Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    21.03.11, 14:42
    www.kappahl.com/ProductImages/KAW_684563_F_1.jpg
    Obserwuj wątek
      • niebo.nad.berlinem Re: Ładna? 21.03.11, 14:47
        Niezbyt. Wygląda na słabą jakość niestety.
        • aeromonas Re: Ładna? 21.03.11, 15:23
          Nie o jakość mi chodzi - widzę przecie, że szmaticzka - ale o fason i kolor. Od jakiegoś czasu podobają mi się takie "nieporządnie" drapowane spódnice i ciekawam, czy inni podzielają moją fascynację.
          • niebo.nad.berlinem Re: Ładna? 21.03.11, 16:23
            W takim razie powiem tak: sama idea drapowanej spódnicy jest ok, ale zalinkowana spódnica jest brzydka.
          • maitresse.d.un.francais Re: Ładna? 24.03.11, 17:09
            Nie o jakość mi chodzi - widzę przecie, że szmaticzka - ale o fason i kolor

Kochana, ja wychodzę z założenia, że jak szmaticzka albo na taką wygląda, to ją skreśla.

Gdzieś czytałam o w/w zasadzie ubierania się. No ale to pewnie przedlodowcowe reguły...
            • aeromonas Re: Ładna? 25.03.11, 16:12
              W sumie chyba raczej przedlodowcowe... W końcu nie kupuje się ciuchów z myślą przekazania ich następnym pokoleniom, jak w zamierzchłych czasach, kiedy jedna spódnica służyła po kolei babce, matce, córce itd...
              • maitresse.d.un.francais Re: Ładna? 25.03.11, 16:18
                aeromonas napisała:

> W sumie chyba raczej przedlodowcowe... W końcu nie kupuje się ciuchów z myślą p
                > rzekazania ich następnym pokoleniom, jak w zamierzchłych czasach, kiedy jedna s
                > pódnica służyła po kolei babce, matce, córce itd...

I dlatego można chodzić w pogniecionych szmaticzkach. Moim zdaniem, że się odwdzięczę za zgodę na przedlodowcowe (które u mnie były ironią), taka osoba wygląda jak żebrak, no ale jak uważasz.
                • aeromonas Re: Ładna? 25.03.11, 18:47
                  W tym przypadku pogniecenie jest raczej dopuszczalne. Tak jak ciuchy z czystego lnu.
                  • maitresse.d.un.francais Re: Ładna? 25.03.11, 23:28

aeromonas napisała:

> W tym przypadku pogniecenie jest raczej dopuszczalne. Tak jak ciuchy z czystego
                    > lnu.

czysty len - tak, ale to jest bawełna
      • jarka63 Re: Ładna? 21.03.11, 15:36
        Mnie się podoba, ale wczoraj widziałam ją w sklepie i zarówno drapowanie, jak i kolor wyglądają trochę inaczej niż na zdjęciu.
        • smutny.dzien Re: Ładna? 21.03.11, 19:07
          To prawda wygląda w rzeczywistości troche inaczej ale nie wyglada na szmatkę. Juz bardziej na tym zdjeciu.
        • winiarskaa Re: Ładna? 22.03.11, 14:21
          ładne :)
      • lashqueen Re: Ładna? 21.03.11, 19:12
        Mnie się nie podoba. Ale ja generalnie nie jestem fanką takich fasonów.
      • ladyjm Re: Ładna? 22.03.11, 09:37
        nawet nawet :)
      • nothing.at.all Re: Ładna? 22.03.11, 10:17
        Nie podoba mi się kolor. Dramowanie jest ok
      • zawsze_mafijka Re: Ładna? 24.03.11, 12:04
        Świetna! I do tego ładnie podkreśli talię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka