Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    20.12.11, 14:21
    Witam

Będąc ostatnio w galeriach po prezenty zauważyłam, że są już przeceny. I mam pytanie warto teraz już kupować czy jeszcze przeczekać, będą niższe ceny?
    Jeżeli poczekać to lepiej wyruszyć między świętami a sylwestrem czy się wstrzymać do stycznia?

Pzdr
    Obserwuj wątek
      • oleandra20 Re: Przeceny 20.12.11, 15:04
        a nie ma "oficjalnego" rozpoczecia poswiatecznej wyprzedazy? w Madrycie np. w tym roku zaczynaja sie juz 1 stycznia, a koncza 31 marca i kazdy sklep musi miec to zaznaczone w widocznym miejscu. zazwyczaj zaczynaja sie 7 stycznia ale w tym roku je przyspieszyli, pewnie ze wzgledu na kryzys. w kazdym razie sklepy nie moga robic oficjalnej wyprzedazy przed tym terminem, jest to ustalone przez lokalne prawo.
      • ciastko_z_kota Re: Przeceny 22.12.11, 22:12
        daruj sobie ten spam
      • s_0_s Re: Przeceny 28.12.11, 21:02
        jak chcesz... warto od razu - choc sa male%% to jednak wiekszy wybor i rozmiarowka.. pozniej - jak juz w koncu bedzie - 70% to wszystko bedzie przebrane i trzeba liczyc na fuxa.

ja ostatnio kupilam (przed swietami) mnostwo fajnej bizuterii w sOliverze dla kuzynek pod choinke... bo byla (jest?) fajna promocja.... ale zapomnialam o sobie... wiec poszlam teraz... a szczescie ta bransoletka i wisior ktore chcialam jeszcze byly ale z olbrzymiego wieszaka zostalo zaledwie pare sztuk
        • magdziorek8 Re: Przeceny 30.12.11, 00:06
          Część sklepów organizuje duże obniżki przed świętami.ale po świętach są z reguły jeszcze większe obniżki i przeceny. Po świętach po podobno najlepszy czas na kupowanie sobie spóźnionych prezentów. radzę Ci teraz się wybrać na shopping po sklepach z ubraniami. Sama ostatnio upolowałam fajne okazje, warto było poczekać.;)
      • mechantloup Re: Przeceny 31.12.11, 14:45
        Teraz masz szansę na swój rozmiar, zwłaszcza jeśli kupujesz w Zarze, H&M czy innych obleganych sieciówkach. Przeceny jeszcze nie powalają, ale widziałam botki w Zarze przecenione z 329zł na 199zł. Sama w Promodzie kupiłam żakiet za 50,25 zł (ze 189zł), więc czasem i 70% w dół się trafi.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka