Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:16
    Czy podobają wam się ubrania z vero mody?
    Obserwuj wątek
      • becia_be Re: vero moda 24.04.04, 23:38
        hm dla mnie po prostu te ubrania sa za duże, mam wrażenie że są ogromniaste(i
        nie jetsem zadnym chuderlakiem noszę 36/38 zależy jak sobie "pojem") jakoś nie
        mogę sie do nich przekonać nie wiem jakies takie dziwne, nic nie moge znaleść
        tam dla siebie, i jeszcze ten sklep mnie rozwala. jestem z krakowa mieści sie
        on na floriańskiej(jedna z głównych ulic krakowa) jakoś tak tam
        wszystko "nawalone", co do jakości materiału niemoge sie wypowiedziec no bo nie
        posiadam z tego sklepu żadnej rzeczy, wiec trudno oceniac coś z czym się nie
        mialo osobiście styczności i czy sa warte swojej ceny. po krótce nie lubie tych
        ubrań ani charakteru tego sklepu czasem wchodze z ciekawości czy może coś sie
        zmienilo i że może wkońcu coś znajde tam dla siebie. ale jak dotąd ciągle styl
        jakis taki nie moj coż nie dla każdego to samo, ale co tam vero moda.
      • Gość: a Re: vero moda IP: *.gdynia.mm.pl 28.04.04, 19:39
        ja bardzo lubie V.M.boskie rzeczy i bardzo modne ,a zwlaszcza only dla
        odważnych ludzi....polecam i super atmosfera we wszystkich sklepach.
        • Gość: Salja Re: vero moda IP: *.karwiny.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 28.04.04, 20:03
          Maja super dzinsy, a reszta mi sie srednio podoba, ale dzinsy super ;))
          • Gość: JULITA30 Re: vero moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:26
            Mam z VM JEDNA kurteczkę, kupioną w niemieckiej VM,ale osobiście rzeczy z VM
            NIE ROBIA NA MNIE DUŻEGO WRAŻENA.
      • Gość: Miska Re: vero moda IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:17
        takie sobie szmatki... Mam jedna rzecz ino
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka