Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

sukienka na studniówkę

22.11.12, 13:55
    Hej dziewczyny! Jakie macie pomysły na sukienkę na studniówkę??Ja myslałam o sukience bombce z dekoltem na plecach.Co sądzicie o tej? www.mosquito-sklep.pl/sukienki/1721-klasyczna-sukienka-bombka.html
    Obserwuj wątek
      • gingerlatte Re: sukienka na studniówkę 22.11.12, 15:16
        Jak dla mnie super :) I cena zachęca :)
        • aqua48 Re: sukienka na studniówkę 22.11.12, 15:19
          Cena ok, 100% poliestru gwarantuje spływanie potem po pierwszych pięciu tańcach i zapaszek przez cały wieczór...
          • marian_malek Re: sukienka na studniówkę 22.11.12, 16:19
            wlasnie, mnie taki zapach odstrasza, nie zatanczylbym z toba wiecej niz do czwartego tanca, poza tym do twojej figury taka sukienka nie pasuje, poprostu pogrubi cie
      • kbjsht Re: sukienka na studniówkę 23.11.12, 14:13
        wszystko zależy od tego jaką masz figurę, ja kupowałam np z asos i byłam zadowolona :)
        asos.com , polecam;)
        • ewa_8_9 Re: sukienka na studniówkę 23.11.12, 15:24
          W oko wpadły mi jeszcze takie,ale nie wiem czy pasują na studniówkę czy bardziej na sylwestra....
          www.mosquito-sklep.pl/sukienki/1717--sukienka-z-dekoltem-na-plecach-asymetryczny-dol.html
          www.mosquito-sklep.pl/sukienki/1718-welurowa-sukienka-z-rekawami-w-roze.html
          • kbjsht Re: sukienka na studniówkę 28.11.12, 12:51
            trochę mało eleganckie, musialabyś powymyślać jakieś solidne dodatki, żeby to przeszło ;)
            jeszcze ta pierwsza nawet niezła, ale mimo wszystko welur chyba słabo pasuje :)
        • czuczi666 Re: sukienka na studniówkę 05.01.13, 19:01
          A słyszeliscie o MO.YA fashion? Koleżanka pracuje w agencji modelek i mówiła ze oni niedługo dopiero ruszają z kolekcja sukienek. Coś ktoś o nich słyszał?
      • headvig Re: sukienka na studniówkę 23.11.12, 16:20
        jakoś nie podoba mi się żadna z tych sukienek :)
      • 42andzia [...] 26.11.12, 10:34
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • markos89 [...] 26.11.12, 23:03
        • markos89 [...] 26.11.12, 23:06
      • tosi.a11 [...] 27.11.12, 17:39
      • anka33_online Re: sukienka na studniówkę 28.11.12, 22:10
        Jakieś takie strasznie marne i biedne te sukienki. Jeżeli nie zależy ci zbytnio na wyglądzie to bierz. Ale poliester to raczej niedobre rozwiązanie na wieczór taneczny:)
      • argentea Re: sukienka na studniówkę 29.11.12, 11:25
        Zamówiłam kiedyś w tym sklepie marynarkę i cóż - na zdjęciach wyglądała o wiele lepiej niż w rzeczywistości. Jak chcesz coś w tym stylu, to idź do Orsaya, dotknij i przymierz.
        • gaga-sie Re: sukienka na studniówkę 29.11.12, 13:36
          Ale chyba właśnie o to chodzi,że tylko i wyłącznie w tym sklepie....
      • jabetka Re: sukienka na studniówkę 29.11.12, 20:58
        Ja Ci powiem tak, te sukienki nie nadaja sie na 100-ke po pierwsze dlatego że to wyjatkowy BAL a na bale zakłąda sie raczej długie suknie, po drugi etakie krotkei kiecki zalozysz jeszcze na disco, wesele i cala mase innych imprez. Dlatego warto na 100-ke wybrac cos eleganckiego żeby kolega zaparlo dech a nie rozbierac si ei robic z siebie l******** na jedna noc;) jest na prawde cala masa slicznych sukni , zawsze mozesz uszyc u krawcowej i gwarantuje ci ze wyjdzie taniej niz w sklepie. na necie jest sporo sukienek, na aukcjach internetowych sporo uzywanych 1 raz znajdziesz w rewelacyjnej cenie. takze polecam przemysl jeszcze raz decyzje o kupnie krotkiej sukienki :)
      • markos89 [...] 29.11.12, 22:18
        • lejdi35 Re: sukienka na studniówkę 30.11.12, 06:00
          Naprawdę chcesz na Studniówkę założyc cos takiego?Zalinkowane sukienki bardzo mi się nie podobaja,sa tanie,tandetne,a Studniowka to impreza gdzie wypada wyglądać z klasą.Pokazane sukienki wg mnie na żadna okazje się nie nadaja,są zwyczajnie brzydkie,i raczej żadna bizuteria i dodatki nic nie zmienią.Przede wszystkim sa za krótkie.
          • saszanasza Re: sukienka na studniówkę 05.01.13, 23:22
            Ale bardzo dużo zależy od figury. Mnie się podoba ta:www.edsuknie.pl/amarii,id97.html
            Ta: www.edsuknie.pl/estelle,id409.html , www.edsuknie.pl/fiorenza2,id392.html www.edsuknie.pl/jovite,id411.html a przynajmniej ich krój bo nie jestem pewna czy nie są za wyjątkiem tej ostatniej zbyt "finezyjne" jak na studniówkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka