Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Castingi z Trollem

29.05.04, 18:35
    a dlaczego nie ma sklepów na terenie trójmiasta???
    z chęcią bym sie wybrała....gdyby było to trochę bliżej...
    Obserwuj wątek
      • wiora20 Re: Castingi z Trollem 31.05.04, 17:27

A na czym to dokładnie polega? Ciekawe czy okularnice, jak ja, mają jakieś
        szanse czy są ze startu skreślane... Nie podoba mi się dyskryminacja
        okularników!!!
        • Gość: o n a byłam prawie na castingu w Olsztynie IP: *.olsztyn.mm.pl 07.08.04, 19:57
          Chciałam pójść na casting o 13.oo, o 12.oo było rozpoczęcie(chciałam uniknąć
          tłumów). Mój pomysł był spaczony, bo już godzinę po starcie wszyscy sobie
          poszli z powodu małego zainteresowania. Apeluję więc do zainteresowanych, by
          przychodzili jak najszybciej, bo troll ma bardzo podatnych na nudę fotografów.
          • Gość: daisy3 Re: byłam prawie na castingu w Olsztynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 11:19
            czyli na casting moze pzrzyjsc kto chce?z ulicy?czy trzeba wyslac eczesniej
            zgloszenie?
      • dominiqs Re: Castingi z Trollem 01.06.04, 23:24
        mi tez sie nie podoba ze ten konkurs nie jest bardziej rozpowszechniony
        • kamad2 Re: Castingi z Trollem 08.07.04, 11:03
          mam pytanie jak można przesłać zdjecia do redakcji?Formularz już wypełniłam i
          nigdzie nie było wzmianki jak wysyłać zdjęcia.pytam, bo w gazecie pisze, że
          trzeba przesłąć co najmniej 2 zdjecia .
      • Gość: pszczola Re: Castingi z Trollem IP: *.swidman.pl / 213.199.197.* 02.06.04, 23:05
        renia zdjecie fajniutkie ale te ciuszki w co oni cie ubrali :)???
      • Gość: sciemniara Re: Castingi z Trollem IP: *.promax.media.pl 03.06.04, 13:33
        cool.ale czy tylko pełnoletnie laski mogą brac w tym
        udział??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: rudasek Re: Castingi z Trollem IP: *.promax.media.pl 03.06.04, 13:35
          niop masz racje, dlaczego nie ma wiecej slkepów w OSTROWIE WIELKOPOLSKIM
      • Gość: DARIA Re: Castingi z Trollem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.06.04, 21:02
        SUPER . WKOŃCU MAM OKAZJE SIĘ SPRAWDZIĆ .POWINNIŚCIE PODAĆ OD ILU LAT MOŻNA
        UCZESTNICZYĆ . SZKODA ŻE JEST MAŁO TAKICH KASTINGÓW . JA TEŻ NIEMAM TYCH
        SKLEPÓW POD NOSEM MUSZĘ CO TYDZIEŃ BŁAGAĆ RODZICÓW ŻEBY MNIE ZAWIEŻLI (MIESZKAM
        W KONSTANCINIE A TROL JEST W WARSZAWIE ) MOŻE KTOŚ MI POWIE CZY JAK MAM 14 LAT
        TO MOGĘ WZIĄC UDZIAŁ W KASTINGU .
      • Gość: laska Re: Castingi z Trollem IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.06.04, 21:11
        OD ILU LAT MOZNA UCZESTNICZYĆ W KASTINGU
        TROLA ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
        ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
        ??????????
        • conena Re: Castingi z Trollem 05.06.04, 22:28
          od 54 lat.
        • Gość: Anka Re: Castingi z Trollem IP: *.acn.waw.pl 06.06.04, 19:32
          No właśnie od ilu?I czy mają szanse dziewczyny z 160 cm wzrostu?Bo przecież
          zawsze są jeszcze szpilki no nie?
      • Gość: Efka Re: Castingi z Trollem IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.06.04, 13:46
        wiek 14-22 i powyżej 170 wzrostu wystarczylo wejsc na strone trolla :]
      • Gość: marta Re: Castingi z Trollem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.06.04, 22:16
        mam pytanie gdzie mozna przeslac swoje zdjecia do castingu??
      • Gość: Paulinaczka Re: Castingi z Trollem IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.06.04, 16:36
        Wydaje mi się że dziewczęta które mieszkają na Śląsku mają mało tu do gadania:p
        Chodzi mi o to że te konkurst powinny być urządzone we wszystkich sklepach. A i
        że by zmniejszyc nagrode(oczywiście jesli zrobiłoby sie więcej miejsc na
        konkurs)
      • Gość: karolina Re: Castingi z Trollem IP: *.one.pl / *.one.pl 20.06.04, 18:53
        ja jestem nie zadowolona z powodu miejsc tych castingow, ja tez bym wziela
        udzial w nich gdyby odbywaly sie np. w katowicach!!!!!! rozpatrzcie moje
        zdanie..
      • Gość: monika Re: Castingi z Trollem IP: 81.210.11.* 27.06.04, 09:25
        popieram list Izki!TRÓJMIASTO ma sklep Trolla.
        czemu tam nie organizujecie castingów?
        Pomyślćie troche o nas...
      • Gość: Magda Re: Castingi z Trollem IP: *.icpnet.pl 28.06.04, 14:08
        Przepraszam!Limit wieku do 22lat-abstrakcja!Modelka tego miesiaca zostala Anita
        Szymczak,ktora jest starsza!Wiem to,bo ja znam!
      • Gość: Ala Re: Castingi z Trollem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 22:49
        Dlaczego nie ma sklepu Trolla we Wrocławiu, Wałbrzychu ?
      • Gość: Sonia Re: Castingi z Trollem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:27
        Hmmm..a dlaczego nie w Warszawie? Chętnie skorzystałabym z zabawy.
      • Gość: monika Re: Castingi z Trollem IP: *.punkt.pl 06.07.04, 11:45
        a dlaczego niby mają wziąśc udział dzieczyny któe mają powyzwj 170 cm wzrostu
        to nie fer. widze na miescie duzo zgrabniejsze i ładniejsze dziewczyny niz te z
        gazet a wcale nie mają tych 170 cm wzrostu!!!!
      • Gość: Justyna Re: Castingi z Trollem IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 12.07.04, 18:51
        Ciekawe czy też maja szanse te dziewczyny przy kosci?! eheh
      • Gość: karolaaa Re: Castingi z Trollem IP: *.chello.pl 19.07.04, 18:08
        siemano. na terenie trojmiasta jest troll, ale tam juz odbyl sie ten
        casting... i zeby sie nie chwalic to w za pare dni jade do warszawy na
        sesje :P! pozdrawiam
      • Gość: Alicja Re: Castingi z Trollem IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.04, 17:53
        szkoda ze nie ma castingów na terenie trójmiasta!!!To nie fair!!
      • Gość: Bunia Re: Castingi z Trollem IP: *.ols.vectranet.pl 24.07.04, 17:09
        byłam dzisiaj na castingu w Olsztynie- nie było źle ale spodziewałam się czegoś
        innego... teraz tydzień czekania- a może akurat mi się uda:)
        • Gość: daisy3 Re: Castingi z Trollem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 10:45
          hej, mam pytanie, czy wczesniej wysylalas to cale zgloszenie, czy poprostu tam
          poszlas?bo juz sie pogubilam, oni zapraszaja wybrane osoby?no i jeszcze..duza
          byla konkurencja?duzo lasek?dzieki!!odpisz proszepozdrwim
      • Gość: madzia Re: Castingi z Trollem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:03
        Mam takie pytania co do castingu w Krakowie. A mianowicie... W jakim wieku
        dziewczęta mogą zgłaszać się na taki casting? Aby wziąć w nim udział czy
        potrzeba wiedziec coś jeszcze? Prosze o odp!!! Pozdrawiam...
      • Gość: daisy3 Castingi z Trollem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 10:40
        mam pytanie?czy na castingi trola moze przyjsc kazdy??czy najpierw trzeba
        wyslac zgloszenie??bo nie wiem czy akcja "casting z trolem"i "zostan modelka
        avanti" to dwa rozne konkursy?czy jeden?
      • Gość: :) Re: Castingi z Trollem IP: *.bait.pl / *.bait.pl 06.08.04, 15:13
        a dlaczego castingów nie ma w wawie??
      • Gość: Ana Re: Castingi z Trollem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 01:14
        Zupelnie bez sensu! dlaczego nie ma castingu w Warszawie?! przeciez to
        stolica!!!
      • Gość: Agnieszka Re: Castingi z Trollem IP: *.gorzow.mm.pl 13.08.04, 19:43
        dlaczego castingi są organizowane tylko w kilka miastach w Polsce????Uwazam ze
        powinny byc w kazdym mieście w którym jest TROLL!!!!!!!!TO NIE FER A TROLL MA U
        MNIE WIELKIEGO MINUSA!!!!!-----------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka