Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gdzieinne fora o modzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:34
    Szukam innych grup dyskusyjnych albo for związanych tematycznie z modą. Czy
    mogę prosić o jakieś odnośniki?
    Będę wdzięczna!
    kijanka
    Obserwuj wątek
      • b_bb Re: Gdzie inne fora o modzie 03.08.04, 16:52
        www.google.com/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=forum+moda&btnG=Szukaj&lr=lang_pl
        • Gość: kijanka Re: Gdzie inne fora o modzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 17:57
          Kochana,
          dawanie odnośnika do wyszukiwarki z wpisanymi hasłami jest jednym z najbardziej
          infantylnych i niczego nie wnoszących zachowań wśród internautów i internautek.

Dobrze wiem co to google i inne wyszukiwarki.

Problem w tym, że google znalazły 90,800 odpowiedzi na zapytanie forum moda i
          tak czy inaczej trzeba w tym długo i cierpliwie grzebać.

Moje pytanie nie było podyktowane lenistwem czy ignorancją internetu. Jeżeli
          ktoś posiada wiedzę i może się nią dzielić, to dla czego nie? Jeżeli to w prosty
          sposób może komuś pomóc?

A jeśli ktoś jej nie posiada, to po co mleć internetowym ozorem?

To tyle co mam do powiedzenia. Dalszych uwag z mojej strony nie będzie.

Pozdrawiam!
          kijanka
          • b_bb Re: Gdzie inne fora o modzie 03.08.04, 18:11
            Gość portalu: kijanka napisał(a):
            > Kochana,
            > dawanie odnośnika do wyszukiwarki z wpisanymi hasłami jest jednym z najbardziej
            > infantylnych i niczego nie wnoszących zachowań wśród internautów i internautek.
            > Dobrze wiem co to google i inne wyszukiwarki.

Kochana,
            Skoro wiesz, warto nauczyć się z nich korzystać. Szperanie w różnych stronach
            daje często zaskakująco pozytywne wyniki. Już na pierwszej stronie zauważyłam
            kilka innych forów o modzie. Wystarczyło tam wejść i poczytać, co sama,
            zainteresowana Twoim zapytaniem, uczyniłam.

> To tyle co mam do powiedzenia. Dalszych uwag z mojej strony nie będzie.
            > Pozdrawiam!
            > kijanka

Z mojej także. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka