Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Odzież Japan Style

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 16:53
    Witam

Co powiecie o sklepach internetowych z odzieżą Japan Style www.japanstyle24.pl
    www.japanstyle.otwarte.pl oraz www.japanstyle.eu ? Odzież jest super ceny
    jeszcze lepsze.
    Obserwuj wątek
      • Gość: majka Re: Odzież Japan Style IP: 82.160.224.* 04.05.10, 14:18
        ...że ubrania są beznadziejnej jakości :>
      • Gość: donna79 Re: Odzież Japan Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 19:47
        Pięknie wyglądają ale niestety często materiał jest cieniutki i po jednym
        sezonie trzeba zmienić na lepszy model....;-)
      • Gość: Zuza Re: Odzież Japan Style IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 14:00
        I to jest właśnie tzw. marketing szeptany:]
        Bazarowe szmaty nigdy nie są dobrej jakości.
      • szaramyszkaaa Re: Odzież Japan Style 14.05.10, 14:45
        wg mnie japan style ma fatalna jakosc i odradzalabym kupowanie ciuchow z taka metka.
        robia bardzo fajne zdjecia modelkom i te ciuszki wydaja sie niezwykle wdzieczne
        i urocze, tam kokardeczka, tam falbanka, jednak rzeczywistosc jest inna.
        najwdzieczniejszy dizajn nie uratuje kiepskiej jakosci. to moje zdanie.

pozdrawiam
        szara myszka
        blognife.wordpress.com/
        blogmkm.wordpress.com/
        • Gość: Nana Re: Odzież Japan Style IP: 188.33.89.* 25.06.10, 14:17
          Odradzam. Te dwa sklepy to jedna i ta sama firma poza tym. Marna jakość
          materiału. Po prostu kopie.
          Jeśli kupować ciuszki japan, to w sklepie Mascot. na www.mascot.com.pl
          Ceny są przystępne, a jeszcze nie trafiłam na ciuszek, który nie zgadzał się z
          opisem, a kupuję tam regularnie.
          • Gość: anusia1988 Re: Odzież Japan Style IP: *.revip2.asianet.co.th 27.06.10, 19:27
            ja od siebie moge polecic sklep :<br />
            www.coco-fashion.com/
            ceny przystepne, jakosc przystepna oraz co najwazniejsze w miare szybka wysylka,

jezyk angielski duzym plusem jest live czat gdzie mozna sie kontaktowac od razu
            z obsluga klienta, ktora pomoze przy kazdym pytaniu,

jeszcze raz serdecznie polecam:-S
            • Gość: Luca Re: Odzież Japan Style IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 22:44
              Kupowałam na japanstyle24.pl i jestem zadowolona, ceny super jakość ok a
              przesyłka była u mnie na następny dzień.
      • lejdiszanel Re: Odzież Japan Style 27.07.10, 16:43
        Zgadzam się z forumowiczami. Wszystkie ubrania JapanStyle to kopie wielkich
        projektantów, wykonane z badziewnych materiałów, wytrzymujących góra jeden
        tydzień. Nie polecam.:-?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka