Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Śniegowce Lacoste Arbonne Ski

15.11.10, 10:36
    Hej!
    Po ostatniej zimie, mam ochotę w tym roku nabyć swoje pierwsze śniegowce (nie licząc tych, w których chodziłam w wieku 6 lat :) ). Co sądzicie o modelu z nowej kolekcji LACOSTE - ARBONNE SKI? Czy Waszym zdaniem nadają się do chodzenia na co dzień, czy raczej tylko na zimowe spacery w górskich i turystycznych terenach ? Dodam, że mam 26 lat, bo chyba przy tego typu kozakach może mieć to znaczenie :D Jeśli Wam się podobają, jaki kolor wybrałybyście?
    Pozdrawiam ;)
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 15.11.10, 10:44
        A czemu piszesz, jak na zamówienie? Płacą ci za to?
        • black.zjm Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 15.11.10, 10:56
          alpepe napisała:

> A czemu piszesz, jak na zamówienie?
          -A co to znaczy na zamówienie?
          >Płacą ci za to?
          -Niestety, nie płacą.

Przewrażliwiona jesteś.
          • alpepe Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 15.11.10, 11:34
            może i tak, może nie, ja się nigdy nie dowiem, chyba, że złapię kilka podobnych wątków.
            Gdyby ci się podobały konkretne śniegowce nie używałabyś nazwy, tylko wkleiła linka do samego zdjęcia, ale nie, ty piszesz szczegółowo co i jak i na koniec zadziornie pytasz o kolory. Post nosi typowe znamiona spamu, ma promować markę, zachęcać do obejrzenia i ew. kupna po wybraniu odpowiadającego koloru/fasonu.
            • black.zjm Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 15.11.10, 12:08
              Pytanie o kolory jest "zadziorne". To mnie rozbawiłaś teraz.... ;)
              Piszę szczegółowo, bo podałam markę i model? I to już świadczy o spamie? Daj spokój, chyba na tym forum (jak i innych typu 'Zakupy') podawanie takich szczegółów to akurat normalne...
              Żeby uświadomić Ci, że to nie spam, to akurat przypadkiem natknęłam się na artykuł opisujący dokładnie ten model Lacoste, spodobały mi się i nie przeszukiwałam internetu pod kątem innych śniegowców. Gdybym zdecydowała się na jakieś konkretne, nie pytałabym na forum. Skłaniam się do czarnych, jeśli już, ale chcę poznać zdanie innych osób. Wystarczy wpisać w Google (grafika) 'Lacoste Arbonne Ski' i wyświetlą się wszystkie kolory.
              Wyluzuj dziewczyno - albo przesadzasz albo masz jakąś obsesję na punkcie spamu.

A link do artykułu:
              www.louisvuittonsale.com/lacoste-arbonne-ski-boots-new-collection/
      • martalis30 Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 15.11.10, 14:39
        Nie podoba mi się podeszwa w tych butach, poza tym śniegowce jak śniegowce, jak Ci się podobają to kupuj. Kolor wybierz taki jaki pasuje Ci do garderoby, ja nie wybrałabym czarnego, najlepszy wg mnie jest granatowy.
        • krapheika Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 15.11.10, 21:19
          Podobaja mi sie,ostatnio w Rolandzie przymierualam,bo wpadly mi w oko,ale mi sie podobaly wylacznie te bordowe.Niestety nie mialabym ich do czego nosic,wiec zrezygnowalam.Czarne mi sie nie podobaja.
      • gwarek77 [...] 15.11.10, 15:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • alex_koz Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 16.11.10, 02:10
        ja mam podobne, choc nie Lacoste, ale model zblizony, i z prawie identyczna koturna, biale (bardzo praktyczne sie okazaly zreszta) i bardzo sobie chwale. Swietne sa, nieprzemakalne (przetestowane wielokrotnie), i oczywiscie po ulicy/po miescie w nich chodze, tyle ze ja w zimniejszym kraju mieszkam z calkiem spora iloscia sniegu.
        i je zakupilam majac 26 lat:)
      • black.zjm Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 16.11.10, 08:43
        Dzięki wszystkim za przydatne opinie. Chyba do garderoby najbardziej pasowałby mi czarny... Mam lekkie obawy czy będę w nich chodzić, no ale jak pomyślę o praktyczności tych butów, to wierzę, że jednak tak :D W pracy w końcu człowiek i tak zmienia buty;) Daję sobie czas na podjęcie decyzji do końca listopada. Na razie obczajałam tylko na allegro, ale przed zakupem i tak się wybiorę na przymiarkę i zakupy 'na żywo'. Najważniejsze dla mnie, że te buty sprawdzą się na śniegu i mrozie (swoją drogą nie cierpię zimy hehe)...
      • lolailola Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 21.12.10, 15:16
        mam (białe), bardzo wygodne, cieple, dobrze trzymaja podloza - bo mialam wobec tego obawy. reasumujac nie tylko wygladaja ale pelnia swe funkcje.
      • nessie-jp Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 21.12.10, 22:53
        No ładne to one nie są, ale pewnie ciepłe, więc kupuj, jeśli marzniesz. W końcu w taką pogodę myśli się przede wszystkim o wygodzie, a estetyka jest na drugim miejscu.
      • catsi Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 25.12.10, 00:57
        Mierzyłam je, ciężko się wkładało. Ponadto jestem ciekawa jak biała podeszwa będzie wyglądać po zimie. Pewnie tak jak wszystkie brudne EMU
      • metamorphosis4 Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 25.12.10, 16:05
        Własnie skończyłam 40 lat i nosze śniegowce ;)
        Co prawda nie Lacoste, tylko jakieś takie włoskie z foki. Czarne. Nawet nie przyszło mi do głowy, że mogę być za stara na takie buty...
        Zakładam do nich krótką, puchową kurtkę i leginsy. Uważam, że na taki śnieg, jaki w moim mieście zalega od dłuższego czasu nie dałabym sobie rady w innych butach. Zdecydowanie polecam.
      • sundry Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 25.12.10, 16:09
        Uważam, że są paskudne. W życiu bym takich nie założyła. Nie żyjemy w średniowieczu, żeby nie można było kupić czegoś ładnego i ciepłego jednocześnie ( vide Icebugi czy Sorele). No chyba, że komuś jest ciepło tylko w Lacoste;)
        • alessia27 Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 25.12.10, 16:32
          zobacz sobie buty sniegowce firmy sorel

www.sorel.com/on/demandware.store/Sites-Sorel_INT-Site/default/Search-Show?cgid=women
          albo te Ugg ja je wlasnie sobie kupilam i czekam na paczke az przyjdzie :)

www.modemaniacs.de/fashion/style_infos/?id=811406063
      • dorota_3_net Re: Śniegowce Lacoste Arbonne Ski 28.12.10, 13:05
        polecam granatowe fajnie wyglądają i nie są takie smutne jak czarne. tamide.pl ma fajny wybór śniegowców więc warto tam zajrzeć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka