Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

błękitny żakiet

19.06.11, 19:03
    dziewczyny, help!

Wiecie może gdzie znajdę jakieś ładne i nie za drogie (tak do ok. 150 zł) błękitne żakiety, najchętniej z krótkim rękawem (ale z długim też może być). Łażę po sklepach i pełno czarnych, szarych, białych, kawowych, różowych, granatowych a błękitu jakoś nigdzie nie widzę...
    Obserwuj wątek
      • rei-ko Re: błękitny żakiet 20.06.11, 16:12
        To zależy co masz na myśli pisząc błękitny, bo np. błękit paryski jest hmm... granatowy, z kolei błękit lodowy jest jak morze w broszurkach biur turystycznych, a błękitne niebo jest jeszcze inne ;)

Mam taki www.kolorowka.com/files/blekit-ultramarynowy.jpg ze stradivariusa. I ja bym to nazwała niebieskim po prostu, ale podpisane jest błękit ultramarynowy, więc zakładam, że się nie znam ;)
        • siata2 Re: błękitny żakiet 21.06.11, 18:06
          Faktycznie masz racje. Dla mnie ten kolor z linka to też po prostu niebieski. Ja mam na myśli coś jasnego (jak ikonki nad okienkiem do wpisywania tekstu).

Takie jakieś coś jak niebo.

www.vojtek.piasta.pl/wst/06c.jpg
          jak na tym linku kolory: 20, 23, 25, 26, 27. Tego typu ale nie ciemniejsze:)
      • nothing.at.all Re: błękitny żakiet 21.06.11, 22:57
        Ja też chce niebieski, znaczy błękitny. I nie ma. Jakoś ie ta kolorystyka teraz w sklepach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka