Gość: Łukasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 16:53 Witam Co powiecie o sklepach internetowych z odzieżą Japan Style www.japanstyle24.pl www.japanstyle.otwarte.pl oraz www.japanstyle.eu ? Odzież jest super ceny jeszcze lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: Odzież Japan Style IP: 82.160.224.* 04.05.10, 14:18 ...że ubrania są beznadziejnej jakości :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donna79 Re: Odzież Japan Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 19:47 Pięknie wyglądają ale niestety często materiał jest cieniutki i po jednym sezonie trzeba zmienić na lepszy model....;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Odzież Japan Style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 14:00 I to jest właśnie tzw. marketing szeptany:] Bazarowe szmaty nigdy nie są dobrej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
szaramyszkaaa Re: Odzież Japan Style 14.05.10, 14:45 wg mnie japan style ma fatalna jakosc i odradzalabym kupowanie ciuchow z taka metka. robia bardzo fajne zdjecia modelkom i te ciuszki wydaja sie niezwykle wdzieczne i urocze, tam kokardeczka, tam falbanka, jednak rzeczywistosc jest inna. najwdzieczniejszy dizajn nie uratuje kiepskiej jakosci. to moje zdanie. pozdrawiam szara myszka blognife.wordpress.com/ blogmkm.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: Odzież Japan Style IP: 188.33.89.* 25.06.10, 14:17 Odradzam. Te dwa sklepy to jedna i ta sama firma poza tym. Marna jakość materiału. Po prostu kopie. Jeśli kupować ciuszki japan, to w sklepie Mascot. na www.mascot.com.pl Ceny są przystępne, a jeszcze nie trafiłam na ciuszek, który nie zgadzał się z opisem, a kupuję tam regularnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusia1988 Re: Odzież Japan Style IP: *.revip2.asianet.co.th 27.06.10, 19:27 ja od siebie moge polecic sklep :<br /> www.coco-fashion.com/ ceny przystepne, jakosc przystepna oraz co najwazniejsze w miare szybka wysylka, jezyk angielski duzym plusem jest live czat gdzie mozna sie kontaktowac od razu z obsluga klienta, ktora pomoze przy kazdym pytaniu, jeszcze raz serdecznie polecam:-S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luca Re: Odzież Japan Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 22:44 Kupowałam na japanstyle24.pl i jestem zadowolona, ceny super jakość ok a przesyłka była u mnie na następny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
lejdiszanel Re: Odzież Japan Style 27.07.10, 16:43 Zgadzam się z forumowiczami. Wszystkie ubrania JapanStyle to kopie wielkich projektantów, wykonane z badziewnych materiałów, wytrzymujących góra jeden tydzień. Nie polecam.:-? Odpowiedz Link Zgłoś