Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty Aldo - pytanie.

21.02.10, 11:03
    Czy można kupić buty u nich na stronie i prosić o wysyłkę do PL?
    Interesuje mnie ten model:
    www.aldoshoes.com/us/sale/women/pumps/69211711-bobbie/28
    U nas są za 299 zł :( A może ktoś widział gdzieś w W-wie czy je już przecenili?
    BTW, noszę rozmiar 39 - jaki to numer w rozmiarówce amerykańskiej?
    Obserwuj wątek
      • agngrz Ok, już sprawdziłam rozmiarówkę :) 21.02.10, 11:07
        Sorry, ślepa jestem :) I tak mojego rozmiaru nie ma...

A te sobie kupiłam miesiąc temu:
        www.aldoshoes.com/us/sale/women/shoes/75354065-percell/97
        Dałam 199 zł, ale są świetne.
      • iimmkk Re: Buty Aldo - pytanie. 21.02.10, 11:08
        Odradzam buty tej firmy. Kiepska jakość, problem z ewentualną reklamacją.

• agngrz Re: Buty Aldo - pytanie. 21.02.10, 11:27
          A może podpowiesz, gdzie mogłabym kupić takie buty, czarne, proste, z
          zaokrąglonym/migdałowym noskiem, na niezbyt wysokim, stabilnym obcasie, do
          200-250 zł, skórzane?
          Bo ja wczoraj przeszłam cały Fasion House w Piasecznie, Arkadię i kilka dni
          wcześniej prawie wszystkie sklepy w moim mieście i po prostu NIE ma nigdzie
          takich prostych pantofli... A jak są, to nie ma rozmiaru albo 500 zł. Koszmar.
          • figgin1 Re: Buty Aldo - pytanie. 22.02.10, 19:54
            A patrzyłaś w Ryłko?
            • agngrz Re: Buty Aldo - pytanie. 22.02.10, 20:00
              Byłam, byłam. Nawet jedne mi się podobały, ale były peep-toe, a ja szukam
              zakrytych. Ale były boskie, na drewnianym słupku. I bardzo wygodne.
      • zettrzy Re: Buty Aldo - pytanie. 22.02.10, 13:42
        zajrzyj do CH w Jankach - tam jest kilka sklepow z butami, bardzo duzy w wybor
        w Warszawie przy alei Solidarnosci, miedzy kinem Femina i placem Bankowy tez
        jest pare sklepow z butami, wiele calkiem niezlych fasonow, ceny nawet 39zeta,
        no - to ostatnie raczej w promocji ;) a jak juz skonczysz z Solidarnoscia skrec
        w lewo w Jana Pawla II i tam tez znajdziesz pare sklepow z butami, chociaz ceny
        sa mniej promocyjne
        • agngrz Re: Buty Aldo - pytanie. 22.02.10, 16:19
          Dzięki!! :) Aż tak nie dziaduję ;) Ale wolałabym zatrzymać się na 150-200 zł :)
      • figgin1 Re: Buty Aldo - pytanie. 22.02.10, 19:54
        Cóż, według rzeczoznawcy zamówionego przez tą cudną firemkę buty z tej formy
        miały prawo rozwalić się po dwóch tygodniach i nie była to ich wada. Tak więc
        odradzam kupno jakichkolwiek.
        • agngrz Re: Buty Aldo - pytanie. 22.02.10, 19:58
          Możliwe, ale ja mam kilka par butów z Aldo (i takich po 60 i 200 zł) i wszystkie
          sprawują się idealnie, nawet po 2 sezonach, więc gdyby były te w/w "choć" 99 zł
          tańsze, to może bym się jednak skusiła.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka