Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

torby torebki torebeczki

IP: *.com.pl 19.05.04, 17:06
    Uwielbiam torebki mam na ich puncie hopla, co jakiś czas przywlekam do domu
    nowe trofeum. Czy wy też tak macie? Macie jakieś ulubione firmy?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Miska Re: torby torebki torebeczki IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 19:01
        moje torebki maja nieznane pochodzenie ;-)))
        ale sa super!
      • Gość: mon.dan Re: torby torebki torebeczki IP: 195.116.62.* 19.05.04, 19:09
        nie mam ulubinej firmy, ale tez lubie torby. raz na rok - 2 lata jestem w
        Londku i sobie przywlekam ze 3 i to mi starcza na jakis czas. Mam piekne
        torbisko z płótna grubego ze skórzanymi raczkami, krotkimi, ale na ramie
        wygrzebana w londkowym bazarze i chodze z nia od marca do listopada. Wielka,
        przepastna (problem kluczy odpada bo ma zamontowana taka mini smycz do nich).
      • Gość: nulek Re: torby torebki torebeczki IP: *.com.pl 20.05.04, 09:34
        Ja też uwielbiam torby! Moje ostatnie odkrycie to torby polskiego producenta
        DaMa. Pierwszą zobaczyłam w oknie wystawowym sklepu Kirhoff, wogóle niestety
        tylko tam można je chyba dostać. A zrobiłam wypad do targowiska Ptak w Rzgowie
        i wróciłam z dwoma uroczymi - jedną maleńką, wieczorową a drugą wielką i
        przepastną.
        Pozdr.
      • meteorka1 Re: torby torebki torebeczki 20.05.04, 22:14
        Ja rowniez lubie torebki.Mam ich okolo 15-tu.Zawsze obiecuje sobie,ze juz
        wiecej nie kupie,ale pozniej okazuje sie,ze do nowego ciucha zadna ztych ,ktore
        mam nie bardzo pasuje i wtedy zaczynam polowanie...
      • r.richelieu Re: torby torebki torebeczki 21.05.04, 01:42
        uwielbiam torby, torebki, torebeczki. Mam całą masę papierowych i nawet foliowe
        też mam. Nigdy nie wiadomo kiedy zrobi mi się niedobrze
        • kvinna RR :) 21.05.04, 14:03
          Jesteś wariatką :)

Ja lubię listonoszki, ale ładne (torby, nie kobiety :)
          Na długim pasku.

Wejdzie i książka, i pistolet!

:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka