Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Butów szukam

10.08.12, 12:57
    tego typu,
    brązowe i odwijane ;]
    Najlepiej w Waw, ale może być PL sklep internetowy

www.dsw.com/shoe/madden+girl+zorrba+boot?prodId=249028&cm_mmc=affil-_-Polyvore-_-main-_-main
    jak by się komuś w oko rzuciły podobne to będę wdzięczna za namiary
    ;]
    Obserwuj wątek
      • lejdi35 Re: Butów szukam 10.08.12, 19:38
        akurat te twoje zalinklowane brzydkie,chociaz bardzo lubie ten fason...wszędzie teraz pełno takiego typu obuwia,dziwne że masz problem i prosisz o pomoc na forum,hehehehe.
        • disa Re: Butów szukam 11.08.12, 12:33
          Jeśli wszędzie widzisz takie czekoladowe buty, odwijane z fajnym materiałem w środku to zalinkuj mi proszę sklep internetowy, albo podaj adres sklepu stacjonarnego w Waw - skoro wszędzie je widzisz ;]

Przyznam się, że za bardzo nie mam czasu biegać po sklepach, a w GMokotów, BlueCity i Promenadzie nie widziałam.
        • jaszczur.ka_87 Re: Butów szukam 14.08.12, 16:29
          A jak nazywają się te buty? Chętnie bym poszperała w necie za jakimiś ciekawymi...
          • disa Re: Butów szukam 14.08.12, 17:20
            widnieją pod nazwami:
            styblety
            workery
            + militarne

znalazłam na allegro odwijane z fajnym materiałem w środki, są wygodne, ale nie są skórzane -potrzebowałam na juz więc uznałam, że za 50zł na weekend będą. Jednak są tak fajne, ze planuje chodzić w nich do ludzi ;]
      • natkajezewska Re: Butów szukam 10.09.12, 00:12
        Ten fason jest w każdym sklepie obuwniczym, dziwne że nie możesz znaleźć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka