Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    03.11.12, 16:17
    Hej,

czy macie jakieś doświadczenia z marką COS? Podoba mi się wzornictwo, taka totalna prostota, do tego materiały wydają się być dobrej jakości. Jak z wysyłką, jak z rozmiarami, ktokolwiek widział, ktokolwiek wie?
    Obserwuj wątek
      • z.pasternakiem Re: COS 04.11.12, 15:01
        Warszawa, Mysia 3
        • kalinan Re: COS 04.11.12, 15:29
          Ładne ubrania , sledze asortyment sklepu on line od bardzo dawna ,
          ostatnio zachwyciła mnie sukienka w kolorze burgund , niestety nie zdążyłam z zakupem bo rozmiarówka została wyprzedana.
      • siog Re: COS 04.11.12, 22:38
        kiedys kupowalam duzo, wielbialam COS. Teraz mniej lub wcale. Ich dyrektor kreatywna odeszla do Banana rep chyba lub Gap i niestety widac ze jest gorzej. poza tym oni wchodza na coraz wiecej rynkow i wiecej ubran sztampuja wiec tez to na minus. szkoda...bo bardzo lubilam
        • gris_gris Re: COS 06.11.12, 12:41
          Ich dyrektor krea
          > tywna odeszla do Banana rep chyba lub Gap i niestety widac ze jest gorzej.

Ach, to dlatego tak sie zmienilo! Myslalam, ze to mnie sie gust zmienil albo ze sie nie znam :) Nadal moge tam cos znalezc, ale jednak jest inaczej. Nie robilam tam czesto zakupow, bo tylko pare lat temu mieszkalam w miescie z COS, ale w tym roku kupilam pare rzeczy online i wiekszosc odeslalam, a teraz znow mieszkam kolo COS i czasem chodze. Plaszcze sa zreszta piekne.
          • anka33_online Re: COS 06.11.12, 13:01
            A co się konkretnie zmieniło? Wchodziłam na ich strone www i zmian nie widzę. A w stacjonarnym dawno nie byłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka