melhor Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 16.10.12, 15:43 Fajne wyprzedaże organizują w D&A Outlet ,na Warszawskim Grochowie(Międzyborska róg Grochowskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
oli200 Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 06.11.12, 13:01 Hmhm teraz to chyba wyprzedaże będą w okolicach grudnia,stycznia.Tak mi się wydaję.Też na nie czekam,bo ceny są kosmiczne:/ Także chyba musimy się uzbroić w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
dankax1975 Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 06.11.12, 17:13 A czmu nie szukasz wyprzedaży i promocji w sieci? Przecież też w sieci mozna znaleźć wiele ciekawych promocji i wyprzedaży. ostatnio trafiłam na ciekawy program lojalnościowy sklepu intenrtowego. W sieci też można znaleźć wiele ciekawych wyprzedaży i promocji Odpowiedz Link Zgłoś
kabe84 Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 27.11.12, 10:32 www.outlet-mania.pl tutaj maja wyprzedaze bo od 6 grudnia maja reaktywacje strony i nowy towar Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aniabaania Aligoo 22.01.13, 13:52 Jak się nie boicie sklepów online z butami - a zapewniam, że nie ma czego, ja się z nimi polubiłam, to polecam ostatni, który przetestowałam ALIGOO (www.aligoo.pl/). przeceny do -50% i darmowa dostawa od 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
tkarwatka Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 16.02.13, 09:12 Mogę Ci zaproponować zerknięcie na kizzu.pl - tam na bieżąco monitorowane to jest Odpowiedz Link Zgłoś
kreoolka Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 13.03.13, 11:44 Ja szukam jakisś sklepów internetowych z butami dla dziecka?? please Odpowiedz Link Zgłoś
aaaapolonia24 Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 22.02.13, 16:21 jutro w sklepie www.riccardo.pl/ dwie godziny szału cenowego! naprawdę mega obniżki butów :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinnawawa Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 22.02.13, 20:24 Terz chyba przeceny są w każdym sklepie - i to baaardzo duże :) Odpowiedz Link Zgłoś
2finka Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 07.03.13, 12:19 W sklepach GO Sport trwa teraz akcja promocyjna na rzeczy z działu running&fitness, także można kupić dobre rzeczy duuużo taniej! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kania312 Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 07.03.13, 22:25 ja tam zamiast sieciówek wolę sklepy internetowe - głównie dlatego, że nie muszę tracić 3h żeby obskoczyć parę sklepów i ze względu na ciągłe promocje. teraz akurat swojemu facetowi kupiłam sneakersy hilfigera w fajnej cenie: www.eobuwie.com.pl/product-pol-45790-P%C3%B3%C5%82buty-TOMMY-HILFIGER-SM-RAY-4-FM56814994-990.html ale dla siebie też zawsze z tego sklepu zamawiam. nie dziwię się, że ludzie narzekają, że buty zamawiane w sieci są niewygodne, jak kupują jakieś badziewie. a tu mam markowe buty w każdym stylu w promocji przez cały rok i mogę kupić w dobrej cenie coś, co jest wygodne i co ponoszę kilka dobrych sezonów, także polecam Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka8989 Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 11.03.13, 04:35 Jeśli nie chcesz czekać na wyprzedaże ani inne promocje to dzięki zakupom w księgarni internetowej Selkar możesz dostać bon o wartości 50 zł lub 100 zł na ciuchy. Wystarczy, że zrobisz zakupy u nich (bez minimalnej kwoty) i po prostu przy zakupach poniżej 100 zł dostajesz bon na 50 zł do Answear.com, a powyżej 100 zł dostajesz bon na 100 zł do Answear.com. Myślę, że fajnie to zrobione, że do książek można dostać bon na odzież :) promują kulturę jednak :) więcej na www.topkupony.pl/kod-rabatowy/11335,bon-na-zakupy-w-answear-com/ Odpowiedz Link Zgłoś
jo-an-na-29 Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 18.03.13, 20:59 Bardzo fajne wyprzedaże są teraz cały czas jeszcze w reserved :) A słyszałam, ze w ogóle rusza niedługo sklep internetowy ich :) Fajnie. Chociaż trochę się boję, ze będzie taki bałagan, jak wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_lee Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 27.03.13, 14:17 Takie okazje znajdziecie w tym miejscu - polecam:promocje, wyprzedaże i hity cenowe! Odpowiedz Link Zgłoś
o-naa Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 06.04.13, 10:54 allegro.pl/show_item.php?item=3119518645 Dobra torba dla każdej miłej pani. Polecam-miła, zadowolona pani Odpowiedz Link Zgłoś
kreoolka Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 24.04.13, 14:15 Hej a gdzie w galeriach i w jakich skleach warto robic teraz zakupy?? Odpowiedz Link Zgłoś
cicha_noc Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 27.04.13, 20:00 Polecam Zalando lub Obsession 4 Fashion . Koszulki dobrych marek sa juz od 40zł Odpowiedz Link Zgłoś
safcik Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 30.04.13, 12:49 Witam, moje drogie Pani, zapraszam na moją wyprzedaż szafy, super okazja. Polecam i pozdrawiam :) allegro.pl/mega-paka-hm-zara-atmosphere-new-look-asos-s-i3215005588.html Odpowiedz Link Zgłoś
deni Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 07.05.13, 11:12 Ja bardzo często korzystam z internetowych wyprzedaży i promocji w c&a, bo tam są po prostu fajne ciuchy w moim rozmiarze, no i często korzystam też z HM i KaphAla (czy jak to się tam pisze ;-)) Odeszłam od allegro, bo jakość sprzedawanych tam ciuchów nie była dla mnie zadowalająca. Odkryciem jest dla mnie ten sklep Zalando, fajne, markowe ciuchy i częste wyprzedaże, jest taniej jak się korzysta z małpich kuponów, dodatku do firefoxa addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/malpikupon/?src=foren Dodatek fajny, bo nie trzeba pamiętać o tym, że ma się kupon do danego sklepu, a on sam o tym przypomina. Odpowiedz Link Zgłoś
rabatown Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 04.06.13, 21:41 Na blogu rabatown w kategorii odzież znajdziesz sporo aktualnych promocji - obecnie m.in. House i Cropp - rabatown.pl/category/odziez/ Odpowiedz Link Zgłoś
kruczek24wroclaw Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 05.12.13, 13:00 TANIA ODZIEŻ Z IRLANDII allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=27329687 POLECAM DZIEWCZYNY :) Odpowiedz Link Zgłoś
estyll Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 04.06.13, 16:14 Tu mozna wygrać ciuchy:) Zapraszamy www.facebook.com/pages/Estyl/226092527503462 Odpowiedz Link Zgłoś
dagusia333 Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 28.06.13, 08:57 Korzystając z większej ilości czasu z racji urlopu przeszłam się po sklepach, sieciówkach i jestem zawiedziona. Niczego sensownego dla siebie nie znalazłam.Bluzki to jakieś koszmarne poliestry, albo szmatowate koszule, albo oklepane koronki.Jeżeli to będzie na wyprzedażach, to nie ma po co iść.A tak na marginesie, to kiedy kupujecie letnie ciuchy? Ja w marcu nie mam jeszcze nastroju by kupować np. krótkie spodenki. Odpowiedz Link Zgłoś
exxtraciuchy Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 28.06.13, 11:15 Zapraszamy do sklepu internetowego z modnymi ciuchami! teraz PROMOCJA rabat 60% !!!! Z a p r a s z a m y !! allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=6583632 Odpowiedz Link Zgłoś
sunnyinmay04 Letnia promocja -10 % na bieliznę 06.07.13, 10:24 Sklep z bielizną dla całej rodziny Datura zaprasza na letnią promocję !!!! www.sklep-datura.pl Rabat przysługuje każdemu nowemu klientowi, który zarejestruje się i założy konto w naszym sklepie. Rabat zostaje przesłany w wiadomości e-mail w postaci jednorazowego kodu rabatowego, który realizuje się podczas płacenia za zakupy. Pamiętaj!!! Wielkość zakupów nieograniczona, asortyment objęty rabatem nieograniczony !!! Kliknij www.sklep-datura.pl/index.php?kat=rejestracja&action=register_form i zarejestruj się!!! Polecam SiM Odpowiedz Link Zgłoś
floroflores23 Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 04.11.13, 21:35 Zapraszamy do sklepu internetowego z modnymi ciuchami! !!!! Z a p r a s z a m y !! allegro.pl/Shop.php/Show?id=27508356 Odpowiedz Link Zgłoś
fackyeah Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 24.07.13, 14:16 Hej :) jeśli chodzi o wyprzedaże to znalazłam ostatnio bardzo ciekawą stronę z obuwiem :) pozytywnie zaskoczyła mnie niska cena butów z na prawdę dobrej gatunkowo skóry :P z góry polecam ! www.goodshoes.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dorkax next tankini od 7,49 31.07.13, 08:52 tankini od 7,49zł rozmiary od 34 do 50. Mega wybor allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=26098591&id=1454 Odpowiedz Link Zgłoś
klosag Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 05.08.13, 14:12 świetne czółenka kupiłąm, dzisiaj przyszły na luulabuy.com mają wyprzedaż - 50% jeden z lepszych moich zakupów:))) POlecam, sami sprawdźcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kam.007 Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 01.09.13, 16:38 Wyprzedaże wyprzedażami, ale bardzo fajne ciuszki można kupić na www.cudomoda.pl, a dodatkowo co tydzień 5 nowych artykułów w promocyjnych cenach :). Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
framboise_style Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 05.09.13, 20:15 W nowym elle mają być jakieś kupony rabatowe, ale jeszcze nie wiem co i jak bo jeszcze gazety nie kupiłam, ale chyba warto by było sprawdzić! Odpowiedz Link Zgłoś
rk81 Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 05.09.13, 23:02 info o wyprzedażach i promocjach znajdziecie tu: iloveshopping.pl/ jest nawet kalendarz z promocjami na konretne dni miesiąca! Odpowiedz Link Zgłoś
modnaanka Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 10.12.13, 18:31 Na www.bebeautyempire.pl jest promocja - 25% rabatu na wszystko co maja w dziale "bestsellery" kod promocji: "bebeauty25" Może się przydać, jśłi kota akurat planuje zakupy farby do własów bez amoniaku albo jakiegoś dobrego kremu do twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
comedia_finita Re: Wyprzedaże - kiedy i gdzie? 15.12.13, 22:27 czy ktoś wie, kiedy zaczynają się wyprzedaże w Solarze? Odpowiedz Link Zgłoś