Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pytania do negry29

IP: *.pl / 212.244.43.* 19.02.04, 16:27
    jako że twóhj świat jest nieskazitelny, a ty sama doskonała, chcąc cie
    naśladowac mam kilka pytań:

1. w jakiej branzy pracujesz i masz firmę ?
    2. ile masz lat? czy rzeczywiście 89, jak mawiają w naszym przysiółku????
    3. dlaczego otaczasz się gosposią i terenerem, oraz resztą słuzby? czy
    dlatego, ż enie masz żadnego faceta ani przyjaciól, mimo swej nieskazitelenej
    doskonałości?
    4. dlaczego jeszc mięso? nieskazitelni należa do sekty www. niejedzenie.pl

Obserwuj wątek
      • negra29 Re: pytania do negry29 19.02.04, 17:47
        Gość portalu: parweniusz napisał(a):

> jako że twóhj świat jest nieskazitelny, a ty sama doskonała, chcąc cie
        > naśladowac mam kilka pytań:
        > 1. w jakiej branzy pracujesz i masz firmę ?

istnieje coś takiego jak ochrona danych osobowych, parweniuszu.. albo może
        raczej parweniuszko? chciałabyś być chłopcem o imieniu kuba? czy nie możesz
        zdecydować się na nicka? dlaczego w jednym poście udajesz życzliwość a w drugim
        piszesz co następuje:

Re: lekcja złośliwości :)
        Autor: Gość: kuba IP: *.pl / 212.244.43.*
        Data: 19.02.2004 16:23 + dodaj do ulubionych wątków
        hahaha nieskazitelny świat?
        nie napisałas jeszcze o chłopaku, który zwiał od ciebie, bo rzygał
        doskonałościa .....czarna damo, nagro z bożej łaski.

. . . . . . . . . . . . . . . . . .
        to nieładnie być takim dwulicowcem, a niesmacznie - nieudolnym dwulicowcem. w
        sferze knucia intryg musisz się jeszce wiele nauczyć, dziewuszko!
        zanotuj:
        jak ktoś już powiedział - jest to forum o MODZIE a nie o mężczyznach. tak,
        mężczyznach, a nie o chłopakach (za kilka lat, kiedy twoi adoratorzy dorosną,
        poznasz co to mężczyzna). moda może obejmować szeroki aspekt życia (styl bycia,
        ubierania, zachowania) ale - wybaczcie - nie będę tutaj opisywała mojego
        pożycia, nawet kosztem tego, że będziecie twierdziły, że ktoś ode mnie "zwiał".
        (czekam na burzliwy atak i co najmniej pięć triumfalnych głosów, że jestem
        sama).

i na koniec zalecenie: nie kryj się pod męskim pseudonimem, bo to wysoce
        nieprawdopodobne żeby na tym forum odzywał się mężczyzna. nie wątpię, że teraz,
        kiedy pojawiłam się ja, pojawią się i mężczyźni. do tej pory jednak ich tu nie
        widywałam.

żegnam
        • Gość: wilonickowy kuba Re: pytania do negry29 IP: *.pl / 212.244.43.* 20.02.04, 12:06
          odpowiedz lepiej na pytania, czarnulko, a nie popisuj sie spostzregawczością
          • negra29 Re: pytania do negry29 20.02.04, 12:14
            Gość portalu: wilonickowy kuba napisał(a):

> odpowiedz lepiej na pytania, czarnulko, a nie popisuj sie spostzregawczością

jeśli dostrzeżenie identycznego IP w dwóch postach jest dla ciebie wybitną
            spostrzegawczością którą trzeba się popisywać, to nie odpowiem na twoje
            pytania. masz za słaby procesor, żeby zrozumieć odpowiedź.
            • Gość: wielonickowy parw Re: pytania do negry29 IP: *.pl / 212.244.43.* 20.02.04, 15:45
              och pewnie musiałabys nazmyslać, że dealujesz Diolce i Gabanna, co?

A zbudowałas juz sambodrom ? wszak karnawał sie kończy a w Brazylii, skąd
              czerpiesz pomoce kuchenne i łaziebne, taniec na sambodromie preferuje każda
              prawdziwa dama ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka