tequilkuk 14.03.12, 20:45 Dziewczyny czy ktoras z was kojarzy te buty Bershki? Czy to aktualna kolekcja (do nabycia :))) czy jakis starszy model? majasablewskablog.pl/index.php?m=t&id=104 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kol.3 Re: Buty Sablewskiej 17.03.12, 07:30 Bidula wygląda ja w obuwiu ortopedycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
julia-1989 Re: Buty Sablewskiej 17.03.12, 09:39 Świetne! kolor, fason:)ale nie widziałam ich jeszcze w żadnym sklepie... Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.stefanowicz Re: Buty Sablewskiej 17.03.12, 13:32 wątpię aby były to buty z Bershki... Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Buty Sablewskiej 17.03.12, 13:52 Tak podala we wczesniejszym wpisie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Buty Sablewskiej 17.03.12, 13:59 No juz doczytalam ze te inne na zdjeciu sa z Bershki :) Czy ktos kojarzy te buty zatem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Buty Sablewskiej 18.03.12, 02:12 No i chyba wiem. Jeffrey Campbell K2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: Buty Sablewskiej 21.03.12, 20:13 Bony, ten blog to po prostu reklama Rimmela. Maja ma pewnie w kontrakcie zapis o "dyskretnym" przemycaniu informacji reklamowych.. "WAKE ME UP zyskuje coraz więcej zwolenników. Dzisiaj zadzwoniła do mnie moja mama i mówi "Majusia wypróbowałam ten nowy podkład z pomarańczową zakrętką, jest rewelacyjny, przywieziesz mi drugi..?:)". Zupełnie mnie to nie dziwi, bo ja sama jestem uzależniona od tego energetyzującego produktu. Długo nie mogłam dobrać podkładu na co dzień, bo lubię kiedy podkład dopasowuje się do skóry jednocześnie ją wyrównując. Jestem kompletną, upierdliwą estetką, a więc zwracam uwagę na opakowanie i żeby jeszcze tego było mało, dla mnie podkład musi mieć minerały i filtr przeciwsłoneczny. Dlatego w WAKE ME UP zakochałam się od pierwszego wejrzenia i... użycia oczywiście. Dodatkowo cieszy mnie fakt, że WAKE ME UP to nie tylko mój numer 1, a po mailach i komentarzach czuję, że to NASZ numer 1." helllooouuu.. Znając Sablewską to poniżej Estee Lauder nie schodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś