Gość: ola IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 22:16 Czy podobają wam się ubrania z vero mody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
becia_be Re: vero moda 24.04.04, 23:38 hm dla mnie po prostu te ubrania sa za duże, mam wrażenie że są ogromniaste(i nie jetsem zadnym chuderlakiem noszę 36/38 zależy jak sobie "pojem") jakoś nie mogę sie do nich przekonać nie wiem jakies takie dziwne, nic nie moge znaleść tam dla siebie, i jeszcze ten sklep mnie rozwala. jestem z krakowa mieści sie on na floriańskiej(jedna z głównych ulic krakowa) jakoś tak tam wszystko "nawalone", co do jakości materiału niemoge sie wypowiedziec no bo nie posiadam z tego sklepu żadnej rzeczy, wiec trudno oceniac coś z czym się nie mialo osobiście styczności i czy sa warte swojej ceny. po krótce nie lubie tych ubrań ani charakteru tego sklepu czasem wchodze z ciekawości czy może coś sie zmienilo i że może wkońcu coś znajde tam dla siebie. ale jak dotąd ciągle styl jakis taki nie moj coż nie dla każdego to samo, ale co tam vero moda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: vero moda IP: *.gdynia.mm.pl 28.04.04, 19:39 ja bardzo lubie V.M.boskie rzeczy i bardzo modne ,a zwlaszcza only dla odważnych ludzi....polecam i super atmosfera we wszystkich sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salja Re: vero moda IP: *.karwiny.multicon.pl / *.karwiny.multicon.pl 28.04.04, 20:03 Maja super dzinsy, a reszta mi sie srednio podoba, ale dzinsy super ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULITA30 Re: vero moda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.04, 21:26 Mam z VM JEDNA kurteczkę, kupioną w niemieckiej VM,ale osobiście rzeczy z VM NIE ROBIA NA MNIE DUŻEGO WRAŻENA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: vero moda IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 20:17 takie sobie szmatki... Mam jedna rzecz ino Odpowiedz Link Zgłoś