Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    02.01.10, 14:13
    Planuje kupic porzadny zegarek.Lubie na bransolecie.Problem jest w tym,ze takie zegarki zachodza,zdziera sie ta powloka i bransoleta robi sie brzydka.Mam nadzieje,ze wiecie o co mi chodzi.Jedynie z zegarkiem srebrnym nic sie nie dzieje.Tym razem nie chce zegarka srebrnego.Chcialabym jakis ladny zegarek na bransolecie,ktory mi nie poczarnieje.Mialam juz kilka roznych marek i z kazdym tak sie dzialo.Jakich szukac zegarkow???
    Obserwuj wątek
      • paulinaa Re: zegarek 02.01.10, 14:24
        szczerze mówiąc to nie wiem o jakim problemie mówisz, mam 2 swatche na
        bransolecie i z żadną bransoletą nic złego się nie dzieje, jeden z nich ma już
        ponad 4 lata, zegarek noszę prawie non stop
        • maggi9 Re: zegarek 02.01.10, 14:29
          Mam podobne odczucia.Mam casio(baby-g) na bransolecie.Zegarek też noszę
          non-stop, myje się z nim, moczę go itd a bransoleta po 2 latach wygląda ok.A już
          na pewno nie jest poczerniała.
      • tralalumpek Re: zegarek 02.01.10, 14:26
        alez bzdury piszesz,
        chcesz kupic porzadny zegarek a zupelnie nie rozumiesz co znaczy
        slowo 'porzadny'
        piszesz ze mialas juz zegarki markowe...jakie marki masz na my<sli,
        marke bazar, marke swiecidelko?
        porzadne, markowe zuegarki sie nie wycieraja
        • elle212 Re: zegarek 02.01.10, 14:51
          Mialam zegarki roznych marek,drozsze i tansze i to nie byly marki placowe.Mialam zegarek drogi po ok roku bransoleta starla sie i zrobila sie matowa,a od spodu poczarniala.Nie wiem dlaczego tak sie dzieje.
          • tralalumpek Re: zegarek 02.01.10, 16:11

prosze, nie pisz takich farmazonow bo rece opadaja
            • kati792 Re: zegarek 02.01.10, 22:10
              Szukaj zegarków szwajcarskich ewentualnie japońskich.Tak jak dziewczyny pisały
              np.swatch,lub casio są ok.Wszystkie mexxy,"armanie",dkny,g&d itp.to
              badziewiarskie reklamówki.Owszem i nawet w droższych zegarkach zdarzają sie
              wpadki,ale porządne firmy mają zegarki ze STALI.I z tym nic się nie
              dzieje.Sprzedawałam zegarki w dobrych sklepach,więc co nieco wiem.Często zegarki
              są miedziane pokrywane rodem,lub posrebrzane.Przy normalnych użytkowaniu w
              kontakcie z wodą,skórą,potem czernieją,schodzi kolor srebrny,lub złoty.Prędzej
              lub pozniej.
              Dlatego warto zainwestować w lepszy zegarek,droższy.
              • elle212 Re: zegarek 02.01.10, 22:27
                Dziekuje za jedno odpowiedz,bez ataku na mnie.Nie nosze samych tanich
                zegarkow.Mialam drogi zegarek,ktory juz kilka lat temu kosztowal nie malo i
                stalo sie z nim to samo,tez z logiem firmy specjalizującej sie w zegarkach.
                • vincentyna Re: zegarek 02.01.10, 23:19
                  Mam od 3 lat zegarek dkny na stalowej branzolecie. Nic sie nie dzieje. Obecnie
                  jest uszkodzony, moja wina, wypadl mi z reki i wskazowka sie urwala, ale
                  branzoleta wyglada jak nowa.
                  • niebieskaa1 Re: zegarek 03.01.10, 10:18
                    mialam dkny i oddalam kolezance na poprawe humoru- ja uczulal.
                    mamie kupilam sliczny z cyrkoniami ann clain- zadna jakas firma,
                    kilka stow kosztowal a nosi sie i prezentuje po roku pieknie.
                  • nitulina Re: zegarek 03.01.10, 13:18

BRANSOLETA...
      • nothing.at.all Re: zegarek 03.01.10, 17:27
        Uwielbiam zegarki....mam kilkanaście, zarówno na pasku, jak i na bransolecie.
        Niektóre mają po kilka lat i nie zauważyłam aby się coś z złego stało z
        bransoletą. Oczywiście są to porządne zegarki.
      • black-emissary Re: zegarek 03.01.10, 17:37
        Za bransoletami akurat nie przepadam, tylko jeden na takiej miałam, zwykły Casio, po czterech latach średnio częstego użytkowania bransoleta się rozwaliła (moja wina, szarpnęłam), ale wyglądała wciąż jak nowa.
      • elle212 Re: zegarek 12.01.10, 16:10
        A co sadzicie na temat zegarkow firmy timex???
      • nowa.era pot? 12.01.10, 16:43
        elle212 napisała:

> zdziera sie ta powloka i bransoleta robi sie brzydka.

Może to sprawa składu twojego potu albo skóry?
        • elle212 Re: 12.01.10, 16:57
          Juz wiem gdzie lezy problem.Poprostu zegarek,ktory myslalam,ze jest "porzadny"
          nie jest wykonany z czystej stali szlachetnej.Pomimo tego,ze zegarek jest niby
          firmowy.
          Teraz wypatrzylam ladny zegarek,klasyczny,z cyrkoniami,firmy timex.Z tego co
          wyczytalam to produkcja amerykańska.Czy ktos moze wypowiedziec sie na temat
          zegarkow tej firmy.
          • nothing.at.all Re: 13.01.10, 10:52
            Nigdy nie będę miała zegarka firmy Timex, produkują kiepską masówkę.
            Kup zegarek np. z firmy, Tissot, Piaget, Longines, Maurice Lacroix,
            Fossil wtedy masz pewność, że to jest porządny zegarek!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka