kontopremiumizelkazaglowe 10.07.10, 15:23 czy wysokie obcasy pasuja do dlugich i malo zwezajacych sie haremek? wlasciwie jakie buty wygladaja korzystnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malavida Re: pumpy 10.07.10, 21:14 Ja noszę swoje w połączeniu z sandałami na wysokim obcasie klik klik 2 Tylko, że moje portki to bardziej haremki niż tradycyjne pumpy. Próbowałam zestawić je z rzymiankami, ale przy moich 157 cm wzrostu trochę głupio to wyglądało. Ale jeśli jesteś wysoka i stosunkowo smukła, to możesz spróbować, teoretycznie sandały na płaskim obcasie stylizowane na japonki lub rzymianko powinny do tego typu spodni pasować. Odpowiedz Link Zgłoś
kontopremiumizelkazaglowe Re: pumpy 10.07.10, 22:57 malavida mi jest wlasnie na reke z obcasami :P ale peep toe ujdzie? swietne spodnie gdzie je zakupilas ? Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: pumpy 11.07.10, 08:00 tak, to ja jestem na zdjęciach, a spodnie kupiłam w lumpeksie za 1 zł, to właśnie cena skusiła mnie do ich nabycia. niestety na spodniach brakuje metki, także nie potrafię powiedzieć jaka to marka. Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: pumpy 11.07.10, 12:59 Malavida, ponownie napiszę - jesteś piękna i świetnie ubrana. Nie mogę uwierzyć, że jest tu ktoś mniejszy niż moje 159cm! Kadewu Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: pumpy 11.07.10, 18:45 dzięki za komplement, fajnie słyszeć takie słowa z ust innej babki - bo wiadomo, że faceci na modzie kompletnie się znają :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: pumpy /do malavida 12.07.10, 22:24 Jestes z lubuskiego ? super wyglądasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
zamszowa Re: pumpy 12.07.10, 09:05 rzeczywiscie, piekne kości, szczególnie obojczyki wystajace i kość biodrowa. zaiste, chodząca kobiecość.Zjedz cos może, to cię nie zabije a anoreksja to poważna choroba jest. Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: pumpy 12.07.10, 09:57 w moim przypadku to akurat inne, dość poważne schorzenie drastycznie wpłynęło na mój wygląd w ostatnich miesiącach. ciężko było, ale najgorsze mam już za sobą :-( Odpowiedz Link Zgłoś
jut-ra Re: pumpy 11.07.10, 20:14 Za 1 zeta w lumpie, powiadasz? Nosz, czemu ja nigdy takich cudeniek nie widzę?? Nawet jak jest 100%?? Malavida, wyglądasz super po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
estraq Re: pumpy 11.07.10, 14:15 Bardzo podoba mi się drugie zestawienie. Świetnie wyglądasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
wioska2009 Re: pumpy 12.07.10, 10:06 Malavida to drugie połączenia jest świetne :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorakostis Re: pumpy 12.07.10, 14:07 co myślisz o takich zestawieniach Zestaw 1 Zestaw 2 Nie są to takie klasyczne pumpy, ale zawsze jakaś namiastka. W sumie nie spodziewałam się, że można je nosić z wysokimi butami... taki krój spodni skłaniał mnie raczej ku sportowszym wersjom obuwia, ale z drugiej strony taki model spodni skaraca trochę nogi i przydałoby się zachować jakoś równowagę, stąd obcas... ;) Koniecznie pochwal się zdjęciem, jak odkryjesz swój sposób na pumpy ;) Odpowiedz Link Zgłoś