na początku nie byłam przekonana, lecz teraz kiedy minęły 4 miesiące odkąd przebywa tam mój synek jestem mile zaskoczona! Rozwija dużo swoich umiejętności, śpiewa, maluje, zauważyłam również jego zręczność. A co do wyprawki to w każdym przedszkolu jest inaczej, najlepiej pytać dyrektorów, oni dadzą Wam dobre szczegóły. Jeśli ktoś jest zainteresowany tym przedszkolem, oto ich strona: www.dolinaelfow.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 21.12.11, 16:43 Btw92, dlaczego mi to wygląda na reklamę? Chyba więcej nie będę tego tolerować... Odpowiedz Link Zgłoś
zofiazofiazofiazofia Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 04.01.12, 09:47 ja osobiście polecam Zakątek Radości na Warszawskim Mokotowie, jest to nowy żłobek razem z przedszkolem więc po okresie żłobka nie fundujemy dziecku traumy, zmiany otoczenia. Ja zapisałam swoje maleństwo. w sumie może łatwiej będzie jak podam stronę internetową byście mogli sobie sami zobaczyć może akurat ktoś skożysta www.zakatekradosci.pl Odpowiedz Link Zgłoś