Gość: j IP: *.pl / *.pl 02.06.04, 22:28 jak kokietowac panow?jakie zachowanie,jaki ubior i wyglad przyciaga mezczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola Re: kokieteria IP: *.76.classcom.pl 02.06.04, 22:40 To zależy jakiego faceta chce się kokietować. Mężczyźni z klasą nie lubią przesady.Makijaż delikatny, błyszczyki stanowczo się podobają!Podwinięte rzęsy, skóra lekko opalona a nie uwędzona w solarium.Zwiewne sukienki, spódniczki, odsłonięte stopy, długie włosy, choćto już często kwestia indywidualnych gustów panów. Odpowiedz Link Zgłoś
michalina121 Re: kokieteria 03.06.04, 07:22 fakt - kazdy ma inny gust - znam mężczyznę - baaaardzo mily - a ogląda się za wszyyystkimi panienkami, które lekko mówiąc nie są zbyt zadbane ( nie mówię o urodzie tylko o ogólnym zadbaniu - włosy, ręce, stopy itp) uwielbia zapyziałe "krzaczary" i najlepiej, żeby były głosne, zwracające na siebie uwagę i ogólnie miały mało inteligentny wyraz twarzy" przed takimi poprostu rozkwita - Odpowiedz Link Zgłoś
energeia Re: kokieteria 03.06.04, 10:19 Co oznacza slowo "krzaczary" ??? Prosze o wyjasnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASASD Re: kokieteria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 09:30 NIEKTÓRZY PANOWIE WOLA DZIEWCZYNY W SPODNIACH I ADIDASACH BO SĄ HOMOSEKSUALISTAMI Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza zakład 03.06.04, 12:54 że "gość j" to nasz/a ulubiony/a trampek? Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: kokieteria 03.06.04, 15:57 inni z kolei mają niezdrową obsesję na punkcie obojętnie jakich spódnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalumpek Re: kokieteria IP: 217.13.182.* 03.06.04, 16:12 raz sie wpisze tak zeby widziec wpisy kolezanki kochanicy na fkobieta odpisalam ale tu tez moge , nie wiem czy paranoje mozna leczyc!!! masz racje blinski ja pisze z austriackich ip a kochanice wnerwia ze ja ignoruje teraz dalam jej troche pozywki.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: kokieteria 03.06.04, 17:03 Gość portalu: tralalumpek napisał(a): > raz sie wpisze tak zeby widziec wpisy kolezanki kochanicy > na fkobieta odpisalam ale tu tez moge , > nie wiem czy paranoje mozna leczyc!!! > Mozna.Z toba trampek natomiast gorzej - nie ma prochów ani terapii leczących chamstwo. I wypadłaś ze swojej roli Wielkiej Pani z Wiednia - gadasz jak baba bazarowa handlujaca starymi skarpetkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inezja Re: kokieteria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 18:33 Czasem to ciezko powiedziec, ja mysle, ze tu nie chodzi o konkretne ubrania i konkretny rodzaj makijazu (choc wielu panow ceni po prostu naturalnosc-w wolnym tlumaczeniu french manicure i makijaz tzw.naturalny)...ja na przyklad mojego narzeczonego skolowalam tym, ze mogl ze mna pogadac na kazdy temat i tym ze nie wystraszylam sie jego apodyktycznych krewnych...:) Odpowiedz Link Zgłoś