Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zasady,gust itp

07.08.11, 12:58
    ot przegladam czasem jakies polskie portale plotkarskie typu pudelek, ogladam zdjecia z gal,slubow itp i po prostu patrzac na niektore ubiory az zeby zgrzytaja... I nie chodzi tutyaj juz o gust, bo rozni ludzi lubia rozne rzeczy. Ale po prostu brak znajomosci podstawowych zasad ubioru az boli. Czy trgo juz nie wynosi sie z domu, nie wiem nie da sie nauczyc? Watki typu "jak ubrac mezczyzne na slub" i teksty "bo tylko takie mam i je zaloze i basta" juz rozwalaja. Efekty sa widoczne niestety na polskiej ulicy i na tzw "salonach". Smutne...
    Polki jedna wygrywaja z Polakami.

tutaj mozna podziwiac:

Kwiat w kieszeni Pana Mlodego widze,ze juz na stale wszedl w repertuar polskich slubow. Juz pomijam ubior pana mlodego i wielu gosci.. Zenada...
    www.pudelek.pl/artykul/34233/gwiazdy_na_slubie_popielewicz_zdjecia/
    tutaj maz Stenki (chyba za bardzo podniecony) pod krawacikiem i bez marynarki pozujacy do zdjec...
    www.pudelek.pl/artykul/34157/stenka_w_trampkach_na_premierze_dobrze_wyglada/
    Obserwuj wątek
      • siog Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 13:06
        Tralalumpku wzywam cie!:))
        • lonely.stoner Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 14:04
          co do tych zdjec z slubu agnieszki popielewicz www.pudelek.pl/artykul/34233/gwiazdy_na_slubie_popielewicz_zdjecia/
          to ja uwazam ze ta aktorka z zoltej sukni i filetowym kapeluszu na glowie wyglada REWELACYJNIE!!!! (nie wiem jak sie nazywa, chyba Glinka,ale napisali ze to Gardias?)
          tak samo Malinowska i Janiak- wow, naprawde swietnie.
          Co do kwiata u pana mlodego- to ja nie bardzo rozumiem dlaczego to jakies ma byc faux pas, wyglada ok, pasuje do bukietu panny mlodej, dopiero zwrocilam blizsza uwage po przeczytaniu tego watku, i nadal nie rozumiem co w tym zlego??
          • lonely.stoner Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 14:10
            w ogole niech mnie ktos oswiecie co nie tak jest niby z ubiorem pana mlodego na slubie Agnieszki Popielewicz?? ja uwazam ze wyglada extra :) frak z pasem i mucha - klasyka. Na slub, eleganckie wyjscie galowe- akurat stroj. Serio pytam, bo moze cos sie w kanonach zmienilo i naprawde facet jakies modowe faux pas popelnil, dodajac i ten bukiet w klape??
            • tezee Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 14:32
              Pazura wygląda tandetnie i prowincjonalnie i on w dzinsy wskoczył?! dramat.
              Piękna Gardias jak zwykle bez klasy ale wierze ze to będzie się podobać bo ona prezentuje i odzwierciedla swoimi strojami gust standardowej polki.
              Najlepiej para Malinowska i Janiak , szlachetnie wyglądają ale tym razem bez zadęcia i niepretensjonalnie.
              • tezee Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 14:32
                tzn bezpretensjonalnie ;-)
            • dakota77 Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 14:38
              To nie frak, to smoking.
              • tezee Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 14:46
                W ogóle o widać na tych ludziach kto ubrał kieckę kupioną w centrum handlowym ( Gardias , Skrzynka z faciem ) a kto założył ciuchy od światowego dizajnera ( patrz Janiak)
                • maitresse.d.un.francais Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 15:48
                  ubrał kieckę

WŁOŻYŁ!!!
          • bobralus Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 15:38
            kwiaty u mężczyzny przypina się do klapy marynarki a nie do kieszonki

to nie frak a smoking - strój typowo wieczorowy i klubowy, nieodpowiedni po pierwsze w ciągu dni, a po drugie nie zakłada się stroju imprezowego do kościoła

Pazura - jeansy?!!!? Tak się ubiera człowiek, który pracuje fizycznie, nie ma garnituru i stwierdza, że nie będzie kupował na jedno wyjście. Jego żona - biała sukienka, też ryzykowne w naszym kraju, do tego zupełnie nie zgrana z mężem.

Mąż Skrzyneckiej, za długie spodnie, połyskliwy, nieelegancki materiał...

Imho Janiak jest troszkę "za bardzo", niezbyt mi taki ciasny garniak w tych kolorach pasuje do charakteru letniej imprezy. Jego żona imho super, nawet kolor nie razi - nikt jej raczej nie pomyli z panną młodą, fason sukienki genialny.

Czy naprawdę w dzisiejszych czasach bycie eleganckim, ubranym odpowiednio do okazji to jakiś obciach? Czy to sposób na pokazanie, że nie zmieni się swojego "niepowtarzalnego" stylu dla jakiejś tam imprezy, jakiegoś tam znajomego? Zupełnie tego nie rozumiem...
          • wiotka_trzpiotka Re: Zasady,gust itp 08.08.11, 19:41
            TO JEST GARDIAS
            a wygląda IMHO jakby miała fioletowy turban z ręcznika na głowie
            ale de gustibus CTCT
            • wiotka_trzpiotka Re: Zasady,gust itp 08.08.11, 19:43
              nie tu miało być tylko pod lonely.star
              • wiotka_trzpiotka Re: Zasady,gust itp 08.08.11, 19:43
                stoner
                łomatko, a nie piję przecież
        • tralalumpek Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 20:41
          siog, taka dobra zabawa aja nie na karuzeli ;) .....
          • siog Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 20:44
            no wolam do ciebie!:) a ty sie gdzies podziewasz
            • tralalumpek Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 20:49
              ogrodowo dzis bylo :)
              lezakowalam, jak dobre wino czerwone ....

ja juz ten temat tez widziala aöe opad rak byl tak straszny ze nawet wywlekac kompa do ogrodu mi sie nie chcialo zeby komentowac np ten wyraznie romski (bo przeciez nie caganski)sty meza skrzyneckiej
              temat pana mlodego poruszylas sama, nic tu dodac wiecej nie mozna ...no moze oprocz kolejengo snopa slomy do buta
      • greentea2 Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 15:30
        Widzialam te fotki.
        Najbardziej rzucily mi sie w oczy dzinsy Pazury, biala kiecka jego zony i do tego czarne kryte biurowe pantofle, brr.

Kwiatek powinien byc w butonierce, to masz na mysli?
      • znana.jako.ggigus Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 15:56
        no nie wiem Olivier Janiak ma za ciasny garnitur, a jego zona ma na sobie firanke, Gardas to pancia jakich malo, na Pazure szkoda mi czasu, mnie sie podobala ta laska w szarej kiecce, z profilu, no ale sukienka moglaby byc troche grzeczniejsza.
        Katarzyna Skrzynecka i jej maz ubieraja sie po Lodzia
      • leebanka Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 16:40
        Nie wiem jak komukolwiek podobać się może kiecka Malinowskiej - jest paskudna,wygląda jak tandetna foliowa zasłona prysznicowa,do tego eksponuje koślawe nogi KM.

Ale ad rem:żyjemy w czasach kiedy zasady SV nie są już tak przestrzegane jak dawniej.Rodzice nie uczą dzieci czym jest i do czego służy przykładowa butonierka,bo sami tego nie wiedzą.
        Moda,ta uliczna,codzienna to dzisiaj miszmasz i to się przenosi na gale,uroczystości,śluby etc.
        Myślę że ten wszechobecny pseudo-luz ( czy nie wiem jak to nazwać) to raczej wynik takiego,a nie innego podejścia do życia niż głupoty czy braku kultury.
        Jeśli młody człowiek widzi Cezarego P. w dżinsach to dlaczego sam miałby zakładać garnitur na ślub kolegi ? :D
        • bobralus Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 18:29
          Malinowska ma koślawe nogi? Lol lol.

Mówisz - nie wiem, jak komuś może się podobać? Otóż nikomu jeszcze nie udało się ocenzurować cudzych myśli i upodobań, a na szczęście żyjemy w kraju, w którym te myśli można legalnie wypowiadać, co niniejszym czynię:) Wątek traktuje o zasadach, a tych raczej Malinowska nie złamała, chyba że by się czepiać koloru.

Mnie się na przykład koszmarnie nie podoba strój Gardias, na mój gust za dużo aplikacji - w pasie, na głowie, i kolorów, ale nie mam zamiaru z nikim wchodzić w polemikę "ładne czy nie".

Jak by nie było, goście zdecydowanie bardziej przyciągają wzrok niż panna młoda, co chyba akurat dobrze o niej świadczy - nie świeci biustem itd. Całkiem fajny bukiet!
          • tezee Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 18:40
            Tak jest , Malinowska wygląda najlepiej , najbardziej szlachetnie z całego towarzystwa , mi akurat takie małe "dandsysowate" garniturki u facetów nie rażą ,a u Janiaka widac dodatkowo że jest on dobry gatunkowo.
            • ingeborg Re: Zasady,gust itp 13.08.11, 14:20
              Jeśli mówimy już o zasadach ubioru na ślubie to ramiona powinny być zakryte, więc u malinowskiej też fail. A poza tym to znowu kiecka-wór.
          • leebanka Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 22:18
            bobralus napisała:
            > Wątek traktuje o zasadach, a tych raczej Malinowska nie złamała, chyba że by się czepiać koloru.
            > Mnie się na przykład koszmarnie nie podoba strój Gardias, na mój gust za dużo a
            > plikacji - w pasie, na głowie, i kolorów

wątek traktuje o zasadach,a tych raczej Gardias nie złamała:D

Zastanawia mnie natomiast czy ojcowie nie uczą synów,że marynarek się nie zdejmuje?
            Bo to chyba jakaś polska,wiejska tradycja :D

• bobralus Re: Zasady,gust itp 08.08.11, 07:02
              > wątek traktuje o zasadach,a tych raczej Gardias nie złamała:D

Dlatego też nie poruszam jej tematu, mówiąc jedynie, że mnie się nie podoba, ale nikomu nie zabraniam, żeby się podobało, odnosząc się do twojego "nie wiem, jak komuś może się podobać". Myślałam, że to zrozumiałe jest. Dlatego reszta zdania brzmi:

Wątek traktuje o zasadach, a tych raczej Malinowska nie złamała, chyba że by się czepiać koloru. Mnie się na przykład koszmarnie nie podoba strój Gardias, na mój gust za dużo aplikacji - w pasie, na głowie, i kolorów, ale nie mam zamiaru z nikim wchodzić w polemikę "ładne czy nie".

Takie wyjmowanie zdania kontekstu jest godne Super Expresu.
      • alienangel Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 19:19
        Ja rozumiem, że są zasady elegancji, szczególnie w sytuacjach oficjalnych, ale gdyby wszyscy byli tak restrykcyjni, to moda stałaby w miejscu.
        • siog Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 20:39
          alienangel napisała:

> Ja rozumiem, że są zasady elegancji, szczególnie w sytuacjach oficjalnych, ale
          > gdyby wszyscy byli tak restrykcyjni, to moda stałaby w miejscu.

ale tutaj nie o mode chodzi! tylko o takie oczywiste (jak widze nie dla wszystkich) bledy jak wlozenia kwiatka do kieszeni. To tak jakby ktos nie wiedzial po co sa majtki i do czego sluza i sobie je zalozyl gdziekolwiek.
          Taki tux jaki ma pan mlody zaklada sie raczej wieczorem albo na impreze okreslona dress code black tie. i wtedy wszyscy goscie do tego sa dopasowani. Czyli kazdy mezczyzna na tym slubie zaklada tux.
          Ogladajac polskie imprezy wieczorowe typu rozne gale np dla mnie jest szokujace ze jedni przychodza w dzinsach, a inni w sukniach dlugich. na te sama impreze, w tym samym miejscu.

• tralalumpek Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 20:45
            siog nie staraj sie wytlumaczyc komus ze pan mlody pomylil pory dnia i sytuacje, wiekszosc nie zrozumie i nie dosc tego, dostaniesz etykietke na czolo zes hrabianka i plebsem pogardzasz ;)
            zostaw lud w przekonaniu ze wszytsko dobrze
      • angazetka Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 19:33
        Ło matko. W zasadzie wszyscy pokazani tam "celebryci" straszą. Najbardziej chyba Skrzynecka z małżonkiem, ale to już tradycja.
        • lonely.stoner Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 20:20
          znajac troche swiat i zycie to zaloze sie ze w przyszlym roku na wiosne w Polsce (jak juz bedzie na czasie z wszystkimi trendami swiatowymi heh) polowa kobiet bedzie nosila cos w stylu tej laski w zoltej sukience.
          • bobralus Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 20:36
            "(jak juz bedzie na czasie z wszystkimi trendami swiatowymi heh)"

Ja bym tam wolała, żeby była na czasie z zasadami obycia a nie trendami odnośnie łączenia kolorów i aplikacji.

Rozumiem, że Pazura w jasnych jeansach i smerfnej marynarze i pan młody smokingu pchają machinę mody do przodu bardziej niż gdyby wystąpili w świetnych gatunkowo, dobrze dobranych letnich garniturach, pięknie skrojonych koszulach i ciekawych krawatach? Gdyby pan młody miał kwiatek w butonierce a nie w kieszeni to też powiałoby betonem modowym? I gdyby żona Pazury zamiast prawie-ślubnej-kiecki z biurowymi czarnymi butami założyła jakąś ciekawą kolorową kreację, do tego dobrała subtelne letnie pantofelki, to też by zaściankowo się zrobiło?

Ludzie na pewnym poziomie, z dobrym gustem i fantazją, potrafią świetnie bawić się modą, nie łamiąc przy tym zasad SV. Zwłaszcza, że nie jest to ślub projektanta mody z gwiazdą rocka, ale mówimy o wydarzeniu, na którym możemy obejrzeć aktorów i prezenterów ze średniej półki, którzy w swoim życiu zawodowym nie robią ani nic ekscentrycznego, ani twórczego. To co obserwujemy tutaj to małomiasteczkowy pseudoluz, z którego słoma wyłazi aż miło.
            • siog Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 20:43
              Bobralus, dobrze powiedziane! Ja widze ze tutaj na forum zasady ubioru sa zawsze mylone z trendami i moda.

ciekawa rzecz tez,ze w UK czy Irl kazdy nawet b mlody mezczyzna/chlopak bedzie doskonale wiedziec co sie zaklada na impreze black tie np i co to jest tzw"morning suit"
              • bobralus Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 21:51
                >>>Ja widze ze tutaj na forum zasady ubioru sa zawsze mylone z trendami i moda.

O to, to. To tak jakby powiedzieć, że osoba, która na przyjęciu je z łokciami na stole, nie używając noża i mlaszcząc wnosiła nowe trendy do sztuki kulinarnej:))) Nie chodzi o to, żeby zawsze podawać schabowego, tylko zawsze jeść kulturalnie i okazując szacunek innym poprzez zachowania zgodne z kanonem, nawet jeśli się wie, że w Japonii się siorbie a gdzieś tam beka.
            • znana.jako.ggigus malomiasteczkowy pesuedoluz 07.08.11, 22:29
              - swietne okreslenie na ten slub
      • tralalumpek Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 21:02
        ups, tego drugiego tematu jakos nie zauwazylam, przegladnelam zdjecia tego pana z prostata
        nie chce mi sie nic pisac, ani na temat tej pani, ani na temat tego pana , ani na temat tekstu pod zdjeciami
        szkoda slow!
      • erillzw Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 22:10
        Kwiat w kieszeni to mysle pomylenie sie z tym, ze winen byc w klapie, zas w kieszonce powinna byc chusteczka ;) U nas to chyba tak na opak sie rozumuje, ze "gdzies" tutaj powinno sie to wpiac. Jaski chodzi o butonierke tutaj to na moje oka ona jest za duza i wyglada jak kwiatkowy mikrofon, ale nie mozna mu zarzucic, ze nie pasuje do bukietu panny mlodej.

Jesli chodzi o stylizacje to na plus Gardias w kolorze, choc ten pasek dziwny w tej kiecce. Skrzynka wygladala nienajgorzej na swoj stan w tej kiecce tylko oplaenizna taka jakas dziwna. Jej maz to porazka, jak zawsze zreszta.
        Pazura i jego nowa zona to jest szczyt braku gustu, klasy czy chocby znajomosci zasad. Masakra. Ona wyglada jak bita smietana z w obrzydliwych butach, on jak wiesniak "ja mam za nic zasady". Porazka. Malinowska i janiak ladnie ale bez szalu.
        Sukienka panny mlodej nie brzydka, to vera wang?
        • dziewczynawitryna Re: Zasady,gust itp 10.08.11, 13:55
          Dla ścisłości - ta chusteczka w kieszonce nazywa się poszetka.
      • ladyjm Re: Zasady,gust itp 07.08.11, 23:02
        jaki kraj takie rady "redaktorów mody" ech...
      • zdziwaczalastarapanna Re: Zasady,gust itp 08.08.11, 01:45
        Najbardziej przypadł mi do gustu fikuśny kapelutek pani Gardias.
        Rozbawiły mnie opinie forumowych pańć. Słoma wychodzi z komentarzy aż miło.
        • simply_z Re: Zasady,gust itp 08.08.11, 11:32
          hm sloma..? ja sie zgadzam w zasadzie z wiekszosci komentarzy. Przede wszystkim stroj Pazury..slub to nie wyjscie na piknik ,a on zalozyl jakies stare ,sprane dzinsy-zenada. mozliwe ,ze to celowy zabieg majacy na celu odmlodzenie sie...
          -
      • kymix Re: Zasady,gust itp 08.08.11, 15:00
        Grunt to poznać swój typ figury i podstawowe zasady dopasowywania ubrań do danej sylwetki. W sieci jest mnóstwo dobrych publikacji na ten temat.
        • tralalumpek Re: Zasady,gust itp 08.08.11, 15:39
          ales strzelila madrosc!
        • lonely.stoner Re: Zasady,gust itp 08.08.11, 15:40
          musze przyznac ze dopiero jak zajrzalam 3 raz na ta strone pudla ze zdjeciami, i po przeczytaniu komentarzy- dopiero zauwazylam ze Pazura ma na sobie jeansy...

Suknia panny mlodej- jak dla mnie typowa beza.
          A ja sie zastanawiam nad tym, ze tyle osob sie zebralo i krytykuje a to sukienke Gardias, a to Malinowskiej a to sukienke zony Pazury- ze cos nie tak. Ja jak ogladam forum i przegladam zdjecia ktore wklejaja rozne forumki- jakies sukienki w ktorych na czyjs slub sie wybieraja, i rady co do tego zalozyc to sobie mysle ze jednak wole jednak opcje niesztampowych kiecek Malinowskiej i zony Pazury niz to co tu jest czasem prezentowane.
          • znana.jako.ggigus Gardas 08.08.11, 17:33
            akurat ona skopala sukienke tymi dodateczkami, ze to takie wszystko podobierane, ojej
            gdyby ktos podal linka do sukienki, to co innego
            przypomnialo mi sie przed paroma laty na spotkaniu z kolezankami - wszystkie zachwycily sie niejaka M., ktora byla od stop do glow naprzemiennie zolto i niebiesko ubrana. Jako jedyna nie wyrazilam zachwytu, bo uwazam, ze wymuszona elegancja nie istnieje. (taktownie dodam, ze milczalam).
            • marzeka1 Re: Mąż Skrzyneckiej 08.08.11, 17:43
              Mnie tam nieodmiennie zdumiewa totalny brak gustu u pana Łopińskiego, męża K. Skrzyneckiej: to upodobanie d bazarowej tandety, ma być "na bogato" i błyszcząco i - zawsze ma najgorsze z możliwych męskich butów. Cóż za konsekwencja w ubiorze :)
              Fatalnie wygląda Pazura z młodą żonką.
              Podoba mi się Janiak, pięknie wygląda Malinowska (świetna fryzura).
              Gardias- piękna kobieta, która wygląda tandetnie.
              • znana.jako.ggigus mąż Skrzyneckiej chyba tak ma, 08.08.11, 17:48
                ze lubi blyszczec. Jak mucha scierwnica:)
                Przystojny mezczyzna, tylko ten blask. skad sie u ludzi taka tendencja bierze? Eh, kiedys byly tylko dwa kolory garniturow - buraczkowy i zielony (lata 90, poczatek), nikt nie blyszczal, bylo skromnie
              • lusitania2 Re: Mąż Skrzyneckiej 09.08.11, 10:30
                marzeka1 napisała:

> pięknie wygląda Malinowska (świetna fryzura).

fryzura to tak, rzeczywiście dobrze wygląda.
                Natomiast sukienka:(. Fason zdaje się miał tuszować pociążową oponę w talii, niestety zamiast maskować wskazuje co chciano ukryć oraz odkrywa brak kostek u nóg.

> Gardias- piękna kobieta, która wygląda tandetnie.

z tym się zgadzam.
                Ale mogę się założyć, że Malinowska stawania przy Gardias unikała, bynajmniej nie z powodu tandetnego ubioru pogodynki.

• wiotka_trzpiotka Re: Zasady,gust itp 08.08.11, 19:49
        panna młoda miała niewyregulowane brwi
        ale pewnie teraz tak się nosi...
        mogę się nie znać...
        • lonely.stoner Re: Zasady,gust itp 08.08.11, 21:23
          wiotka_trzpiotka napisała:

> panna młoda miała niewyregulowane brwi
          > ale pewnie teraz tak się nosi...
          > mogę się nie znać...

wies tanczy i spiewa sie zebrala na watku hehe, ciekawa jestem jakie to w takim razie brwi wyregulowane sa?? ;P
          • marzeka1 Re: Zasady,gust itp 09.08.11, 09:38
            Niewyregulowane brwi? Ma piękną linię brwi, nie ma nic gorszego niż te koszmarne niteczki nad oczami, które są "regulacją brwi". Nie ma żadnych krzaczorów, brwi, które zarastają czoło, za to ma o ładnej linii brwi.Z reguły mi się nie podobała, ale tu wygląda bardzo ładnie.
      • frog1 Re: Zasady,gust itp 08.08.11, 22:46
        Jak to na polskim weselu, rozrzut stylistyczny robi wrażenie: trochę royal wedding (tren panny młodej, stroik na głowie Gardias), trochę remiza (dżinsy, świecący garnitur, marynary w rękach). Jeszcze elementy tradycyjnej ludowości w postaci poprzypinanych tu i ówdzie kwiatków;) No ale najważniejsza jest dobra zabawa :)
        • dixi Re: Zasady,gust itp 09.08.11, 20:40
          czepiacie się :D
          podoba mi się makijaż i fryzura Pazurowej oraz ostatnie zdjęcie (Dowbor? )
          obleci sukienka Koroniewskiej;
          poważnie zbesztam jedynie Skrzynecką z małżonkiem :P
          i może jeszcze tę żółtą wygniecioną sukienusię ;)
      • siog cd 10.08.11, 10:09
        Tutaj "bankiet"

www.pudelek.pl/artykul/34294/bankiet_tvn_u_ktora_ubrala_sie_najlepiej_foto/
        tak sie ubrala na bankiet...
        e1.pudelek.pl/p724/8c1a00050001ab894e41bde8
        oh szkoda slow...
        • tralalumpek Re: cd 10.08.11, 13:51
          no coz siog, urawnilowka pegeerowska zbiera plony :)
        • sofitell Re: cd 11.08.11, 22:42
          Ee, nie jest tak źle. Podoba mi się suknia Krupy, (mam słabość do amerykańskiego dekoltu), podoba mi się kreacja Drzygi (choć nie wiadomo, co z dołem) i Urbańskiej, choć wolałabym dół mniej postrzępiony i symetryczny. Korwin-Piotrowskiego też specjalnie bym się nie czepiała.
        • baglady Re: cd 12.08.11, 11:10
          bankietowy strój jak się patrzy e3.pudelek.pl/p1067/14f461f70020c0ce4e41bdc2
          • sofitell Re: cd 12.08.11, 11:41
            A gdzie podział się obciachowy łańcuszek z nogi?
        • erillzw Re: cd 13.08.11, 21:27
          Z bankietem te imprezy maja tyle wspolnego co z buty z czerwoną podeszwą na targu z Louboutinem. ;) Nie doszukiwałabym sie tak jakiegos kunsztu stylu, smaku czy zachowania zasad ubioru adekwatnych do uroczystosci. Co wiecej wydaje mi sie, ze wojewodzki i wojeciechowska wygladali najlepiej do tego co na tych imprezach na ogol sie dzieje ;) Przynajmniej dorigej kiecki nie szkoda ;)
      • coralin Re: Zasady,gust itp 15.08.11, 13:43
        Popielewicz pięknie choć sukienka nie w moim guście. Z par fatalnie, bo niestosownie do sytuacji Pazurowie (i jeszcze Maciej Dowbor cały w czerni), super Janiak i Malinowska. Choć od widoku Skrzyneckiej i jej męża boli moje poczucie estetyki to jednak choć niegustownie są ubrani stosownie do sytuacji. Podobnie inni choć nie w moim guście przyodziani są jednak stosownie.
        • musam Re: Zasady,gust itp 15.08.11, 14:12
          eh, jak sie popatrzy na inne eventy, czy sluby zagraniczne to te VIP nie ubieraja sie lepiej....

a ta k dla ciekawostki (tu po nimiecku):
          www.20min.ch/digital/dossier/facebook/story/Der-Milliardaer-in-Adiletten-26736490
          3 pierwsze miejsca na GQ «Worst Dressed»-Liscie zajmuja:
          Zuckerberg, Jobs, Gates (IT- Miliarderzy, ktorych chyba stac na doradcow mody itp.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka