Gość: toja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 12:36 Szukam pasmanterii bogatej w koraliki, tasiemki, lamówki, etc. Możecie jakies polecić? Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda_80 Re: Pasmanteria w Warszawie 09.08.04, 12:44 Chyba najlepszy tego rodzaju sklep jest obok hotelu Holliday Inn. Stojąc twarzą do hotelu sklep jest po prawej stronie - jest to róg ul. E. Platter i bodajże (nie pamiętam dobrze nazwy tej ulicy) Złotej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bas Re: dzięki :) n/t IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 09.08.04, 14:23 Al. Jana Pawła II, niedaleko Ambry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: Pasmanteria w Warszawie IP: 212.160.172.* 09.08.04, 16:32 na Śniadeckich! Idąc/jadąc od Placu Konstytucji w stronę Politechniki po prawej stronie. Ponoć jedna z najlepszych, a może i najlepsza w Wawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu w Blue City IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.08.04, 22:15 w tym centrum nie ma nic ciekawego poza tą pasmanterią, piętro -1, przy delikatesach. całe mnóstwo pierdółek, tasiemek, aplikacji, guzików, cekinów itp. i coś jeszcze-ja trafiłam na panią, która pokazywała mi wszystko przez 20 minut i na koniec szczerze wyznała, że praca w pasmanterii to jej hobby! rewelacyjna obsługa! Odpowiedz Link Zgłoś