Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

RUBBER DUCK

12.12.12, 12:43
    Kupiłam dwa dni temu śniegowce rubber duck - dokładnie takie: www.sklep.hegos.eu/produkty/1349,rubber_duck.html Byłabym wdzięczna za opinie użytkowniczek butów tej firmy. Czy rzecywiście są ciepłe na mrozy i nie przemiękają? Jakoś nie mam do końca przekonania czy to dobry zakup??? Może jeszcze je zwrócę? Kochani pomóżcie mi rozwiać wątpliwości.
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: RUBBER DUCK 12.12.12, 14:09
        sto euro za relaksy nie dałabym.
        • aldonus Re: RUBBER DUCK 12.12.12, 18:50
          mam już 3 lata, model chyba identyczny. najcieplejsze moje buty. nie przemakają, a przetestowane solidnie, bo noszę głównie na spacery z psem czyli dłuuugie brnięcie w wysokim śniegu. nie wyobrażam już sobie zim bez nich.
          • alessia27 Re: RUBBER DUCK 13.12.12, 09:51
            strasznie brzydkie sa...
            • alessia27 Re: RUBBER DUCK 13.12.12, 09:52
              te sa napewno cieple i wygladaja ciekawiej...

www.sklep.hegos.eu/produkty/3275,sorel_-_joan_of_arctic_l.metal.html
              Wypadaja nardzo male trzeba je kupic 2 rozmiary wieksze.
              • anias34 [...] 14.12.12, 08:56
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • amra24 Re: RUBBER DUCK 13.12.12, 10:34
        Mam identyczne- kupione 3 lata temu. Słuza mi do tej pory. Sa bardzo cieple i nie przemakaja. Naleze do zmarzluchów i na prawde to jest jedne z najcieplejszych butów, jakie mam. Moze nie pasuja do kazdej stylizacji, ale wychodzac na mroz mam w nosie to, czy buty pasuja mi do reszty ubioru. Ma byc cieplo i wygodnie. Oprocz tego, ze takie sa- nie slizgam sie w nich idac po zmarznietym sniegu.
        Posiadam tez model zapinany na rzep i do wysokosci kostki. TEz sa dobre, ale jednak w dluzszych jest zdecydowanie cieplej. Jedyna wada jaka moglabym wskazac jest to, ze podeszwa, ktora jest zrobiona z takiej pianki w kolorze bialym, szybko sie brudzi i nijak tego nie moge doczyscic.
        Milego noszenia!
        • anias34 Re: RUBBER DUCK 14.12.12, 08:58
          Na pewno sa to dobre buty na snieg,mróz.Z tego co wiem,sa ciepłe i super sie noszą.Nie mój styl,bo ie potrzebuje takiego ciepłego obuwia.Ale gdybym potrzebowała,kupiłabym.Lepsze na pewno od Emu i UGG.
          • soni.zp Re: RUBBER DUCK 14.12.12, 11:04
            Dziękuję za opinię. Miałam EMU 2 pary i jedną byłam naprawdę rozczarowana, poza tym strasznie się rozciągają - rozbijają i musiałam ratować się grubymi wkładkami. Nie kupie juz więcej emu!
            • lejdi35 Re: RUBBER DUCK 14.12.12, 11:27
              zgadzam się co do emu.Beznadziejnie sie deformuja , brzydko wygladaja,nadaja sie jedynie do łazenia po domu jka ktos ma duza chatę słabo ogrzewaną;-))

te zalinkowane buty sa fajne,może nie piekne,ale na sroga zimę na pewno zdadza egzain

no i z pewnoscią o klasęlepiej sie prezentuja niż te kłapciowate emu.
            • maitresse.d.un.francais od emu akurat to wszystko jest lepsze 14.12.12, 15:38
      • soni.zp Re: RUBBER DUCK 13.12.12, 18:27
        Dziękuję za opinie - decyzję już podjęłam !!!! ZAMYKAM TEMAT.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka