Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JAK POKONAC SAMOTNOSC???

IP: *.ex.ac.uk / *.ex.ac.uk 30.05.04, 17:15
    cze kochane moje
    jestem sam w obcym kraju i nie mam przyjaciol ani znajomych i szaleje z
    rozpaczy.starsznie tesknie do mojego chlopaka, ktory za 2 tyg, przyjedzie. nie
    wiem co z soba zrobic.. czym sie zajac...jak wypelnic pustke...jak nie myslec
    tylko o ukochany i nie wylewac morza lez... chyba jesetm przypadek calkowicie
    beznadziejny...
    czasem mam wrazenie ze popadam w jakos chorobe psychiczno
    serdecznie pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: donald duck Re: JAK POKONAC SAMOTNOSC??? IP: 194.223.152.* 30.05.04, 17:27
        To raczej nie jest normalne, ale roznie ludzie znoasz emigracja. Sprobuj
        znalezc jakiegos polskiego psychologa/lekarza, jezeli mieszkasz w Londynie to
        nie sadze zeby byl to problem.
        • Gość: samotniczka Re: JAK POKONAC SAMOTNOSC??? IP: *.ex.ac.uk / *.ex.ac.uk 30.05.04, 19:34
          kochany/a
          niestety nie jestem w londynie gdybym tam byla to polakow jest mnostwo i nie
          bylabym sama.
          • Gość: donald duck Re: JAK POKONAC SAMOTNOSC??? IP: 194.223.152.* 30.05.04, 20:32
            To nie jest odpowiednie forum na szukanie pomocy. Sprobuj na forum : zdrowie
            kobiety, psychologia.
            Odpisalam ci dlatego, ze kiedys wyladowalam na innym kontynencie sama jak palec
            zdana tylko i wylacznie na siebie.
            Masz sporo mozliwosci, albo sprobujesz sama z tym powalczyc, albo wracaj do
            Polski, albo jedz do Londynu na konsultacje z polskim specjalista, jezeli znasz
            swietnie ang, to sprobuj w Devon znezc specjaliste itd...
      • mon.dan Re: JAK POKONAC SAMOTNOSC??? 30.05.04, 19:48
        oj coś na gazecie.pl czytałam o samotności, nawet mi sie podobało. skoro ciężko
        tam o towarzystwo, to może podejmij wyzwanie i czerp z tej samotności nauki.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka