ach_dama_byc_z_kanady 23.02.13, 03:16 Tuz tuz Oskary :) bedzie na co popatrzec - Red Carpet gala przed, w co kto sie ubral, i lista najlepiej ubranych i najgorzej 2013. Ciekawe kto komu zaplaci zeby zalozyl jego wlasnie ciuch :) Lubie, a wy? Minnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ach_dama_byc_z_kanady Re: Oskary.... 23.02.13, 03:20 ps tu fajny watek- co kto powinien zalozyc na Oskary super ciuchy Minnie Odpowiedz Link Zgłoś
kuku-na-muniu8 Re: Oskary.... 01.03.13, 11:48 Przypadkowo dzień po Oscarach oglądałam program w telewizji śniadaniowej na temat kreacji, które pojawiły się na czerwonym dywanie. Powiem, że szału nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka33_online Re: Oskary.... 01.03.13, 12:30 Tak tu niektóre forumowiczki chętnie komentują, oceniają i krytykują kreacje z różnych oficjalnych imprez, a teraz jak jest okazja by skomentować sukienki z Oscarów, to cisza. Bo jakoś milej się jedzie bo rodzimych "celebrytkach"?? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Oskary.... 01.03.13, 12:52 podobała mi się sukienka Nędzniczki i nie rozumiem oburzenia jej Les Nipperables, jak to nazwano. Tylko naszyjnik zbędny. Ogólnie dużo ładnych sukienek i mało kontrowersji. Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja.figowa Re: Oskary.... 11.03.13, 10:21 Tak, toaleta Jennifer przepyszna, ale jak na jej typ swojskiej urody i młodziutki wiek zbyt okazała. Bardziej przypadła mi do gustu ślicznie ułożona i naturalna fryzura. Naszyjnik zarzucony na plecy wypadł całkiem fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Oskary.... 11.03.13, 11:50 anka33_online napisała: > Tak tu niektóre forumowiczki chętnie komentują, oceniają i krytykują kreacje z > różnych oficjalnych imprez, a teraz jak jest okazja by skomentować sukienki z O > scarów, to cisza. > Bo jakoś milej się jedzie bo rodzimych "celebrytkach"?? A co tu komentować? Kobiety ubrane odpowiednio do okazji, nikt nie wyglądał, jakby wyskoczył po marchewkę do warzywniaka, starsze/bardzo dojrzałe panie nie przebrały się za 18latki, ludzie wyglądali na umytych i uczesanych. Czegóż chcieć więcej? :D Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: Oskary.... 01.03.13, 14:23 bo nuda byla straszna. te wyblakle beze i biele jak na jakims zebraniu mody slubnej. Zadna sukienka do mnie nie przemowila:) Odpowiedz Link Zgłoś
opuncja.figowa Re: Oskary.... 11.03.13, 10:12 Zgoda. Tegoroczne kreacje nie powalały. Odznaczały się brakiem kreatywności, prostoty oraz przesadną golizną w górnej partii ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
ach_dama_byc_z_kanady Re: Oskary.... 19.03.13, 04:03 rzeczywscie, nie bylo nic powalajacego. zaczynam doceniac "best" i "worst" -najlepsze i najgorsze, nawet te najgorsze bo przynajmniej jest o czym goraco podyskutowac. Ale w zupelnosci sie zgodze z opinia ze wszyscy super schludni i bijacy blaskiem czystosci. jakby z salonu spa gdzie wszystko lacznie z krawcowa jest- wyszli. po ogladnieciu takiego np Balu Dziennikarza zastanawiam sie czemu polscy celebryci tego nie potrafia - wygladac po prostu czysto i schludnie???? Minnie Odpowiedz Link Zgłoś