Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jackpot & cottonfield

12.07.04, 17:56
    ...lubicie? ja owszem, szczegolnie w okresie przecen ;). i musze przyznac, ze
    z zadnej z rzeczy, ktore nabylam w jackpocie na przestrzeni ostatnich 4 lat,
    nie zrobila sie jak dotad tzw. szmata. ciuchy dobrej jakosci i proste, ale
    fajne wzornictwo - to lubie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: tralalumpek Re: jackpot & cottonfield IP: 217.13.182.* 12.07.04, 19:19
        tez mam od wielu, wielu lat w "programie" , rzeczy rzeczywiscie sie dobrze
        trzymaja
        • soulbrother Re: jackpot & cottonfield 12.07.04, 19:51
          Sorry, ale ubrania z Cottonfieldu to jedna wielka pomyłka:
          a) koszulki polo spierają się po 2 miesiącach,
          B) sztruksy po jednym sezonei sie scierają,
          c) bawełniane koszule są tragiczne pod względme jakosci,
          d) ceny mają trochę za wysokie, w porównaniu do jakości, którą prezentują...
          • tralalumpek Re: jackpot & cottonfield 12.07.04, 19:56
            zaczelam kupowac rzeczy tej firmy na poczatku lat 90 i niektore mam do tej pory
            i wygladaja dalej znakomicie
            moze ma znaczenie kraj gdzie sie te rzeczy kupuje?
            mam np suknie lniana, niebieska, po 1 praniu kolor sie lekko spral ale potem
            zostala taka sama jest fantastyczna pomimo swoich chyba 10 lat!
            nie wspomne o kurtkach np. ktore raczej zanim sie zuzyja staja sie po prostu
            prehistoria....
            • lunalovelight Re: jackpot & cottonfield 12.07.04, 20:33
              popieram.
              ciuchy nie do zdarcia. najbardziej 'podziwiam' swoja jedwabna spodnice, ktora
              nadal wyglada jak w dniu zakupu.
          • lunalovelight Re: jackpot & cottonfield 12.07.04, 19:58
            mowisz o ciuchach meskich?
            • Gość: ewa Re: jackpot & cottonfield IP: *.acn.pl 12.07.04, 20:29
              Tez uważam, że ciuchy w J&C są dobrej jakości. Są wręcz nie do zdarcia (przy
              normalnym użytkowaniu:). Lubię ich materiały i wzornictwo. Żałuje tylko, że nie
              we wszystkich ich sklepach są te same rzeczy. Uważam, że w W-wie najsłabiej
              zaopatrzony sklep mają w Galerii Mokotów.
              • lunalovelight Re: jackpot & cottonfield 12.07.04, 20:34
                ja lubie ten przy Nowym Swiecie i ten egzystujacy przy Trafficu :).
              • miska_malcova Re: jackpot & cottonfield 12.07.04, 20:35
                rzadko tam kupuje, bo niestety są drodzy, ale mam kilka rzeczy, które po 5
                latach nadal wyglądaja świetnie
                • lunalovelight Re: jackpot & cottonfield 12.07.04, 20:38
                  i chyba w ich przypadku ceny odpowiadaja jakosci, wiec warto czasem wydac troche
                  wiecej, przynajmniej rzeczy od nich po 2 praniach nie zasialaja armii scierek w
                  domu :).
                  • Gość: Kiddo Re: jackpot & cottonfield IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 21:51
                    kurcze!! Ja tez tak uważam, ze za jakość trzeba zapłacić. Ja tam zamiast 10
                    akrylowych sweterków (nie znosze!!!) wole mieć jeden, ale za to z dziewiczej
                    szetlandzkiej wełny. Jackpot - świetny sklep. Tyle, że oczywiście zawsze warto
                    poczekać na wyprzedaże - z tym sie nie kłóce:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka