Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty ala SMERFETKA

IP: 217.153.116.* 21.03.04, 17:35
    dziewczyny gdzie w wawie można kupić takie buty tzn. baletki czyli z
    ogrągłymi noskami i na wysokim obcasie???
    Obserwuj wątek
      • envi Re: buty ala SMERFETKA 22.03.04, 14:23
        smerfetkowych butów jest w ciul ale bez obcasa.
        • Gość: ja Re: buty ala SMERFETKA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.03.04, 22:39
          a gdzie sa te bez obcasa i za ile??
          • Gość: lala Re: buty ala SMERFETKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 11:51
            bez obcasa masz w każdym sklepie i w zależności od portfela- tych butów jest
            tak dużo że za każde pieniądze można kupić
      • Gość: Nika Re: buty ala SMERFETKA IP: *.ibmer.waw.pl 23.03.04, 14:14
        Kupiłam sobie dokładnie takie w sklepie HEGO's, jest w Factory w Ursusie. Moje
        są jasnokremowe, były też czarne. Z tym, że było to ze dwa miesiące temu, nie
        wiem, czy jeszcze będą...
      • Gość: Mito Re: buty ala SMERFETKA IP: *.acn.waw.pl 23.03.04, 21:32
        Hejka. Wczoraj widziałam PRZEPIĘKNE baletki na szpilce 6 cm - czarne, z
        delikatną klamerką w Landzie (I piętro) na Metro Służew. Niestety był tylko
        rozmiar 36 i 39 - a ja szukam 37, więc muszę poczekać do nowej dostawy jakieś
        1-2 tygodni. Ale rzeczywiście są śliczne i takie delikatne - bardzo mi się
        podobały i na pewo kupię o ile będą wygodne i w moim rozmiarze. Jeśli chodzi o
        baletki na plaśkim obcasie - są wszędzie. Na razie i udanych łowów. M.
        • Gość: lala Re: buty ala SMERFETKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 11:54
          dzięki za info o Landzie, napisz jeszcze prosze ile kosztowały?
          • Gość: Mito Re: buty ala SMERFETKA IP: *.acn.waw.pl 24.03.04, 20:44
            Hejka. Nie jestem do końca pewna tej ceny - w głowie tłucze mi się 169 i 199
            złotych i nie wiem która kwota jest prawidłowa. W każdym bądź razie - niecałe
            200 zł. Na razie.
      • envi Re: buty ala SMERFETKA 25.03.04, 13:19
        a jeśli chodzi o baletki,czyli na płaskim o z okrągłym :) to teraz pełno jest u
        Ryłka ,np.w Forcie Wola czy Dworcu wileńskim,i w każdym nie mal sklepie i
        centrum handlowym są teraz smerfetkowe buty,te u Ryłka były po 200 zeta około,i
        spoko złote isrebrne są w Parku Wola po 346 zeta.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka