Gość: Ladny Gosc IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 20:19 Co powiecie na ta mode Spodnice dla ladnych facetow !!!! Taka moda na zachodzie ssl.kundenserver.de/anderslandinger.com/02_view_kate_en.php3?VID=bKQgeO0qCrrn0868&PID=no&navi=4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ToeToe Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.07.04, 20:21 W Szkocji juz takie nosza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lola Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.client.comcast.net 11.08.04, 03:27 Fajne na imprezke alkoholowa hehehee...mam tylko nadzieje ze faceci nie nosza stringow pod tym czyms :) Odpowiedz Link Zgłoś
destiny01 Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 20:23 Gość portalu: Ladny Gosc napisał(a): > Co powiecie na ta mode na TĘ modę, to raz. A dwa to świat już staje do góry nogami, pudry dla facetów, torebki dla facetów, wosk na nogi dla facetów, a teraz jeszcze kiecki. W głowach się przewraca! Od dobrobytu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladny Gosc Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 20:35 No wiesz destiny01 ze duzo facetow nawet lepiej wyglada od kobiet a dobrobyt byl zawsze na zachodzie Swiat jeszcze sie na lepsze zmieni no widzisz ze faceci moga tez ladnie wygladac tego zadna z was nie powie Ksiaze Anglii Charles tez nosi spodnice no i co swiat tam sie odwrocil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: 82.195.103.* 30.07.04, 20:17 for what needs man to be so handsome??? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 20:27 A dlaczego maxi? Proponuję mini i szpilki,zobaczycie,jak czują się kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: 82.195.103.* 30.07.04, 20:20 Oui, c'est ca. Il faut simplement donner sentir comment c'est........ Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 20:50 hm.. dotychczas jedyne spódnicopodobne coś na facetach (nie licząc szkotów oczywiście) co widziałem to sarongi, ale je się nosi raczej na plaży i składają się z jednego, jedynie zawiniętego w pasie kawałka materiału.. ale to jest dla mnie dziwactwo:) zadarza się, że do różnych wcześniej nie widzianych dziwactw podchodzę bardzo pozytywnie, ale do tego raczej średnio.. ale ciekawe - jak by mi się to już opatrzyło na ulicach, to czy zmieniłbym zdanie? chyba nie:/ Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 20:53 poza tym zdjęcia bardzo sprytnie zrobione - tak to jeszcze ktoś mógłby powiedzieć 'fajne!', tylko jak to będzie wyglądać połączeniu z koszulką, koszulą czy marynarką? co projektant sobie wyobraża za stosowne do noszenia do tego? cięzko mi sobie wyobrazić.. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 20:56 blinski napisał: > poza tym zdjęcia bardzo sprytnie zrobione - tak to jeszcze ktoś mógłby > powiedzieć 'fajne!', tylko jak to będzie wyglądać połączeniu z koszulką, > koszulą czy marynarką? co projektant sobie wyobraża za stosowne do noszenia do > tego? cięzko mi sobie wyobrazić.. > > T-shirt,albo dopasowana bluza? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 21:10 jeśli już cokolwiek, to tak. ale i tak wygląda.. kulawo:) nawet nie tyle mało męsko co.. hm, brakuje mi słowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
destiny01 Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 20:59 To się raczej (na szczęście) nie opatrzy na ulicach, bo normalni faceci tego nie założą, najwyżej te dziwaki, co wczoraj nazywali siebie metro, a dzisiaj techno-seksualnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladny Gosc Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 21:04 Ja nosze bez T-shirts caly czas przebywam na Ibizy jestem najczesciej w Disco Pascha Duzo kobiet chce oddemnie zawsze cos..... Odpowiedz Link Zgłoś
destiny01 Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 21:10 > Duzo kobiet chce oddemnie zawsze cos..... Pewnie pożyczyć spódniczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 21:26 Gość portalu: Ladny Gosc napisał(a): > Ja nosze bez T-shirts > caly czas przebywam na Ibizy gdzie,kolego? > jestem najczesciej w Disco Pascha > > Duzo kobiet chce oddemnie zawsze cos..... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 21:38 kochanica.francuza napisała: > Gość portalu: Ladny Gosc napisał(a): > > > Ja nosze bez T-shirts > > caly czas przebywam na Ibizy > gdzie,kolego? na IBIZIE,ćwoku > > jestem najczesciej w Disco Pascha taaa,wlaśnie wyczytałeś o tym w gazecie... > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiruxx Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 18:06 moda tylko na wszystkodlakobiet.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladny Gosc Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 21:29 Wasze argumenty sa do dupy Widac ze nie macie pojecia co na swiecie sie dzieje pewnie mieszkacie na wsi i musicie krowy doić Ale kobieta moze tylko jedno nuszki szeroko roztawic i lizac lody ze smietanka Odpowiedz Link Zgłoś
destiny01 Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 21:34 Ty chyba masz jakiś kompleks, co? A zakupiłeś już męskie rajstopki? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 21:37 nie tylko gimnazjalistki w lecie się nudzą,gimnazjaliści również... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza do ladnego gościa 24.07.04, 21:36 Zniżę się do twojego poziomu. Zabieraj stąd dupę,seksistowski gówniarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladny Gosc Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 21:31 kochanica.francuza Nawet nie wiedza gdzie IBIZA lezy chyba jestes blondynka ?????CO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 21:47 o stary, ja też lubię gadać o modzie etc., ale ty jesteś naprawdę śmieszny:) z pewną taką powagą i egzaltacją do trendów srendów podchodzisz.. moda - ok, ale żeby tak sztywno do niej podchodzić? trochę luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladny Gosc Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 21:37 Do destiny01 Tak juz zakupilem skad wiesz ??? www.strumpf1.com/levee-popup/leveepopup.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
destiny01 Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 21:41 Gość portalu: Ladny Gosc napisał(a): > Do destiny01 > Tak juz zakupilem skad wiesz ??? > > www.strumpf1.com/levee-popup/leveepopup.shtml lol A ogoliłeś nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladna Gosc Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 21:45 Do destiny01: No pewnie zobacz shapings.com/Merchant/graphics/00000001/alt_img/LEV6100.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ladny Gosc Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.04, 21:47 ok dziewczyny musze juz spadac zycze wam milego pobytu Caluje was Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 21:51 Gość portalu: Ladny Gosc napisał(a): > ok dziewczyny musze juz spadac > zycze wam milego pobytu > > Caluje was a ugryź się w dupe > > Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Co powiecie na ta Mode??? 24.07.04, 21:49 Może jestem zboczona, ale bardzo mi się podoba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.stok.xen.pl 24.07.04, 23:43 pare dni temu wrocilam z Belgii i widzialam tam chlopakow w spodnicy! tylko nie w takich!w ladniejszych np. takiej do kolanka-slicznie mu w niej bylo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Co powiecie na ta Mode??? 25.07.04, 00:34 eirenne napisała: > Może jestem zboczona, ale bardzo mi się podoba:))) No, ja też. Pamiętacie taki teledysk Justyny Steczkowskiej ( nie pamiętam tytułu), gdzie przewijał się długowłosy facet w takiej długiej złotej spódnicy? Strasznie mi się podobał. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sorbet Re: Co powiecie na ta Mode??? 26.07.04, 13:59 Spódnica czy spodnicospodnie to rzeczywisćie "trend" w tym sezonie. Prawd. się nie przyjmie. z pokazu Dior Homme (jesien/zima 04-05) www.hintmag.com/collections/fw04/paris/diorhommem_4.jpg www.hintmag.com/collections/fw04/paris/diorhommem_5.jpg Yamamoto (lato 04) www.hintmag.com/collections/sp04/paris/yohjiyamamotom_3.jpg Artytuł. www.telegraph.co.uk/fashion/main.jhtml?xml=/fashion/2004/05/13/efskirt13.xml&sSheet=/fashion/2004/05/13/ixfashion.html (link prawdop. lamie sie na 2 czesci :-) prosze sklejac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźminka hello DOLLY !!! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 15:10 No laluniu, jestem pod wrażeniem ;D Może jak kiedyś zmienię orientację... /na co jednak szanse są znikome;)/ Póki co, to ja wolę być kobietą w związku:P P.S. Jak już usiłujesz rzucić wszystkich na kolana to deliktanie podpowiem, że klub o którym mówisz to nie PaScha, ale PACHA... No chyba, że mówimy o innym klubie lub o wyspie innej niż ta z archipelagu Balearskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <> Re: hello DOLLY !!! ;) IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.04, 15:38 Ale u nas mowi i pisze sie PASCHA www.motormobiles.de/fernw/reiseberichte/ibizapacha02jf01.html Ale widzocznie kolezanka jest z wioski i nie zna swiata Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: hello DOLLY !!! ;) 26.07.04, 15:43 Gość portalu: <> napisał(a): > Ale u nas mowi i pisze sie PASCHA > > www.motormobiles.de/fernw/reiseberichte/ibizapacha02jf01.html > Ale widzocznie kolezanka jest z wioski i nie zna swiata To kolegi na tej Ibizie nie nauczyli,że są poza Ibizą nie tylko wioski,ale i wielkie miasta? Ach,jak milo chwalić się czymś znalezionym w necie...Ja też mogę napisać:Słuchajcie,ekstrakiecę sobie kupiłam! - i dać link do najnowszej kolekcji Diora. To nic nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźminka Re: hello DOLLY !!! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:19 Kochanico, jestem pewna, że nasza wyspiarska lalunia przeglądnęła już wszystkie możliwe strony z kieckami ;-) i nic już go /chyba "go"/ nie zaskoczy:-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźminka Re: hello DOLLY !!! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 16:12 Podobno świat to jedna wielka globalna wioska ;-) A jeżeli chodzi o linka, którego podesłałeś, to z tego co tam jest wyraźnie napisane, pozwól, że przytoczę: "Auf Eivissa - wie die Balearische Partyinsel auf spanisch heisst - war das PACHA (gesprochen Pascha) der erste grosse Club", wynika, że to pisze się jednak PACHA, czy się mylę? A jeżeli jednak dobrze zrozumiałam, to od kiedy używa się wymowy w języku pisanym? To, że wyspa została zgermanizowana nie oznacza jeszcze, że należy pozbawiać tamtejszego klubu jego oryginalnej, hiszpańskiej pisowni. Zapraszam na stronkę klubu www.pacha.com Pod www.pascha.com sam zobacz, co znajdziesz, a później używaj argumentów. Chciałabym ponadto wyraźnie zaznaczyć, że nie byłam, nie jestem i nie będę Twoją koleżanką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EINSCHLAGEN Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.04, 16:48 Juz tobie pisalem U nas mowi i pisze sie PASCHA. Ale moge tobie jeszcze wiecej napisac........ Schick' mir doch ein Bild von dir, das häng' ich an die Kellertür, damit die Ratten es dann sehen und nicht mehr in den Keller gehen. Als Kind hat dir doch deine Mutter ein Kotelett umgehängt, damit wenigstens der Hund mit Dir spielt. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Co powiecie na ta Mode??? 26.07.04, 23:02 Gość portalu: EINSCHLAGEN napisał(a): > Juz tobie pisalem > U nas mowi i pisze sie PASCHA. > Ale moge tobie jeszcze wiecej napisac........ > > Schick' mir doch ein Bild von dir, das häng' ich an die Kellertür, damit die > Ratten es dann sehen und nicht mehr in den Keller gehen. > > Als Kind hat dir doch deine Mutter ein Kotelett umgehängt, damit wenigstens der > > Hund mit Dir spielt. o,widzę motyw kotleta,czyżby ten sam kolega,co z wątku "kochanica Francuza"? Wiedźminko,robi się ciekawie! Powiedz nam jeszcze kolego,a jak piszesz te bzdury,to się onanizujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźminka Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 09:42 robi się nawet cholernie ciekawie :D ale szkoda sobie głowę zawracać gościem, który na siłę chce czymś zabłysnąć - albo paschą wielkanocną ;-))) albo znajomością języka niemieckiego /która z tego, co wnioskuję, w JEGO wiosce jest na porządku dziennym, więc raczej wśród "tubylców" tym się nie popisze/. Dlatego też nie będę mu wyjaśniać, że dobre wychowanie nakazuje prowadzić konwersację w języku powszechnie używanym przez swoich rozmówców. Szkoda mojego czasu. Dla mnie osobiście znajomość języka obcego /lub więcej/ jest w tym momencie standardem, a nie czymś wyróżniającym z tłumu, ale najwyraźniej w wiosce, gdzie chłopcy chodzą w spódniczkach jest to fenomen :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Co powiecie na ta Mode??? 27.07.04, 09:48 hm, ja na forum dopuszczam i nie wkurza mnie jedynie angielski, bo to on jest językiem-standardem, który wg. mnie każdy powinien znać.. po francusku czy niemiecku też coś kulawo zakumam, ale każdy komu przyjdzie do głowy pisać w tych językach na forum, kojarzy mi się z nadętym cwaniaczkiem myślącym sobie 'ha-ha-ha, nic nie rozumiecie jełopy'. a forum chyba nie jest po to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźminka Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 10:19 Ty wiesz po co jest forum, ja wiem po co jest forum, wiele osób wie po co jest forum. Faceci w spódniczkach nie wiedzą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Zważywszy,że Ibiza należy do terytorium Hiszpanii 27.07.04, 16:05 stawiam na "Pacha"(wymawiaj [pacza],jak w słowie macho) "Pascha"(Niemcy wymówią to [pasza]) wzięła się prawdopodobnie z zalewu nieumiejących wymówić hiszpańskiego słowa niemieckich turystów. Evviva Espana!(dopiszcie sobie falkę nad "n") Ole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No_1 Re: Zważywszy,że Ibiza należy do terytorium Hiszp IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.04, 16:13 Evviva Espana!(dopiszcie sobie falkę nad "n") Czemu nie España España España España España España España España España España España España España España España España España España España España España España España España España España España España España España España. Taka jak ciebie juz widzialem kochanica.francuza Zobacz poznajesz siebie----- www.cool-pix.de/php/pix/sende_bild.php?kat_ID=9&sort=&No=17&Limit=75 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźminka umrę ze śmiechu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 16:49 Nie wiem jak Ty Kochanico, ale ja niedługo padnę ze śmiechu. Przecież nasza PASZA /nie mylić z karmą dla bydła:D/ potrafi operować hiszp. znakami na klawiaturze!! Biorąc pod uwagę, że znajduje się on na wspomnianym już terytorium Królestwa Hiszpanii przyszło mu to zapewne z wielkim trudem :D :D :D Skąd się biorą tacy śmieszni ludzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: umrę ze śmiechu 27.07.04, 16:54 Gość portalu: wiedźminka napisał(a): > Nie wiem jak Ty Kochanico, ale ja niedługo padnę ze śmiechu. Nie czyń tego - lepiej się zaloguj.:-) > Skąd się biorą tacy śmieszni ludzie?? Jak się zalogujesz,to Ci wyślę maila z moją teorią na ten temat...:-) - voyage, voyage - vole dans les hauteurs... Soy la sonadora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dla kochanica Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.04, 09:52 dla kochanica.francuza Ide sobie raz przez wies, jakas kurwa krzyczy CZESC. To ja zdjalem z członka serek i wyrznałem kurwe w beret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg ja powiem coś o facecie na zdjęciach:... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.04, 22:41 jest słodki i sliczny ma fantastyczna klatę... ciekawe jaki jest... mmm rozmarzyłam się :) pozdr. ps>>>ładnemu we wszytkim ładnie:))))))))))000 Odpowiedz Link Zgłoś
bobyoswiecim Re: Co powiecie na ta Mode??? 29.07.04, 15:18 jest! ZAJEBISTA taka kobieca! ja uwielbiam sklepy centra!!!!!!!!!!!! oczywiscie nie mam wszystkich rodzaji mody ale..... za to mam troszke! Odpowiedz Link Zgłoś
bobyoswiecim Re: Co powiecie na ta Mode??? 29.07.04, 15:20 sorki myslalam ze chodzi wam o kobieca mode! sorki!!!1 to tamtto bylo moje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiruxx Re: Jaka moda???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 18:08 moda tylko na wszystkodlakobiet.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
solaris87 Re: Co powiecie na ta Mode??? 29.07.04, 19:36 chyba raczej coc powiemy na tę modę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: You Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.04, 20:33 Are You Ready? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukulienka Re: Co powiecie na ta Mode??? WAUW, ale... IP: 82.195.103.* 30.07.04, 20:14 ja by som len poznamenala, ze ked sa mluvi na temat zena a BRA, ktore su v mode chlopaky su bardzo zainteresovany; Ale, ked sa ten moj pozrie dnes do historie tohto computra a zabaci, ze som dnes oglondala 'trousers' dla chlopakov bude bardzo 'jealous'. Inak ta moda je super ale uberat sa podla nej budu len bardzo extravagantny xlopaci; Podla mojho nazoru je nebezpecne mat chlopaka tak ubraneho - duzo dievcin by stalo v konkurenciii. Nechajme tych nasich kohanych uberat sa do stale dostatocne IN Jeans. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yx Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.04, 21:12 home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani.taboret Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.ipt.aol.com 06.08.04, 22:22 A w domu jeszcze wszyscy zdrowi? Jak Ty sie w koncu nazywasz? Zdecyduj sie, daje Tobie 3. minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Co powiecie na ta Mode??? IP: *.dip.t-dialin.net 10.08.04, 22:34 home.arcor.de/bmw2000/xyz/tak_wyglada_naprawde.htm Odpowiedz Link Zgłoś
avarja Re: Co powiecie na ta Mode??? 11.08.04, 14:51 O O O O O O O O O O O O O O O O O O ! ! ! D U P A S! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś