Gość: kijanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 15:34 Szukam innych grup dyskusyjnych albo for związanych tematycznie z modą. Czy mogę prosić o jakieś odnośniki? Będę wdzięczna! kijanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b_bb Re: Gdzie inne fora o modzie 03.08.04, 16:52 www.google.com/search?hl=pl&ie=UTF-8&q=forum+moda&btnG=Szukaj&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: Gdzie inne fora o modzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 17:57 Kochana, dawanie odnośnika do wyszukiwarki z wpisanymi hasłami jest jednym z najbardziej infantylnych i niczego nie wnoszących zachowań wśród internautów i internautek. Dobrze wiem co to google i inne wyszukiwarki. Problem w tym, że google znalazły 90,800 odpowiedzi na zapytanie forum moda i tak czy inaczej trzeba w tym długo i cierpliwie grzebać. Moje pytanie nie było podyktowane lenistwem czy ignorancją internetu. Jeżeli ktoś posiada wiedzę i może się nią dzielić, to dla czego nie? Jeżeli to w prosty sposób może komuś pomóc? A jeśli ktoś jej nie posiada, to po co mleć internetowym ozorem? To tyle co mam do powiedzenia. Dalszych uwag z mojej strony nie będzie. Pozdrawiam! kijanka Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Gdzie inne fora o modzie 03.08.04, 18:11 Gość portalu: kijanka napisał(a): > Kochana, > dawanie odnośnika do wyszukiwarki z wpisanymi hasłami jest jednym z najbardziej > infantylnych i niczego nie wnoszących zachowań wśród internautów i internautek. > Dobrze wiem co to google i inne wyszukiwarki. Kochana, Skoro wiesz, warto nauczyć się z nich korzystać. Szperanie w różnych stronach daje często zaskakująco pozytywne wyniki. Już na pierwszej stronie zauważyłam kilka innych forów o modzie. Wystarczyło tam wejść i poczytać, co sama, zainteresowana Twoim zapytaniem, uczyniłam. > To tyle co mam do powiedzenia. Dalszych uwag z mojej strony nie będzie. > Pozdrawiam! > kijanka Z mojej także. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś