sarna3 18.01.12, 13:39 Jak w temacie, które kalosze wybrać? Kalosze1 czy te Kalosze2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bakali Re: Kalosze - które wybrać 18.01.12, 14:21 Za taką cenę żadne. Ale ładniejsze są pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kalosze - które wybrać 18.01.12, 14:26 iść do deichmanna i kupić coś tańszego, albo pierwsze, aczkolwiek gumiaki za tę cenę to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: Kalosze - które wybrać 18.01.12, 14:33 Z tych - nr 2, ale 5 stow za kalosze...no nie wiem... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmekelevra Re: Kalosze - które wybrać 18.01.12, 16:38 Obie pary są po prostu brzydkie. W dodatku wydawanie 500 złotych na buty z gumy wydaje mi się dość zabawne :) Odpowiedz Link Zgłoś
madame_irons Re: Kalosze - które wybrać 18.01.12, 16:44 Te 3...Hunter ma wiele fajnych modeli, ale te pokazane przez Ciebie, się do nich nie zaliczają. Pierwszy model, nawet z chudziutkiej łydki wizualnie tworzy bulwę (jeśli ich nie przymierzałaś, wystarczy sobie wygooglować). Te drugie na nodze prezentują się lepiej (nie zniekształcają jej), ale ja nie cierpię tego typu zdobień na gumiakach (wygląda to tandetnie) Odpowiedz Link Zgłoś
violii2 Re: Kalosze - które wybrać 18.01.12, 23:10 juz tak nie placzcie,ze drogie. pozatym to stare modele ktore sa w niektorych miejscach poprzeceniane. wybierz sobie te ktore Ci sie podobaja najbardziej. Ja bym wziela te pierwsze bo te zlote dodatki to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś