Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

buty heavy duty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 19:16
    miałyście kiedys buty tej firmy? są to dobre i trwałe buty czy rozlecą sie po
    dwóch miesiącach? mam zamiar je kupić ale nie miałam z nimi nic wcześniej do
    czynienia więc proszę o radę, warto kupić?
    Obserwuj wątek
      • Gość: m Re: buty heavy duty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 20:10
        ja mam dwie pary, jedną sprzed dwóch lat, jedną z bieżącej linii, na trwałość
        nie narzekam. Natomiast mają jakieś takie gumowane wnętrza, więc latem stopa
        się męczy i strasznie poci. Ale w tym roku chyba można już zapomnieć o lecie :(
        • Gość: winyl Re: buty heavy duty IP: *.chello.pl 16.07.04, 19:21
          mam "kaczorki" hadeka i poza przytartą podeszwą nie chcą się rozwalić a mają
          już 4,5 roczku (oczywiście inne buty też posiadam ;-) )także polecam
      • solaris87 Re: buty heavy duty 05.07.04, 22:13
        mam glany tej firmy i nie narzekam, mowiac szczerze jestem nawet bardzo
        zadowolona... mam rowniez zdidaski z kolekcji przed dwoch lat - sa trwale,
        nadal w nich chodze, przezyly dwa upalne lata bez szwanku dla moich stop.. wiec
        moze zalezy od modelu...

jedyny minus jest to, ze na poczatku, szczegolnie te kolorowe (ja mialam np.
        czerwone) troszke farbowaly skarpetki ;p

pozdr.
      • Gość: marcela Re: buty heavy duty IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:28
        www.heavyduty.pl/site/pl/
        mam takie.. sa ok, chociaz rzeczywiscie na upał sandałki nike`a sa the best!
        • Gość: Ajza Re: buty heavy duty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:44
          dzieki za odpowiedzi, przekonałyście mnie. miałama wątpliwośći bo jednak 220
          złotych piechotą nie chodzi.
      • Gość: Anusia Re: buty heavy duty IP: 217.153.18.* 06.07.04, 10:08
        mam ja i moj niemąż - lubimy bardzo. polecam:-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka