Gość: muminek IP: *.com.pl 19.05.04, 17:06 Uwielbiam torebki mam na ich puncie hopla, co jakiś czas przywlekam do domu nowe trofeum. Czy wy też tak macie? Macie jakieś ulubione firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Miska Re: torby torebki torebeczki IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 19:01 moje torebki maja nieznane pochodzenie ;-))) ale sa super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon.dan Re: torby torebki torebeczki IP: 195.116.62.* 19.05.04, 19:09 nie mam ulubinej firmy, ale tez lubie torby. raz na rok - 2 lata jestem w Londku i sobie przywlekam ze 3 i to mi starcza na jakis czas. Mam piekne torbisko z płótna grubego ze skórzanymi raczkami, krotkimi, ale na ramie wygrzebana w londkowym bazarze i chodze z nia od marca do listopada. Wielka, przepastna (problem kluczy odpada bo ma zamontowana taka mini smycz do nich). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nulek Re: torby torebki torebeczki IP: *.com.pl 20.05.04, 09:34 Ja też uwielbiam torby! Moje ostatnie odkrycie to torby polskiego producenta DaMa. Pierwszą zobaczyłam w oknie wystawowym sklepu Kirhoff, wogóle niestety tylko tam można je chyba dostać. A zrobiłam wypad do targowiska Ptak w Rzgowie i wróciłam z dwoma uroczymi - jedną maleńką, wieczorową a drugą wielką i przepastną. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
meteorka1 Re: torby torebki torebeczki 20.05.04, 22:14 Ja rowniez lubie torebki.Mam ich okolo 15-tu.Zawsze obiecuje sobie,ze juz wiecej nie kupie,ale pozniej okazuje sie,ze do nowego ciucha zadna ztych ,ktore mam nie bardzo pasuje i wtedy zaczynam polowanie... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: torby torebki torebeczki 21.05.04, 01:42 uwielbiam torby, torebki, torebeczki. Mam całą masę papierowych i nawet foliowe też mam. Nigdy nie wiadomo kiedy zrobi mi się niedobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna RR :) 21.05.04, 14:03 Jesteś wariatką :) Ja lubię listonoszki, ale ładne (torby, nie kobiety :) Na długim pasku. Wejdzie i książka, i pistolet! :) Odpowiedz Link Zgłoś