japanunieprzerywalempanieposle 04.04.12, 17:34 jaka jest rozmiarowka. stanadrdowa czy zawyzona lub zanizona ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alessia27 Re: tamaris, marco tozzi 04.04.12, 18:44 japanunieprzerywalempanieposle napisała: > jaka jest rozmiarowka. stanadrdowa czy zawyzona lub zanizona ? Tamaris wypada calkiem normalnie.Mam sporo ich butow zimowych i letnich i wiosennych wszystkie w takim samym rozmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: tamaris, marco tozzi 04.04.12, 19:49 a ja się kiedyś przymierzałam i wąskie były. Rieker 40, geox 40, berkemann 40, ecco 40 (choć ostatnio próbowałam kupić i były wąskawe), a tamarisy były jakieś małe i wąskie. Odpowiedz Link Zgłoś
julia-1989 Re: tamaris, marco tozzi 05.04.12, 11:52 Według mnie w Tamaris normalnie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: tamaris, marco tozzi 08.04.12, 21:32 alpepe napisała: > a ja się kiedyś przymierzałam i wąskie były. Rieker 40, geox 40, berkemann 40, > ecco 40 (choć ostatnio próbowałam kupić i były wąskawe), a tamarisy były jakieś > małe i wąskie. 40 to kopyto ja ma standard 38 piekna waziutka wiec nie posiadam innych butow niz 38. Rieker to buty 50+, sa wygodne bo mierzylam ... geox nosi moj syn ... sa fajne ale tez 38 dla mnie wypadaja. berkemann 70+ ecco mnie sie nie podobaja (chodzi o balleriny) Ja nosze Tamaris lub Caprice calorocznie plus na zime moje ukochane sorel (sorelki mam o cale dwa numery wieksze bo kupilam 40 i mam je dobre ale to ze wzgledu na to ze w bucie jest jeszcze jeden but i wypadaja znacznie mniejsze) Odpowiedz Link Zgłoś
rocambolesca Re: tamaris, marco tozzi 09.04.12, 15:02 Mam 2 pary Marco Tozzi i są imho lekko zaniżone. Tamaris na odwrót, zawyżone. Miałam czółenka 38 które mi kłapały, więc mając 38 i pół 39 innego producenta, to Tamaris kupuję 38 albo i 37. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: tamaris, marco tozzi 11.04.12, 09:52 nasze posty zostaly usuniete !!! Skandal !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: tamaris, marco tozzi 11.04.12, 12:05 No właśnie widzę, że cenzurują posty. W jakich czasach my żyjemy?? Nie ma wolności słowa czy co? Dlaczego w takim razie nie usuwają wrednych wpisów alpepe, której zresztą dotyczyła ta cala usunięta konwersacja!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś