Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

thanks god for tkmax!

02.10.10, 16:46
    ludzie! jestem w szoku i tysiaka biedniejszy! wiem,ze to outlet ale po raz pierwszy w warsawie mozna zrobic zakupy na poziomie! w dziale meskim jak sie troche pogrzebie to mozna upolowac

www.kitsune.fr/
    www.whyszeck.com/
    nie mowiac o earmani /a nawet garmani/ versace czy jill sander w ludzkich cenach!

wreszcie jak znajomi zagraniczni moge sobie kupic kilka par fajnych butow na raz a nie w jednych lazic caly rok BO W TYM KRAJU NIC FAJNEGO NIE USWIADCZYSZ NORMALNIE TYLKO JAKIS SYF TYPU VENEZIA CZY APIA!

good bye sales in peekandcloppenburg, royalcollection, vangraaf ... mam tylko nadzieje,ze beda trzymac poziom dluzej niz miesiac po otarciu ...
    Obserwuj wątek
      • adwarp Re: thanks god for tkmax! 02.10.10, 20:28
        straszna ignorantka ze mnie, a co to za marki?, po pierwsze słyszę:(
        • lonely.stoner Re: thanks god for tkmax! 02.10.10, 22:59
          ja dzis poszlam do mojego lokalnego tk max i nie bylo nic ciekawego.
      • maitresse.d.un.francais Re: thanks god for tkmax! 03.10.10, 00:13
        TYLKO JAKIS SYF TYPU VENEZIA CZY APIA!

a w apii jakiś syf typu camper, nie? :-PPP

ale beznadziejny wątek
        • bimbalimba Re: thanks god for tkmax! 03.10.10, 08:54
          taaa, dwa najbezpieczniejsze modele i dla wuja i dla cioci .. co sie na pewno sprzedadza ...
          • maitresse.d.un.francais Re: thanks god for tkmax! 03.10.10, 16:46
            taaa, dwa najbezpieczniejsze modele i dla wuja i dla cioci ..

a które konkretnie?
            • maitresse.d.un.francais Re: thanks god for tkmax! 03.10.10, 16:47
              maitresse.d.un.francais napisała:

> taaa, dwa najbezpieczniejsze modele i dla wuja i dla cioci ..

to ironia była, maleńka, nie chodziło mi konkretnie o firmę camper
      • kolor_purpury Re: thanks god for tkmax! 03.10.10, 10:35
        Jak Ci Polskie sklepy nie leżą to jeździj na szoping za granicę. pomyśl jaki to by był szpan przed kumplami!

żenada. następny wątek tego gościa będzie 'dlaczego nie mogę znaleźć sobie kobiety na stałe?'
        • bimbalimba Re: thanks god for tkmax! 09.10.10, 17:19
          nie rozumiem twojej niecheci? czy to zle ,ze jest sklep z fajnymi lachami? i czy nie jest absurdem jezdzenie z granice po ubrania? wiem,ze mozna- i tak robilem raz do roku bedac w kopenhadze czy antwerpii czy belinie ale to nie to samo- przede wszytskim i tak ograniczenia finansowe braly zawsze gore- w tkmaxx mam moze mniejszy wybor ale za to zero rozterek typu 'a moze jednak przyoszczedzic bo bedzie zaciskanie pasa' itd
      • zenon5678 Re: thanks god for tkmax! 03.10.10, 12:19
        Może i ciuchy fajne, ale bałagan taki koszmarny, ze odechciewa się robić zakupy:/
        pozdrawiam,
        bezgustu.blogspot.com/
      • kadfael Re: thanks god for tkmax! 03.10.10, 17:14
        I oczywiście nie jesteś pracownikiem tej firmy i reklamujesz ich bezinteresownie ? :D
        • niebieskaa1 Re: thanks god for tkmax! 04.10.10, 11:18
          nie bylam jeszcze w tym sklepie, ale na pewno niedlugo zajrze.
          ma chlopak racje, co do tego, ze w naszych sklepach jest ostatni syf, za szczyt szczescia uchodza zakupy w zarze, gdzie z niezrozumialych dla mnie powodow zawsze jest tloczno, a to najczesciej niewymiarowe szmaty z okrutnych materialow, a rzeczy dolce czy armani maja tak abstrakcyjne ceny, ze malo kto chce tyle przeplacic.
          sieciowki w zwiazku kryzysem obnizyly ceny, ale kosztem jakosci.
          ja strajkuje, nie bede kupowala spadow z europy, kupuje malo, lepsze rzeczy w klasycznych fasonach.
          • bimbalimba Re: thanks god for tkmax! 04.10.10, 12:04
            o to to ... mozna w polsce kulturalnie robic zakupy ale musisz chyba byc conajmniej kulczykiem- co z tego,ze likus store ma naprawde porzadny wybor skoro ceny nawet po przecenie sa zabujcze! pozostaje h&m i zara- szmaty wcale nie tanie na jeden sezon ktorymi dzielisz sie z 10000 innych na ulicy ... z butami w ogole tragedia- co z tego ze szuz szop czy apia sprowadza kilka modeli 'innych' to sa dwa sklepy ! gdyby bylo ich dwadziescia to co innego ...

tkmax/ w ktorymnie pracuje/ jest balagan, mnostwo szmat ale wsrod tego porzadne fajne lachy za przyzwoita cene ... moze taki los bidaka /jak ja/ ...

widzisz ja probowalem ubierac sie 'klasycznie' ale mam te swoje wczesne trzydziesci lat i rowiesnicy z zachodu uswiadomili mnie,ze na klasyczne barbury itp bede mial jescze mnostwo czasu za niedlugo i warto na razie troche sobie podkolorowac wizerunek ...
            • dziewczynawitryna Re: thanks god for tkmax! 09.10.10, 19:51
              Mogę wykorzystać twój styl wypowiedzi w książce? Mam tam takiego bohatera, do którego to będzie pasować. Sama bym tego nie wymyśliła.
      • princessofbabylon Re: thanks god for tkmax! 09.10.10, 18:29
        Chodzę tam już dość dawno, ale nigdy niczego nie kupiłam. Albo toto śmieszne, brzydkie, albo znów jak fajne to drogie. Ciuchy poukładane jak w lumpeksie (żeby nie było też do nich chadzam). Chustę chciałam kupić ostatnio, jakieś dodatki, a tam kurde chustka śmieszna za ponad stówę. Rozmiary też nie bardzo, ciężko cokolwiek dobrać w swoim rozmiarze. Kilka razy natknęłam się na rzeczy, które były poplamione. I to nie tak, że jakaś panna szminką wybrudziła. Niezbyt mi się tam widzi. No, ale pewnie gdybym miała bardziej zasobny portfel, to ocena by była bardziej przychylna ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka