psyche84 11.08.04, 10:44 Mam 175cm wzrostu i dosc niemaly problem ze spodniami..Gdzie mozna w Wawie kupic takie, ktore by zakrywaly chociaz kostki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuzia Re: Spodnie...dlugie IP: *.acn.waw.pl 11.08.04, 11:22 w terranowie,levisie-dl 34 lub 36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Spodnie...dlugie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 11:25 jastem wyższa od ciebie i proponuję big star (dł. 34) albo lee ( tu może być 33) Odpowiedz Link Zgłoś
psyche84 Re: Spodnie...dlugie 11.08.04, 11:44 Nie no, z jeansami to jeszcze wiekszego problemu nie ma...schody sie zaczynaja gdy szukam takich z materialu...Jak juz znajde cos dobrego na dlugosc, to problem jest wtedy z rozmiarem, gdyz wiekszosc firm wyznaje zasade "im tezej, tym dluzej" ;) A ja nosze 36, ew.38. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Spodnie...dlugie 11.08.04, 11:47 a właśnie nie, zazwyczaj jest "im tężej, tym krótsze nogawki" :))))) promod np. Odpowiedz Link Zgłoś
psyche84 Re: Spodnie...dlugie 11.08.04, 11:51 nie no, np. cubus 38 sa na dlugosc dobre, ale za szerokie, a juz 36 za krotkie. Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: Spodnie...dlugie 11.08.04, 12:06 ja mam zazwyczaj dobre w szerokości ale za krótkie, taka figura, niestety, muszę się ostro nachodzić:) chyba, że kupisz sobie za szerokie ale dobre na długość i zwęzisz u krawca. Odpowiedz Link Zgłoś
psyche84 Re: Spodnie...dlugie 11.08.04, 12:11 oj za duzo roboty z tym, wolalabym od razu cos fajnego kupic...i oczywiscie po rozsadnej cenie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: Spodnie...dlugie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 14:21 nie wiem o jakie spodnie ci chodzi ale ja ostatnio kupiłam fajne w makalu. rozmiar 36 długosć idealna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alka Re: Spodnie...dlugie IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 11.08.04, 14:50 W Zarze maja długie spodnie, także takie z materialu Odpowiedz Link Zgłoś
inezja21 Re: Spodnie...dlugie 11.08.04, 18:30 z mojego doswiadczenia ze skracaniem spodni:)))) Zara Promod Vero Moda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Spodnie...dlugie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:09 W lumpeksach/szmateksach, ciucholandach, secod-handach (w zaleznosci od tego, jak u Was sie na to mowi...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adani Re: Spodnie...dlugie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 20:10 Ja mam podobny problem, 179zm i rozmiar 38 czy 39 spodni. Wiele razy spotkalam sie juz z dlugoscia 34 ale jakas taka za krotka. Standard w sklepach to 32, tym bardziej ze mieszkam w malym miescie i zaledwie kilkanascie sklepow z dzinsami. Chodzi tez o to, zeby nie wydac na spodnie 200zl (np. w americanos'ie napewno bym cos znalazla), ale kupic cos w rozsadniejszej cenie (przynajmniej dla mnie taka ponizej 100 jest rozsadniejsza). Ostatnio znalazlam w jednym sklepie spodnie, dlugosc 34 i byly na mnie dobre. Ale mialy wade fabryczna i musialam oddac. Teraz czekam na to, az je pani sklepowa wymieni - czwarty tydzien. Moze jutro bedzie miala. Dam znac co to za marka. Kosztowaly ok. 80 zl, wiec przyzwoita cena. Odpowiedz Link Zgłoś