Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pas w pudrowym różu

14.09.10, 14:41
    Kojarzycie może pas, który można by było skompletować z Bravissimo Alaną w kolorze nude? Ten kolor tak na prawdę to taki pudrowy róż a nie typowy beż.
    www.bravissimo.com/products/imagezoom.aspx?style=AU01&colour=Nude
    Całość miałaby być ubrana pod białą sukienkę, biały biustonosz odznaczałby się bardziej, ale ułatwiłby mi poszukiwania :) Gdybym mogła sobie wymarzyć rodzaj pasu to albo girdle gładki prawie bezszwowy albo taką mgiełkę
    nylony.pl/nylonessa_rago_pliki/rago_elza_back.jpg
    nylony.pl/nylonessa_rago_pliki/nylonessasatin_.jpg
    Obserwuj wątek
      • monissska Re: pas w pudrowym różu 14.09.10, 21:15
        coś takiego pewnie będzie zbyt różowe?
        www.secretsinlace.com/product/483/Garter_Belts
        może coś stąd?
        www.whatkatiedid.com/public/search.php?fes_action=DisplayResults&fes_search_name=fes_product_type&fes_search_product_type=79&fes_stp_key=Default
        www.kissmedeadly.co.uk/shop/collections/Jolie%20Peach chociaż ten moze być bardziej brzoskwiniowy niż różowy... ktoś na forum opisywał ten pas, możesz dopytać o kolor - dostępny u nas na nylony.pl

nic innego mi nie przychodzi do głowy:/
        • zazulla Re: pas w pudrowym różu 14.09.10, 22:41
          Pierwszy faktycznie za różowy i te czarne wstawki :( ale dwa pozostałe linki super, dziękuję.
      • pinupgirl_dg Re: pas w pudrowym różu 22.09.10, 12:17
        A jaki rozmiar Cię interesuje? Mam do wydania taki pasek typu girdle, ale żabki są w nim do wymiany. Rozmiar 85. Jeśli jesteś zainteresowana, daj znać, prześlę Ci zdjęcia na maila.
        • zazulla refleks 16.10.10, 01:26
          Przepraszam, ale dopiero to przeczytałam. Poproszę zdjęcia na zazulla@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka