Dodaj do ulubionych

Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namiary??

25.02.08, 16:38
Czy istnieje jakieś jedno kompletne zestawienie żłóbków prywatnych? Gdy wpisuje hasło w google pokazują mi sie 2- 3 żłobki z słyszałam że jest ich dużo więcej. Będę wdzięczna za namiary!

Dziękuję
Kasia
Obserwuj wątek
    • oliwia5000 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.08, 17:00
      www.promyczek.org polecam
      • kasiasoltravel Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.08, 17:27
        Dziękuję ale mi chodziło o żłobki... smile Moja dzidzia ma rok dopiero.
        Kasia
        • igulinda Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.08, 17:47
          Różowa Chmurka nie jest żłobkiem ani przedszkolem. Jest tzw, Klubem Malucha,
          który opiekuje się dziećmi do 3 roku życia.
          Prywatnych żłobków raczej w Warszawie nie znajdziesz, zostaje Ci więc albo
          niania albo Klub Malucha.
          • kasiasoltravel Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.08, 23:12
            Super, dziękuję za tyle informacji, szkoda tylko że nie ma żadnego Klubu Malucha bliżej Centrum... Wszystko daleko sad((
            A Nianie są za drogie teraz i już...
            Kasia
          • martunia1901g ŻŁOBEK, Klub Malucha warszawa śródmieście 24.03.11, 13:59
            Witam PILNIE!! poszukuję ŻŁOBEKA lub Klubu Malucha w warszawa najlepiej śródmieście
            • kam249 Re: ŻŁOBEK, Klub Malucha warszawa śródmieście 18.12.11, 21:33
              Witam zestawienie żłobków wpisanych do rejestru żłobków i klubów dziecięcych są to państwowe żłobki oraz kilka żłobków prywatnych które działają zgodnie z nową ustawą i są objęte nadzorem bip.warszawa.pl/Menu_podmiotowe/Urzad/Biura_Urzedu/PS/Ewidencje_rejestry/Rejestr+zlobkow+i+klubow+dzieciecych.htm

Jednocześnie mogę polecić żłobek na granicy Żoliborz i Śródmieścia- na ul. Felińskiego 6 naprawdę fajne miejsce stworzone z myślą o dzieciach
      • krzyska7 Bemowo Jelonki 24.11.10, 19:09
        elemeledutki.c0.pl
        polecam bo b.indywidualne podejscie w zasadzie wszystko ustalają z rodzicami
        oliwia5000 napisała:

> www.promyczek.org polecam
    • igulinda Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.08, 17:27
      chyba listy jako takiej nie ma
      Polecam Różową Chmurkę na Tarchominie,

www.rozowachmurka.pl
      • izuu7 ja polecam Tęczową Chatkę na Okęciu 25.02.08, 17:59
        oddaję tam swoją pociechę i szczerze polecam.
        www.teczowachatka.pl
    • babsy Klubik na Bielanach 25.02.08, 18:57
      Na Bielanach powstał klubik dla dzieci od 6 miesiąca do 3 roku życia,
      www.malesloneczka.republika.pl .
    • aammzz Re: Żłobek ,,TUBIŚ,, Gocław polecam 13.03.08, 08:53
      Wspaniały żłobek i przedszkole.Mam tam dziecko już dwa lata jesteśmy
      zadowoleni.ul.Brygady Pościgowej 6.Pozdrawiam.
    • zuzawawa Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 14.09.08, 20:57
      Polecam bajkowy domek na gocławiu
    • gingers73 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 19.09.08, 08:03
      a coś na Ursynowie???
      • e-kasia1 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 19.09.08, 17:24
        a moze cos nowego na Jelonkach? lub na woli ale okolice ul.
        wolskiej, kasprzaka?
    • ela_z_czworka Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.09, 15:24
      Serdecznie polecam żłobek w centrum integracyjnym First Class na
      Bielanach. Bardzo ciepła, rodzinna atmosfera, kameralnie. Czyściutko
      i kolorowo. We wrześniu ruszy też przedszkole, więc nie będzie
      konieczności przenoszenia dziecka z miejsca na miejsce.
    • agulka79-dwa Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.02.09, 21:46
      Tak, Małe Misie to żłobek, my chodzimy na Madalińskiego, a znajomi na Hawajską,
      nie widziałam drugiego takiego, ale to nie znaczy, że inne są złe, bo tak na
      prawdę wszystko zależy od osób, które tam pracują.
      • margot111 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 26.02.09, 19:38
        Ja też polecam Madalińskiego. Super opiekunki i bardzo dobre
        warunki. Teraz powoli rozglądam się za przedszkolem i niestety
        takiego fajnego jak ten złobek nie udało mi się jeszcze znaleźć.
    • iska-1 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 27.02.09, 12:23
      www.dzieci.warszawa.pl/baza-teleadresowa
    • panlevi Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 17.03.09, 09:17
      Żadnego takiego zestawienia chyba nie ma. Trzeba dobrze szukać w google i się
      znajdzie. Też mnie to bolało jak szukałem.

Ja posyłam córkę do Mojego Słoneczka, www.mojesloneczko.com, to jest na
      Wilanowie. Jestem zadowolony.
      • agniesbial Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 17.03.09, 09:30
        Polecam!
        www.slonecznepromyczki.pl
    • pyska_1983 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 19.12.09, 22:23
      Jeśli ktoś chce w przyszłym roku zapisać dziecko do takiego klubiku i szuka
      takiego miejsca na Pradze Południe, to bardzo proszę o kontakt na maila
      pyska1@tlen.pl
      Pozdrawiam i życzę radości z pociech smile
      • nikola1211 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 11.05.10, 14:41
        ja polecam Little Jumbo - www.littlejumbo.edu.pl
    • e-kropka Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 12.05.10, 23:53
      Wyniki poszukiwań klubiku dla córki na Bemowie wrzuciłam na bloga
      klubymalucha.blogspot.com/
      Jeśli córcia będzie częściej drzemać w dzień to dorzucę inne dzielnice, jeśli
      nie będzie drzemać to zajmie mi to trochę więcej czasu smile

Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań
    • miszka243 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 24.08.10, 16:21
      Pewnie, że jest dużo więcej żłobków w Warszawie. Chociaż pytanie już trochę przedawnione to dla innych rodziców polecam takie zestawienie żłobków, które można znaleźć na tej stronie Żłobki prywatne Warszawa. Ja znalazłam odpowiedni żlobek i mogłam sobie łatwo porównać z innymi smile
    • magdade25 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 13.10.11, 11:20
      co za inicjatywa, że te same osoby zakładają strony z bazami różnorodnych tematów np.:
      e-zlobek24
      e-biura24
      szlendak24
      oczywiście pod hasłem pomocy innym ludziom, w przypadku żłobków pomoc dla rodziców (żeby nie tracili czasu skoro jeden tata postanowił poświęcić swój cenny czas dla potrzebujących- w zasadzie dobrze, że są ludzie którzy bezinteresownie robią coś dla innych ).
      miejmy tylko nadzieję, że to nie zwykła komercja jak to czasami bywa.

a baz/wykazów różnych placówek już jest dużo ( nawet na tym forum) więc argument, że pan tworzy coś wyjątkowego jest po prostu nieprawdziwy.
    • magdade25 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 13.10.11, 17:38
      To jednak mnie pan nie zrozumiał. Pisałam, że to dobrze, że w tych czasach są osoby które chcą coś robić bezinteresownie dla innych było to raczej uznanie a nie krytyka. Nie było żadnych sugestii ani tym bardziej złych intencji (więc niepotrzebnie się tłumaczył), miałam tylko cichą nadzieję, że to nie kolejna komercja (gdzie najważniejszy jest jednak zysk) i tylko tyle. Nie śledzę pana stron, po prostu są obecne w niektórych miejscach i trudno nie skojarzyć podobnych nazw.
      a panu życzę powodzenia, czasu, cierpliwości i sukcesów
      pozdrawiam,
      Magda
    • e-kropka Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 20.10.11, 23:24
      Szukając klubiku dla córki znalazłam trochę adresów i wrzuciłam na stronę www.klubikimalucha.pl

W miarę czasu strona się rozbuduje. Na razie choć trochę pomoże innym smile

Pozdrawiam.
      • on-na Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 25.10.11, 20:04
        Szukam czegoś w Śródmieściu, albo w okolicach Galerii Mokotów... na Pradze chyba w ogóle łyso, nie ma nic.
        • kam249 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 18.12.11, 21:43
          Na ulicy Felińskiego 6 - granica żoliborza i śródmieścia jest nowy żłobek LaliBam
    • bednar11b Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 17.11.11, 19:03
      Polecam z całym sumieniem Złobek Wawer
      • mam-ika Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 17.06.12, 20:45
        Czy możesz napisać dlaczego go polecasz, jaka jest opieka?
    • btw92 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 19.12.11, 19:13
      Mój synek ma dwa latka i właśnie w tym roku musieliśmy z mężem zdecydować się na żłobek. Przyznam, że bardzo długo szukaliśmy idealnego prywatnego żłobka i w końcu jedna z pań poleciła nam żłobek Dolina Elfów na warszawskim Ursynowie. Przyznam szczerze, że na początku nie byłam przekonana, lecz teraz kiedy minęły 4 miesiące odkąd przebywa tam mój synek jestem mile zaskoczona! smile Rozwija dużo swoich umiejętności, śpiewa, maluje, zauważyłam również jego zręczność. A co do wyprawki to w każdym przedszkolu jest inaczej, najlepiej pytać dyrektorów, oni dadzą Wam dobre szczegóły. Jeśli ktoś jest zainteresowany tym przedszkolem, oto ich strona: www.dolinaelfow.pl Pozdrawiam! smile
      • bj32 Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 21.12.11, 16:43
        Btw92, dlaczego mi to wygląda na reklamę? Chyba więcej nie będę tego tolerować...
        • zofiazofiazofiazofia Re: Żłobki prywatne Warszawa - gdzie znajdę namia 04.01.12, 09:47
          ja osobiście polecam Zakątek Radości na Warszawskim Mokotowie, jest to nowy żłobek razem z przedszkolem więc po okresie żłobka nie fundujemy dziecku traumy, zmiany otoczenia.
          Ja zapisałam swoje maleństwo. w sumie może łatwiej będzie jak podam stronę internetową byście mogli sobie sami zobaczyć może akurat ktoś skożysta www.zakatekradosci.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka