nutteasy 17.08.11, 23:30 Co o nich sądzicie? Zastanawiam się na ile trwały jest to trend i czy warto za nim podążać. Dobrze wyglądają zestawione ze zmaszczonymi podkolanówkami i krótkimi spódniczkami ale do rurek nie założyłabym ich... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutteasy Re: sznurowane botki 19.08.11, 21:07 Mam na myśli ogólnie buty tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
alinkapop Re: sznurowane botki 24.08.11, 12:25 Wg mnie sznurowane botki, mini i zmarszczone podkolanówki to kompletne dno. Botki sznurowane ogólnie jak najbardziej tak. Najfajniej wyglądają te na obcasie i właśnie do spodni rurek lub do spódnic. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry-cherry Re: sznurowane botki 24.08.11, 18:55 alinkapop napisała: > Wg mnie sznurowane botki, mini i zmarszczone podkolanówki to kompletne dno. > Botki sznurowane ogólnie jak najbardziej tak. Najfajniej wyglądają te na obcasi > e i właśnie do spodni rurek lub do spódnic. Zgadzam sie w 100%. Dodam jeszcze od siebie, ze nie wiem, jak bardzo szczuple trzeba by bylo miec nogi, zeby w zestawie sznurowane botki + marszczone podkolanowki + mini nie wygladac nieco sloniowato. Za do dzinsow rurek, jak najbardziej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
nutteasy Re: sznurowane botki 24.08.11, 19:56 cherry-cherry napisała: > Dodam jeszcze od siebie, ze nie wiem, jak bardzo szczuple trzeba by bylo miec n > ogi, zeby w zestawie sznurowane botki + marszczone podkolanowki + mini nie wygl > adac nieco sloniowato. Zgrabne płaskie buty z nieco szerszą cholewką (a nie ciasno związane w kostce) i będzie super. Nie martwię się o look a' la słoń bo mam długie i szczupłe nogi ale o to czy właśnie takie ich eksponowanie nie będzie zbyt odważne. Odpowiedz Link Zgłoś
wildor Re: sznurowane botki 24.08.11, 19:42 Trwały, nietrwały, w nadchodzącym sezonie będą modne. Zamszowe lub skórzane, sznurowane za kostkę, na koturnie lub słupku widziałam w ofercie Reserved, Mango, Tamaris, Marc O'Polo, Buffalo, Lesta... Jest mnóstwo. Mam zamiar sprawić sobie parę, do dżinsów z wąską nogawką albo długich spódnic. Odpowiedz Link Zgłoś
erillzw Re: sznurowane botki 24.08.11, 20:29 Ale płaskie czy wysokie? Generalnie takie buty przy odrobinie wyobrazni pasują do wszystskiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś