Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE

IP: *.icpnet.pl 27.07.04, 09:47
    NAPISZCIE CZY GO UZYWACIE JAKIE ODNOSICIE EFEKTY I CZY WARTO!ZACZELAM TEN
    WATEK BO WIDZE ZE TEN PROBLEM JEST DOSC POWSZECHNY-JA UZYLAM ANDITRAL WCZORAJ
    I JAK NA RAZIE SUCHO-ZOBACZYMY CO BEDZIE DALEJ!:)POZDRO I CZEKAM NA OPINIE:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: karola Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: *.icpnet.pl 27.07.04, 11:25
        on na serio dziala!ja go stosuje od tygodnia-jest rewelacyjny, troche piecze
        pod pachami ale to nic w porownaniu z suchymi bluzkami;)POLECAM!
        • e_katt Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE 27.07.04, 11:53
          czy to krem/żel/sprej/czy-jeszcze-coś-innego?
          jaka cena?

też słyszałam że świetny
          pozdr.
          • Gość: SZARA MYSZKA Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: *.icpnet.pl 27.07.04, 12:01
            TO PLYN W KULCE-OK 14ZL :)UZYWA SIE NA NOC!
            • e_katt tnx 27.07.04, 12:18
              tnx za info
              pozrawiam
      • Gość: papryczka Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: 212.160.106.* 27.07.04, 12:10
        A czy to sie kupuje tylko w aptece, czy w normalnym sklepie też? Rozumiem, że
        jest bezzapachowy? Chcę dla taty kupić więc miły kwiatowy zapach ciut nie na
        miejscu by był :))
        • Gość: SZARA MYSZKA Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: *.icpnet.pl 27.07.04, 12:43
          JAK JUZ WYZEJ PISALAM:)JEST TO PLYN W KULCE KUPUJE SIE GO W APTECE-OK 14ZL
          ZAPACH NIE JEST KWIATOWY TROCHE PACHNIE ALKOHOLEM(JEST JEDNYM ZE SKLADNIKOW)
          UZYWA SIE GO NA NOC!NA POCZATKU MOZE TROCHE PIEC I PODRAZNIAC ALE WARTO
          NAPRAWDE! WIECEJ INFORMACJI ZNAJDZIESZ TU:f.kafeteria.pl/temat.php?
          id_p=21464&start=420 POZDRAWIAM I MAM NADZIEJE ZE TWOJ TATA BEDZIE
          ZADOWOLONY:)
        • Gość: SZARA MYSZKA Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: *.icpnet.pl 27.07.04, 12:46
          SORY ZA TAMTEN ADRES ZLE GO SKOPIOWALAM TEN JEST DOBRY:
          f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=21464&start=420
          • Gość: papryczka Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: 212.160.106.* 27.07.04, 14:53
            Zobaczymy - dziś mu kupię :)
            Pozdrawiam i dzięki za link
      • Gość: zuzia Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: *.acn.waw.pl 27.07.04, 17:16
        dziala dziala.stosuj na noc (KONIECZNIE!!!) najpierw co wieczor potem rzadziej
      • szczypior74 doświadczenia 27.07.04, 17:26
        Korzystałyśmy z niego z moją mamu.
        Fakt - jest bardzo dobry.
        Ale niszczy materiał ubrania pod paszkami - chyba dlatego powinno używać się go
        na noc.

No i nie wydaje mi się, żeby pieczenie skóry było dobrym objawem.
        Mimo skuteczności nie polecałabym go.

• Gość: wercia Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: *.icpnet.pl 28.07.04, 11:29
        TEN PLY JEST SWIETNY STOSUJE GO OD PARU DNI I PRZESTALAM SIE POCIC POD PACHAMI:)
        BLUZKI SUCHE A JA CZUJE SIE SWIEZO:)POLECAM WARTO!!!
      • Gość: meg Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: *.icpnet.pl 29.07.04, 21:07
        uzywam anditral od kilku dni na noc-w dzien mam suche pachy i zero plam na
        bluzkach-jest rewelacyjny!
        • Gość: m123 Re: ANDITRAL-UWAGA!! IP: *.arbeitsamt.de 04.08.04, 14:58
          UWAGA!! Uzywajcie tego specyfiku tylko !! na noc. POzostawia trwale
          wybarwienia!!!! juz kilka rzeczy wyrzucilam przez ten specyfik. Sprobujcie
          zielonej Rexony w aerozolu - jest rewelacyjna!
          • Gość: SZARA MYSZKA ANDITRAL NA NOC!!!! IP: *.icpnet.pl 04.08.04, 17:08
            TAK JAK JUZ NA POCZTAKU PISALAM ANDITRAL UZYWA SIE NA NOC!
            • Gość: m123 Re: ANDITRAL NA NOC!!!! IP: *.arbeitsamt.de 04.08.04, 17:10
              ale ja opisalam moje doswiadczenia sprzed kilku miesiecy z tym specyfikiem - w
              sumie jest O.K. Pozdrawiam!
            • Gość: mareczek Re: ANDITRAL NA NOC!!!! IP: *.bait.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:40
              po pierwsze nie anditral ale ANTIDRAL a po drugie uzywacie go na noc???? to
              macie fajnie.... to bardzo mocny specyfik (wiem bo jedynie po nim mialem calkiem
              spore podraznienia utrzymujace sie okolo tygodnia) ale skuteczny.... Kosmetyk
              wart polecenia (jesli ktos sie bardzo poci ) ale warto otoczyc wieksza
              pielegnacja smarowane miejsca bo moze podrazniac...
              • Gość: papryczka Re: ANDITRAL NA NOC!!!! IP: 212.160.106.* 20.08.04, 13:42
                To dziwne - mi kosmetyki bardzo często podrażniają skórę a Antidral wcale...
                Może jest po prostu w szoku :)
      • Gość: DJ Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: *.icpnet.pl 14.08.04, 11:24
        ON NA SERIO DZIALA!!!:)
      • Gość: an.ka Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 09:43
        uzywam go od 3 dni na noc, ale straaaaasznie piecze i swedzi mnie po nim
        skora...czy to normalne na poczatku?pozniej jest lepiej? kurcze moze i jest
        skuteczny, ale ja spac przez niego nie moge....
      • Gość: papryczka Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: 212.160.106.* 16.08.04, 10:13
        Kupiłam ojcu i był tak zadowolony, że sama spróbowałam. Użyłam na noc z
        czwartku na piątek i do dziś suchutko! Nic mnie nie piekło, a dodam, że nie
        doczytałam i użyłam po depilacji. Polecam.
      • Gość: magda Re: ANDITRAL-PRZECIW NADMIERNEMU POCENIU SIE IP: *.icpnet.pl 20.08.04, 12:18
        używam go od niecałego miesiąca-od tego momentu mogę nosić każdy kolor bluzki!:)
        nie ma plam ani zacieków a bluzki nie śmierdzą:)POLECAM!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka